Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 08 листопада 2019, 13:14
16043
38

Олександрія вирвала нічию в поєдинку проти Сент-Етьєна

Колектив Володимира Шарана в черговий раз продемонстрував жагу до європейських досягнень

| Оновлено 08 листопада 2019, 13:14
16043
38
Олександрія вирвала нічию в поєдинку проти Сент-Етьєна
asse.fr
Десятиразовий чемпіон Франції «Сент-Етьєн» завітав у цей вечір до серця західної України з метою протистояння в рамках четвертого туру групового раунду Ліги Європи УЄФА футбольному клубу «Олександрія» на полі львівського стадіону «Арена Львів».
 
Ситуація в турнірній таблиці квартету I перед стартом звітного поєдинку нічого доброго не могла обіцяти його безпосереднім учасникам. Екватор групового етапу французька та українська команди подолали з двома нічийними результатами у своєму активі. І якщо від підопічних Володимира Шарана навіть такого результату складно було очікувати, то колектив Клода Пюеля, що непогано виступив в минулому розіграші Ліги 1, явно не міг змиритися з останнім рядком в турнірній таблиці групи, у якій, окрім «Олександрії» і «Сент-Етьєна», були присутні також бельгійський «Гент» і німецький «Вольфсбург».
 
Як би не намагалися «зелені» уникнути властивого для їх суперника агресивного старту поєдинку, проте колектив Шарана був настільки наполегливим у своїх намірах відзначитися швидким забитим м'ячем, що відразу ж спробував нав'язати гру в швидкий пас на половині поля французької команди. При цьому «Олександрія» продовжувала залишатися далекою від надійності в обороні, на тлі чого момент з ударом Ахолу над поперечиною з середньої дистанції виступав першим тривожним сигналом для Паньківа.
 
Свої моменти треба реалізовувати – такий персональний висновок після звітної гри може зробити Євген Банада. І якщо при першому ударі опорного півзахисника «оленів» дорікнути в якості виконання було проблематично – Руфф'є відверто врятував, то під час виходу практично один на один з голкіпером французької команди, треба було просто перегравати опонента, замість чого Євген пробив на комфортній висоті в ближній кут.
 
І відразу ж «Олександрія» поплатилася за марнотратство. У своєму штрафному майданчику Юрій Паньків кинувся в ноги Хазрі, який з легкістю скористався закиданням з центральної зони за спину центральним захисникам. Очевидне рішення арбітра призначити пенальті завершилося точним ударом десятого номера гостей у правий нижній кут.
 
Від колективу Шарана потрібно знову демонструвати непоступливий характер, проте якщо б влучив у праву «дев'ятку» Берич ударом з-за меж штрафного під кінець півгодини ігрового часу, задача олександрійців ускладнилася б по максимуму. Форвард мав осічку, за підсумком чого вболівальники на трибунах продовжили спостерігати за непоступливою боротьбою на кожній ділянці футбольного поля, у якій моментам біля воріт тривалий час не знаходилося місця.
 
Однак господарям треба було йти відіграватися, що і вийшло б зробити за допомогою удару зі штрафного від Гліба Бухала, якби не рикошет м'яча від спини Банади, який знаходився в явному офсайді в момент пострілу партнера по команді. Потім «Олександрія» проспала простий вихід суперника в контратаку через центральну зону, який завершився точним пасом на хід Камара в штрафну Паньківа у виконанні Буанга. Проштовхнути м'яч у сітку ударом з носка було простим завданням.
 
І тільки другий пропущений м'яч зумів запалити справжню спортивну злість в серцях гравців господарів. Денис Безбородько вколотив м'яч у сітку з близької відстані, скориставшись вдалим відскоком біля чужої воротарської. І вже в компенсований час припустився фатальної помилки при грі на виході з воріт голкіпер Руфф'є. Ударом кулаком м'яч був відправлений точно в ноги Максиму Задераці, який зумів миттєво зорієнтуватися, і повернути його голкіперу суперника у вигляді ефектного удару за комірець з лицьової лінії штрафного. Колектив Шарана врятувався від поразки в черговий раз, однак ситуація в групі вже інакша, ніж перед початком звітної зустрічі.
 
