Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 листопада 2019, 03:53
4073
3

Ігор ПЕРДУТА: «Ворскла не має права так грати»

Захисник полтавчан – про безвиграшну серію в УПЛ

| Оновлено 05 листопада 2019, 03:53
4073
3
Ігор ПЕРДУТА: «Ворскла не має права так грати»
ФК Ворскла. Ігор Пердута
Захисник полтавської «Ворскли» Ігор Пердута прокоментував поразку від чернігівської «Десни» (0:1) в матчі 13-го туру української Прем'єр-ліги.
 
«Стільки програних матчів... Команді дуже важко психологічно. Хочу вибачитися перед уболівальниками, перед усіма, тому що ми не маємо права так грати. Це дуже важко, в першу чергу психологічно. Сподіваюся, що ми виберемося з цієї ями. Ми повинні бути всі разом і тоді все вийде», - сказав Пердута в коментарі телеканалу «Футбол 1».
 
Відзначимо, що в останніх восьми матчах української Прем'єр-ліги «Ворскла» набрала лише одне очко. Після 13 турів полтавський клуб займає 11-е місце в турнірній таблиці з 8 очками в активі.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kum_Poltava_
Жеваго зараз не торт, фінансів не має. От і все.
Олександр Фурманов
А что такое полтавская "Ворскла"? Да ничего - ни прошлого,ни настоящего,ни будущего. Жила-была в Полтаве в 50-х годах команда "Колхозник". В 60-х её переименовали в "Колос". Играла она на стадионе "Урожай".В новейшей истории - "Ворскла" (хотя по игре правильней всё же "Колхозник") выиграла Кубок Украины и дважды становилась бронзовым призёром ЧУ.И всё.Теперь этот сброд мучает себя и болельщиков и что-то лопочет (послушайте Пердуту) о том как нужно играть и как нельзя.Тренирует этот сброд Виталий Косовский - футболист хороший,тренер - 0. Что делать? Как исправить положение? Платить половину зарплаты за ничью и ничего за поражение.Каменщику заплатят,если он ни одного метра квадратного кладки не положил за смену? Водителю,если он ни одного рейса со щебёнкой не сделал? Повару,если он суп не сварил? Почему нужно платить этим ногожопым уродам? Пусть поищут себе другую работу. Ничего кроме футбола не умеют? Так они и в футбол играть не умеют.