Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3427
0

Владислав ВАЩУК: «Шахтар точно захоче взяти реванш у Динамо»

Колишній гравець столичного клубу вважає, що донеччани можуть і пожертвувати цим матчем

Владислав ВАЩУК: «Шахтар точно захоче взяти реванш у Динамо»
Sport.ua. Владислав Ващук
П'ять днів залишається до найголовнішого матчу осінньої частини сезону в Українській Прем'єр-лізі. Донецький «Шахтар» на своєму полі прийме київське «Динамо». Зараз дистанція між командами складає 10 пунктів. Чинний чемпіон впевнено лідирує і киянам, щоб включитися в боротьбу за золоті медалі, необхідна перемога в майбутньому поєдинку. Легендарний захисник київського «Динамо» Владислав Ващук поділився своїми очікуваннями від майбутнього «класичного».
 
- «Динамо» багатьох здивувало в кубковому матчі, зігравши проти «Шахтаря» агресивно і на атаку. Чи можна чекати від киян такої ж гри і в чемпіонаті, чи Михайличенко спробує придумати щось нове, щоб знову здивувати суперника?
- Як ви сказали, ніхто не очікував, але «Динамо» виклалося на повну і виграло матч Кубка. Матчі, які проходять між «Динамо» і «Шахтарем», вони ніби не прив'язані під чемпіонат, під місця, під Кубок. Ці команди між собою завжди змагаються, незалежно від турніру. Я думаю, що обидві команди намагатимуться показати найкращу гру. «Шахтар» точно захоче взяти реванш, а «Динамо» - довести, що воно дійсно сильніше зараз. Так що подивимося, що обидві команди приготують на матч. Не варто забувати, що у обох команд є важливі гравці, які пропустять цю гру. Побачимо, хто краще підготується до матчу. А придумувати тут нічого. Потрібно виходити і грати.
 
- Якщо «Шахтар» обіграє «Динамо», то відрив між командами збільшиться до 13 очок. Стільки в історії чемпіонату України ніхто не відігравав. З цієї точки зору, чи можна сказати, що головний матч сезону зіграють вже в листопаді?
- Так, можливо. Але повторюся, що все буде залежати від завдань «Шахтаря» на сезон. «Шахтар» зараз робить ставку на Лігу чемпіонів, а в чемпіонаті України вони вже будуть грати тими людьми, які будуть в належному стані після матчу єврокубків.
 
- За «Динамо» йде досить щільна група переслідувачів в особі «Десни», «Зорі» і «Олександрії». Якщо динамівці програють матч «Шахтарю», чи можуть вони вперше з часів Блохіна залишитися навіть без срібних медалей?
- Складно сказати. У «Динамо» зараз йде певний перехідний період. Тренерський штаб по-новому працює для тих гравців, які зараз знаходяться в «Динамо». Невідомо, як вони сприймуть ту підготовку, яка зараз йде, якісь конфлікти в команді можуть виникати. До того ж, складно сказати яке завдання у «Динамо» в пріоритеті на сезон - Ліга Європи, Кубок або чемпіонат. Так що залишається тільки дивитися по ходу сезону.

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.