Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 08 листопада 2019, 22:53
5531
10

КАРАВАЄВ: «З трибун кинули запальничку, Сидорчуку наступили на гомілкостоп»

Гравець «Динамо» підбив підсумки зустрічі з «Копенгагеном» в Лізі Європи (1:1)

| Оновлено 08 листопада 2019, 22:53
5531
10
КАРАВАЄВ: «З трибун кинули запальничку, Сидорчуку наступили на гомілкостоп»
ФК Динамо Київ. Олександр Караваєв
Футболіст «Динамо» Олександр Караваєв в інтерв'ю Football Hub прокоментував нічию з «Копенгагеном» (1:1) в поєдинку Ліги Європи.
 
- У нас було багато моментів, але ми їх не реалізували. У нас була перевага по володінню м'ячем, ударам і по моментам. Знову пропустили безглуздий гол, це був збіг обставин. Але ми не зупинилися, створювали моменти, заробили пенальті. Суддя міг і другий призначити, коли Беньяміна Вербича штовхали в штрафному. У наступних матчах будемо намагатися реалізовувати свої моменти.
 
- Моменти з жовтими картками. Здалося, що з трибун кинули щось в штрафну, і Сидорчук почав показувати арбітру, і почали штовхатися гравці.
- З трибун кинули запальничку, Сидорчук підняв її і хотів показати судді, що з нею треба щось зробити. 18-й номер (уругвайський форвард Майкл Сантос — прим. ред.) почав вихоплювати запальничку, брикатися. Звичайно, нам це не сподобалося, і Сергій почав обурюватися. А потім суперник спеціально і сильно наступив Сидорчуку на гомілкостоп. Це було зроблено навмисно, не знаю, чому не дали червону картку. Ще й Сергію дали жовту, це не дуже зрозумілий для нас момент, але суддя прийняв таке рішення.
 
- Виходить, що ви відклали вихід з групи на останній момент...
- Повторюся, що такий збіг обставин, так виходить. На всі інші ігри будемо виходити з однією метою — перемогти. Завдання посісти перше місце в групі ніхто не відміняв.
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Бондарь
Еще раз пишу,таких истерик как Сырнушка устраивал еще поискать надо.
Александр Бондарь
А когда нарушение не очень серьезное даже ,как бразильские шакалы из Шахтера нападают?Вспомните последний матч Динамо Шахтер ,маленький полупокер Тете прибежал и прыгал к Сидорчуку.Кто им такую зеленую дает?Пизди ть надо,и давно
Александр Бондарь
Шахтеру Ахметов внушил ,что они высшая футбольная "раса",как Гебельс.Им все можно и ничего не будет за это.Но наши хоть приземленные,а бразилы охуевшие.
Александр Бондарь
Ты пидрон,вспомни Сырну именно"сырну" ,такого симулянта и гниду еще поискать надо.Там золотой мяч за симуляции и кривляние
serg
опять вместо того, чтобы с игры забить три мяча и решить вопрос выхода из группы, жалуются, что не дали очередной пенальти. Вообще, писец. Пол команды забегало в штрафную площадку и искали малейшего контакта с соперником чтобы тут же упасть и симулировать нарушение. Несколько раз динамовцы (Цыганков, Вербич, Сидорчук) валились как подкошенные, выпрашивая пенальти. Позор для столичной команды!
А все из-за того, что их разбаловали в чемпионате, когда арбитр свистит после малейшего нарушения в штрафной и указывает на точку. Динамовцы просто выпрашивают одиннадцатиметровые, игнорируя попытки забить с игры. Наблюдаем постепенную деградацию столичной команды. Впрочем, поводом для этого служат сомнительные решения судей, а иногда даже судейские содействие симулянтам в украинском чемпионате
Александр Бондарь
Вы посмотрите с каким пренебрежением они относятся к нашим игрокам!!!!Блядь аж зло берет,вот так они и к стране относятся,срубить бабла и домой и желательно пораньше.
Александр Бондарь
Это я "сержу".
kvlad200760
Це не коментар а якісь соплі від маленького хлопчика-не дали пенальті,на поле кинули запальничку,на ногу наступили!!! Ти краще скажи чого ви три не забили,а не те як Сидор,капитан команди влаштував істерику на полі,ніби йому ногу відірвали.І запам*ятай-коли наступають то на ногу а не на гомілкостоп!!! Гомілкостоп то сустав який поєднує стопу з голінню!!! Коли людина стоїть на нього наступити неможливо!!!
sergiyk
С трибун бромили зажигалку. ХА ХА ХА. В АТО их бросают сотнями. Скажи спасибо что не в ООС. И получаеш много денег за .........