У наступному турі французький «Сент-Етьєн» прийматиме на своєму полі бельгійський «Гент», а «Олександрія» матиме другу, домашню, частину протистояння з німецьким «Вольфсбургом».

Ліга Європи, група I. 4-й тур.

Олександрія – Сент-Етьен 2:2

 Безбородько, 84, Задерака, 90+1 – Хазрі, 24 (пен.), Камара, 73

 Паньків, 23  – Фофана, 43, Юссуф, 68

Олександрія: Паньків – Мірошніченко, Бухал, Дубра, Пашаєв – Ковалець, Банада, Гречишкін – Третьяков, Шастал (Безбородько, 46), Лучкевич (Задерака, 78).

Сент-Етьен: Руфф’є – Колодзейчак, Перрін, Фофана, Дебюши – Ахолу, Юссуф, Буанга – Хазрі (Габріель Сілва, 72), Беріч (Камара, 55), Норден (Будебуз, 87).

Арбітр: Жоау Пиньєйру (Португалія)

Стадіон: «Арена Львів» (Львів, Україна)

Удари (у площину): 13 (5) – 7 (2)
Кутові: 4 – 1
Оффсайди: 3 – 1.

АЛЕКСАНДРІЯ-СЕНТ-ЕТЬЕН. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 4°C
 

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 38
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ManUtd
Пожелаю Александрии большой удачи в последних двух турах, чтобы они зацепилась за еврокубковую весну
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Нестеренко
Ще одні зробили, щоб під час гри стрибав, сміявся, плакав Це взагалі українські команди грали?!?)))
Ukraine Donetsk
По игре могу лишь сказать, что Александрия - футбольный клуб здорового человека.
turist86
Голливуд отдыхает - Львов гуляет!
Вспомнился матч 27.08.2010
«Карпаты» - «Галатасарай» - 1:1
Артем Федецкий, 90+4 - Айдын Йылмаз, 90+1.
https://sport.ua/news/102056-karpaty-galatasaray-1-1
russol30
Нормально, програвали 0:2 і вирвали нічию
DSH88
БРАВО !!! АЛЕКСАНДРИЯ !!!! БРАВО ШАРАН !!!
Izi_paramon
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
serg
блестящая игра. Вырвать ничью у команды, которая на трансфермаркете в 12 раз дороже Александрии, которая же и в 3 раза дороже Копенгагена - просто чудо. Но самое главное - желание борьбы, огромное желание забить мяч и очень активная игра на протяжении всего матча. Сравните это с игрой динамо, которое в 4-х играх лиги европы смогло забить всего 3 мяча и выиграть 1 раз. В общем, Динамо- это сейчас тихий позор украины, дно нашего отечественного футбола. А вот такие звездочки вроде Александрии- наше будущее
Ростик Карпа
Курва Арена Львів то Фартова арена і курва ніхто з тим не поспоре а тиждень в нас просто камбек ))))) Всіх вітаюююю))))))))
TimurKhAI
Наши команды, между прочим, уже 8-й раз за эту еврокубковую осень уходят от поражения, уступая в счёте по ходу игры
УПЛ развивает морально-волевые качества нипадеццки
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Влад Тараненко
Именно по игре Александрия лучше всех наших команд в ЕК сыграла
Алекс Морган
Ждем от Шарана выхода из группы! Два трупака в виде Сент-Єтьена и Волфсбурга должны отвалить
Український Крим
Браво! Вольфсбург має бути битим
andre_lui
Считаю, что все три клуба молодцы! Боролись, не сдавались. Есть результат. Будут и победы.
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Brian
Вот за кого не стыдно, так это за Александрию! Браво!! Браво! Браво!!