Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 09 листопада 2019, 17:22
15389
30

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Циганков ніде не буде прогресувати»

Відомий експерт розкритикував Віктора Циганкова

| Оновлено 09 листопада 2019, 17:22
15389
30
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Циганков ніде не буде прогресувати»
Футбол 24. Віктор Леоненко

Колишній гравець «Динамо» Віктор Леоненко розкритикував хавбека київського клубу Віктора Циганкова за матч проти «Копенгагена» (1:1) в Лізі Європи.

«Циганков зіграв нижче своїх можливостей. Мені звично говорити, що Віктор - не лідер «Динамо». Ти можеш не завжди грати добре в чемпіонаті України, але в єврокубках тягнуть свою команду справжні лідери. А у нас слово «лідер» - просто назва.

Циганков ніде не буде прогресувати, тому що нестабільний. А він вже не молодий. Для деяких експертів - у 23 роки, і в 25 років футболісти все ще молоді. У нього погані ігри чергуються з хорошими. Хтось робить «вкидання», що Циганков коштує 15-20 мільйонів євро.

І скільки тепер коштує Віктор після матчу з «Копенгагеном»? Втім, журналісти напишуть, що він віддав гольову передачу на Вербіча. Влітку ходили чутки на рахунок пропозиції по Циганкову. Мовляв, за нього давали 20 мільйонів євро. І що? Суркіс багато кого не відпустив. Ігор Михайлович шкодує, що не продав свого часу Мілевського і Хачеріді. Ну і хто тут розумний?

На місці Суркіса я б продав Циганкова, тому що він стільки не коштує. А для «Динамо» це звична справа. Якщо хтось робить пропозицію, то клубу все мало і мало. Якщо брати щодо «свіжі» трансфери, то відпустили в Європу тільки Ярмоленка. Всіх інших гравців втримують, щось придумують, в результаті вони залишаються».

Олег Дідух Джерело: Footboom
Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Карло АНЧЕЛОТТІ: «Проти Баварії зіграє Андрій Лунін»
Футбол | 07 травня 2024, 14:53 9
Карло АНЧЕЛОТТІ: «Проти Баварії зіграє Андрій Лунін»

Головний тренер мадридського «Реала» поділився очікуваннями від матчу проти «Баварії»

ОФІЦІЙНО. Лідер Челсі підписав контракт з бразильським клубом
Футбол | 07 травня 2024, 19:15 0
ОФІЦІЙНО. Лідер Челсі підписав контракт з бразильським клубом

Тіаго Сілва повернувся до команди Флуміненсе

Коментарі 30
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AЛВ
Відомий екСПІРТ- А я прогресую вже можу від - 0,7 л і без закуски.!!!
bonv
Ну и кто тут умный? Точно не Леон
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JulikoB
Всем очень интересно мнение ограниченного, завистливого алкоголика. Что Витя думает про мировую экономику? А про демографические проблемы? Почему не спрашивают??? Это преступление перед человечеством, иметь такой источник истинны и не пользоваться им!
Vipfishman2
Витька опять с бодунища речугу толкнул))) Цирозник, харе уже бухать , скоро своими занюхивать начнёшь...🤮🤮🤮
bonv
не завидуй Леон Ще немає 22 років а вже забив 50 голів.
Саша Зардунов
Леоненко уже явно не прогрессирует
SHAKHTeR_DNO
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Дима Семещенко
А Цыганкову удачи, спад проходит! Удачи тебе мужик, я думаю в Европе ты проиграешь!
Дима Семещенко
А Леоненко не задумывался что Витя играл не на своей позиции???? Прежде чем обсирать игрока посмотри где он играет! Если недотренер ставит человека играть там где он не умеет, может причина не в футболист. Ты кретинище только и можешь высиратся, толк в твоих словах составляет 0%
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mr.Frost
Леон явно деградує! А у Циганкова усе попереду! Це тобі не Циганик-Поганик!
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
та да, куда там уже прогрессировать в 21 - только деградировать!
Тарас Пипко
Леоненко - эксперт?!? БРЕД!!! Вопрос к утвердившему эту статью: вы принципиально игнорируете здравый смысл или у вас к нему личная неприязнь?
И вопрос к тем кто с ним согласен; к тем кто лучше тренеров и судей знает как надо тренировать и когда надо свистеть; к тем кто знает точные суммы несостоявшихся трансферов; к тем кто "сразу понял что "Шпиндулинис" не только не впишется в схему игры никому кроме них не известного клуба из Нигерии, но и уже в свои 18-40 лет достиг апогея формы; к тем кто даже толком не зная правил футбола понимает кто должен сборную возглавить и как чемпионат мира выиграть: ЧЕГО И ГДЕ В ФУТБОЛЕ ВЫ ДОБИЛИСЬ и как ИГРОКИ, и как ТРЕНЕРЫ, и как ФУТБОЛЬНЫЕ АГЕНТЫ? Ведь в том что вы лучшие в футболе судьи сомнений нет.
Некоторые из вас даже на поле со свистком бегают...
...болельщики к таким свое уважение даже не скрывают и прям во время матча кричат...
...судья - 3,14-ДА-РАС!
samird
Виктор, надо или проспаться, или закусить. Цыганкову 21, а не 23-25. И разница тут приличная. И "специалисту" это должно быть понятно. Это во-первых.
На Цыганкова взвалили непосильную в его возрасте ношу. Он не может тянуть всю команду на себе. Он не Месси, и не Роналду. Все соперники прекрасно знают, от кого исходит максимальная угроза у соперника. И Цыганкова постоянно опекают минимум вдвоём. А то и втроём. Почему партнеры этим нормально не пользуются - это наверное к ним и тренерскому штабу вопрос. Команду должны вести опытные игроки. Кто у Динамо может вести команду вперед? Сидор? Вербич? Риторический вопрос. Молодые должны у кого-то учиться. Нужные качественные опытные игроки.
ALud
За, навіть, таку ляпоту Леоненко платить ахмат, а що отримують деякі любителі з числа нібито вболівальників Динамо пройтися лишній раз по Циганкову - кращому молодому футболісту не лише Динамо, але й України. В свій час, практично слово в слово Леоненко ляпотів те ж саме про Ярмоленка і так же йому дружно підспівувала чималенька компанія нібито вболівальників Динамо "Ярмоленко дерево" і тд і тп. І що, зараз всі задоволені, що ми бачимо його лише в іграх лише збірної, а не Динамо? Питання немає, якщо гравець хоче в Європу, але виштовхувати його з команди, де глузд? Так же зараз і з Циганковим. На мій погляд, єдина проблема його в даний момент - фізика. Так, він майже пропустив передсезонку з відомих причин, але чому він не готовий сьогодні фізично на всі 100%, питання відкрите. А по критеріям лідерства з Леоненко можна погодитися, хоча як бувший футболіст, морального права наїжджати він немає, хай згадає себе в неповних 22 і приведе свою статистику. Вона однозначно буде гірша І хто тут дохтор?
Kevko
В Динамо пока довольно сложно с достижением прогресса футболистов.
Из молодых стабильно в состав попадают Мыколенко, Цыганков, Шепелев.
Шепелев - очень посредственный игрок. На Цыганкова были надежды, но они пока не оправдываются. На Мыколенко смотрим со сдержанным оптимизмом и с большими надеждами. Попов - неплохо, но нужно еще время, Шапаренко, Цитаишвили - очень редко попадают в состав