Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
1761
1

Неймара не покарають за удар вболівальника

Бразильський форвард ПСЖ отримав попередження

Неймара не покарають за удар вболівальника
ФК ПСЖ. Неймар
27-річний нападник ПСЖ і збірної Бразилії Неймар уникне судового покарання за удар вболівальника після програного фіналу Кубка Франції з «Ренном» (2:2, 5:6 по пенальті), який відбувся в минулому квітні.
 
Прокуратура повідомила, що «відправила гравцеві попередження поштою».
 
«Я знаходжу це неприйнятним, ми виправдовуємо насильство. Якби уболівальник ударив уболівальника, він постав би перед судом і міг би бути засуджений до тюремного ув'язнення або заборони на відвідування матчів», — заявив адвокат 29-річного позивача Філіп Оайон.
 
У поточному сезоні Неймар провів за ПСЖ 5 матчів у всіх турнірах, де забив 4 м'ячі. Зараз футболіст відновлюється після травми, отриманої в розташуванні збірної Бразилії.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Совершенно неудивительно. Месси с Рональду за уклонение от уплаты налогов тоже ограничились условкой и штрафами. Теперь и этого отмазали. В соседнем образовании высокопоставленные автомобили сбивают мальчиков, в крови которых самые честные и объективные эксперты находят алкоголь.
Элиту судят мягко или не судят вообще, тогда как с простолюдинов спрашивают по полной программе. Это уже даже не буржуазная система, с ее единым законом для всех граждан. Это новый феодализм. И такое дерьмо по всей планетке.