Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

IBF
| Оновлено 10 грудня 2019, 11:00
43592
16

Глазков після завершення кар'єри працює далекобійником в США

У 2016 році в Нью-Йорку В'ячеслав програв чемпіонський бій Чарльзу Мартіну

| Оновлено 10 грудня 2019, 11:00
43592
16
Глазков після завершення кар'єри працює далекобійником в США
Facebook. Вячеслав Глазков
Український боксер В'ячеслав Глазков (21–1–1, 13 KO), який раніше виступав в суперважкій вазі, після завершення кар'єри освоїв нову професію. Як стало відомо нещодавно, бронзовий призер Олімпійських ігор 2008 вже третій рік працює в США далекобійником.
 
16 січня 2016 року у Нью-Йорку Глазков провів бій за звання чемпіона світу в суперважкій вазі за версією IBF. Він програв поєдинок американцеві Чарльзу Мартіну технічним нокаутом у 3-му раунді.
 
Як виявилося, в тому останньому для себе поєдинку В'ячеслав розірвав хрестоподібну зв'язку колінного суглоба. Потім переніс операцію і тривале відновлення. Глазков планував знову повернуться в ринг, але під час пробіжки отримав травму меніска. Восени 2016 йому знадобилася нова операція, після чого боксер завершив кар'єру.
 
Після бою за звання чемпіона Глазков отримав рекордний для себе гонорар. На ці гроші він зміг купити в Флориді житло і вантажівку. Вже третій рік поспіль колишній боксер займається вантажоперевезеннями. Далекобійникам в США платять близько 10 тисяч доларів на місяць.
 
Оцініть матеріал
(292)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