Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 07 листопада 2019, 09:58
9171
14

Олександрія – Сент-Етьєн. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Команді Володимира Шарана потрібна перемога для продовження єврокубкової епопеї

| Оновлено 07 листопада 2019, 09:58
9171
14
Олександрія – Сент-Етьєн. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Lequipe
В четвер, 7 листопада, в матчі четвертого туру групового раунду Ліги Європи «Олександрія» прийматиме французький «Сент-Етьєн». Поєдинок між третьою і четвертою командами групи I має визначити, хто з суперників продовжить боротьбу за путівку в наступний раунд, а хто практично втратить шанси на єврокубкову весну.
 
Два тижні тому поєдинок не виявив переможця пари «Сент-Етьєн» - «Олександрія», гра завершилась в нічию (1:1). Героєм матчу із знаком плюс і мінус став захисник французів Габріель Сілва, який зумів засмутити воротарів обох команд. Тим не менше, українська команда гідно виглядала на полі стадіону «Жоффруа Гішар», і  отримала гарну пресу за проведений поєдинок.
 
Після першого матчу с «Сент-Етьєном», підопічні Володимира Шарана провели три поєдинки: два в Прем’єр-лізі та один в Кубку України. Собі в актив «жовто-чорні» можуть записати нічию з донецьким «Шахтарем» - лідером чемпіонату. Потім «містяни» вибили з розіграшу Кубка України амбітну команду Віктора Скрипника – луганську «Зорю». І нарешті, в 13-му турі УПЛ олександрійці обіграли «Маріуполь» з рахунком 3:1. Тож цей ігровий відрізок «Олександрія» може записати собі в актив, тим більше на тлі серйозних суперників.
 
«Сент-Етьєн» теж обійшовся без поразок в чемпіонаті Франції. Команда Клода Пюеля зіграла два матчі з сусідами по турнірній таблиці: «Ам’єном» внічию (2:2), та обіграла «Монако» з рахунком 1:0. Наразі «зелені» займають восьму сходинку у французькій Лізі 1. Загалом «Сент-Етьєн» під керівництвом Клода Пюеля провів п’ять матчів, і ще жодного разу не програвав. Нагадаємо, що Клод Пюель очолив «зелених» після гри другого туру Ліги Європи з «Вольфсбургом».
 
Щодо кадрової ситуація, то в господарів поля велика група футболістів знаходиться в лазареті. Напередодні гри з «Маріуполем» ушкодження отримав Євген Банада, і тому участь капітана у матчі проти «Сент-Етьна» під питанням. Також травмовані форвард Артем Сітало, хавбеки Протасов, Дришлюк, Запорожан, а також захисник Шендрік. У французької команди в лазареті знаходиться хавбек Монне-Піке, також в останній грі з «Монако» травмувався провідний захисник «зелених» Матьє Дебюші.
 
Фаворитом зустрічі, безперечно, є більш досвідчена команда Клода Пюеля, але «Олександрія» вже довела, що може впевнено грати з більш іменитими суперниками. Гра надзвичайно важлива в плані турнірної боротьби, адже в разі перемоги «жовто-чорні» матимуть непогані перспективи в боротьбі за путівку в 1/16 Ліги Європи. Нічия і поразка залишає скоріше теоретичні шанси на продовження єврокубкової епопеї. Безперечно, і футболісти і, тренерський штаб вкрай вмотивовані отримати першу історичну перемогу в груповому етапі ЛЄ, команда Володимира Шарана на неї заслуговує.
 
Орієнтовні склади:
 
«Олександрія»: Паньків – Пашаєв, Бухал, Дубра, Мірошніченко, Гречишкін, Банада, Довгий, Лучкевич, Третьяков, Ковалець.
 
«Сент-Етьєн»: Руфф’є – Колодзейчак, Фофана, Саліба, Кабай, Юссуф, Габріель Сілва, Трауко, Буанга, Будебуз, Амума.

7 листопада, четвер

«Олександрія» – «Сент-Етьєн»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ  СЕНТ-ЕТЬЄН. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Жоау Пінейру (Португалія)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vetal
Дуже хочеться сказати завтра: а Спорт.юа молодці - вгадали результат матчу!
ingvar1305
2-1 перемога і тільки перемога!!!...
Вболіваємо за наших!...
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
y-grec
Можуть перемогти, але я схиляюся більше до нічиєї 1:1
Игорь Нестеренко
Потрібно піднажати!!! З такої посередньої групи потрібно виходити! Тиждень назад Лейпциг згвалтував той нещасний Вольфсбург, а Сент-Ет'єн застряг в середині французької Ліги
Алекс Морган
Только победа оставляет шансы на выход! Шарану придется идти ва-банк
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Український Крим
Як у Львові з підтримкою?!
Ростик Карпа
Арена Львів фартовий стадіон для будь-якої української команди в єврокубках та збірної, тому надіюсь на позитивний результат + Олександрія досить непогано виглядає
an52
У перемогу Олександрії не вірю. Максимум - нічия, а скоріше - поразка
Ростик Карпа
Поліція ніби заблокувала французів і підігнала автобуси для них.... Буде жесть якщо їх на стадіон відправлять...в любій культурній країні таких фанів давно відправили б додому....
Ростик Карпа
Доречі бойові баталії між фанатами і зараз тривають у центрі Львова... що буде дальше невідомо...
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил