Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 07 листопада 2019, 19:13
32762
9

Стали відомі причини бійки українських та французьких фанатів у Львові

Вже є певна історія протистоянь c фанатами «Сент-Етьєна»

| Оновлено 07 листопада 2019, 19:13
32762
9
Стали відомі причини бійки українських та французьких фанатів у Львові
zaxid.net
Українські футбольні вболівальники розповіли про причини масової бійки з французами вночі на площі Ринок у Львові. Участь в нічній бійці взяли понад 100 осіб, заворушення тривали майже 2 години.
 
Вболівальник ФК «Олександрія» Артем розповів: «Вони перші почали цей конфлікт, ще у Франції. Ми були там на виїзді. І вони перші почали конфліктувати, постійно провокували нас, показували непристойні жести і матюкалися».
 
Також Артем додав, що це вже не в перший раз українські фанати б'ються з уболівальниками французького футбольного клубу «Сент-Етьєн»: «Вони вже билися раніше з уболівальниками з Дніпра і Києва, коли грали проти наших команд. Тому вже є певна історія протистоянь наших фанів і французьких».
 
Також українські футбольні фани припускають, що провокації з боку гостей будуть і сьогодні на матчі Ліги Європи на «Арені Львів», де ФК «Олександрія» прийматиме французький «Сент-Етьєн». Гра проходить у Львові, оскільки тутешній стадіон відповідає вимогам УЄФА по матчах такого рівня, а рідний для «Олександрії» – ні.
 
Артем резюмує: «Ми спокійні люди. Що ми будемо на них дивитися, реагувати. Ми приїхали вболівати за свою команду, а вони собі нехай реагують самі на себе. Я приїхав повболівати, а не комусь морду набити».
 
А ось французи коментувати свої дії не хочуть. Коли журналісти підійшли до вболівальників «Сент-Етьєна», які брали участь в бійці, ті почали матюкатися на англійській мові. Один з них навіть замахнувся ногою, намагаючись вибити мікрофон з рук журналістів. Частина французьких фанів відразу втекла від камер, а близько 20 інших – продовжили стояти поблизу хостелу неподалік площі Ринок.
 
На нічну бійку відреагував також мер Львова Андрій Садовий, який звернувся в СБУ та до поліції з проханням забезпечити порядок під час сьогоднішнього матчу.
 
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
tima fialko
Артем,таких гостей треба ставити на місто відразу.Тоді будуть поважати Украіну і її закони,інакше оборзіють як кацапи.Це мабуть представники жовтопузих жилетів.Мало французська поліція їх піз..ить.
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ростик Карпа
Загнати чорномазих в будку...!!
MaxUa
Матерились? Замахнулся ногой? Да ладно. Вам показалось. Очевидно же, что европейские цивилизованные люди приехали дабы помочь нам культурно обогатиться и проникнуться сутью ценностных ориентиров. А еще они заблаговременно выучили язык своих коллег-фанатов и в интервью с местными представителями прессы общались на чистом украинском. Так всегда поступают европейцы, каждый из которых легко общается минимум на 5 языках. Вот именно так все и было на самом деле, да.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kherson384
Лягушатники....
Володимир Семенюк
Це кремлядські тітушки... У Франції вони ''жовті жилети'', а в Україні вони фанати вболівальники. Головне для них, -- злоба і ненависть до порядку.
vizuals
Надіюся, що наші їм накидали добряче