Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 04 липня 2021, 22:30
2773
1

Київ-Баскет – Цмокі-Мінськ. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА

Переможець зустрічі одноосібно очолить групу

| Оновлено 04 липня 2021, 22:30
2773
1
Київ-Баскет – Цмокі-Мінськ. Прогноз та анонс на матч Кубка ФІБА
БК Київ-Баскет

Поєдинок «Київ-Баскет» - «Цмокі-Мінськ» відбудеться у вівторок, 5 листопада, в Києві. Початок гри у Палаці Спорту о 19.00.

До очного поєдинку в столиці України «Київ-Баскет» і «Цмокі-Мінськ» підходять з двома перемогами і без поразок. Обидва клуби в стартових турах обіграли дніпровський «Дніпро» і софійський «Левські», і тепер в очному поєдинку визначать, хто з них закінчить перше коло групового турніру зі стовідсотковим переможним результатом, а кому треба буде переміститися на другу сходинку в турнірній таблиці і відчути подих в потилицю від переслідувачів.

У минулому турі мінчани на своєму майданчику лише в овертаймі змогли обіграти дніпровський «Дніпро» – 108:101, розгубивши по ходу другої половини понад двадцять очок переваги. Найкращими в складі «Цмокі-Мінськ» стали сербський плеймейкер Бранко Мірковіч (25 очок + 8 передач + 4 підбирання, 22 бали рейтингу ефективності) і білоруський бігмен Максим Салаш (20 очок + 3 підбирання + 2 перехоплення, 21 бал рейтингу ефективності).

На минулих вихідних білоруський клуб не проводив матчів в Лізі ВТБ, зосередившись на підготовці до поєдинку проти «Київ-Баскета». З одного боку, мінчани мали більш ніж достатньо часу на вивчення сильних і слабких сторін українського клубу. Але з іншого - така тривала пауза між іграми може негативно відбитись на командних взаємодіях, тим більше в початковій фазі сезону.

«Київ-Баскет», у свою чергу, після вдалого виїзду до Болгарії в минулу неділю декласував на своєму паркеті БК «Запоріжжя» - 110:73. В даному поєдинку Айнарс Багатскіс дав можливість пограти не менше десяти хвилин всім заявленим гравцям. Але лідером по проведеним хвилинах на майданчику став нещодавно посиливший склад команди Сергій Павлов, який, схоже, завершує процес притирання до нових партнерів і готовий демонструвати кращі зразки своєї гри.

Додатковим посиленням в матчі проти білорусів для «Київ-Баскета» може стати Владислав Коренюк, який буквально днями підписав контракт зі столичним клубом. Втім, напевно, Коренюку буде потрібен певний час на адаптацію і знаходження свого місця в командній грі киян, тому очікувати від тренерського штабу киян моментальної відправки в бій новачка, мабуть, не варто.

Матч проти «Дніпра» дав зрозуміти, що мінчани вміють грати від атаки і мають різні варіанти проходження захисних порядків суперника. У той же час білоруси показали себе командою, яка сильно залежить від успішної гри ключових гравців своєї задньої лінії (мова йде про Бранко Мірковіча і Роберта Лоурі). До того ж, у другій половині гравці «Цмокі-Мінська» досить довго приходили до тями, дозволивши спурту «Дніпра» перейти в затяжний ривок.

Якщо «Київ-Баскет» зуміє максимально ускладнити життя лідерам «Цмокі-Мінська» і змусить гравців відчувати постійний тиск на обох сторонах майданчика, переможний результат повинен впасти в скарбничку українського клубу. Кадровий потенціал, більш досвідчений тренерський штаб і домашні трибуни дають підстави сподіватися на такий розвиток подій.

Прогноз Sport.ua: перемога «Київ-Баскета».

Олексій Коляго
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Дніпро знищив Галичину та вийшов у півфінал плей-оф Суперліги
Баскетбол | 28 березня 2024, 20:06 0
Дніпро знищив Галичину та вийшов у півфінал плей-оф Суперліги

Відбувся матч плей-оф чемпіонату України з баскетболу

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
svv72
Поясните как считаются балы рейтинга эффективности игрока в матче ?. Заранее благодарен.