Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 листопада 2019, 23:25
1883
0

Колос - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У разі перемоги «Олімпік» наздожене свого суперника в турнірній таблиці

| Оновлено 03 листопада 2019, 23:25
1883
0
Колос - Олімпік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік Донецьк
Менше місяця тому на початку жовтня становище донецького «Олімпіка» в українській Прем'єр-Лізі було просто жалюгідним. Команда посідала останнє місце в турнірній таблиці, маючи всього одну перемогу в десяти матчах. Але з приходом на пост головного тренера Вісенте Гомеса, олімпійці зуміли виграти два матчі поспіль (у «Ворскли» 2:0 і у «Дніпра-1» 3:2) і вже піднялися на 9-е місце в турнірній таблиці. Тепер же, в разі успіху у грі з «Колосом», донецька команда може не тільки наздогнати його за очками, а й подумати про те, щоб в подальшому поборотися за місце в шістці кращих клубів країни.
 
Не можна сказати, що склад «Олімпіка» в останніх матчах сильно змінився, проте явно помітний прогрес в діях тих же футболістів. Плюс, звичайно ж, додає оптимізму позитивні результати. Особливо хотілося б порадіти за Максима Тейшейру, який забивав в кожному з цих двох переможних матчів. Він і раніше звертав на себе увагу, а зараз дійсно стає одним із лідерів своєї команди. Крім того, дуже важливу роль в становленні нового «Олімпіка» грають досвідчені футболісти, такі як Дмитро Гришко, Павло Ксьонз, Сергій Політило, Віталій Балашов, на яких дорівнює молодь і ті гравці, які ще зовсім недавно перебували у затинку. Так що, напевно, гості спробують продовжити свою переможну серію на київському стадіоні «Оболонь-Арена».
 
А ось у номінальних господарів майбутнього матчу ковалівського «Колоса» жовтень, навпаки, вийшов невдалим. Зрозуміло, що в іграх з «Динамо» і «Шахтарем» мало хто розраховував на те, що підопічні Руслана Костишина наберуть очки. Але те, з якими розгромними рахунками вони програли ці поєдинки (0:4 і 0:6), стало неприємним сюрпризом як для самої команди, так і для її вболівальників. А потім ще була виїзна поразка від «Маріуполя» 0:2, після якого дебютант української Прем'єр-Ліги опустився в нижню частину турнірної таблиці. Щоб не провалитися вниз ще далі, «Колосу» треба обов'язково переривати цю низку невдач. І матч з «Олімпіком» в цьому плані буде дуже важливий.
 
Нагадаємо, що в першому колі в другому турі суперники грали там же у Києві, але на іншому стадіоні «Динамо». Тоді переміг «Колос» з рахунком 1:0. Єдиний і переможний м'яч у тій зустрічі з пенальті забив Віталій Гавриш. Цікаво, що той матч команди догравали в неповних складах. У «Олімпіка» були вилучені воротар Герман Пеньков і захисник Аду Абубакар, а у ковалівців - півзахисник Євген Смирний. До речі, через дискваліфікацію майбутній матч пропустить захисник «Колоса» Максим Максименко, який отримав червону. картку у грі з «Маріуполем».
 
Матч «Колос» - «Олімпік» довірено судити арбітру з Києва Івану Бондарю. В цьому сезоні він вже обслуговував матчі за участю цих суперників. «Колос» в 9-му турі переміг на виїзді львівські «Карпати» 2:1, а «Олімпік» в першому турі поступився на виїзді «Дніпру-1» 0:2.
   
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Колос»: Євген Волинець, Aлександр Чорноморець, Вадим Парамонов, Андрій Сахневич, Олексій Зозуля, Вадим Мілько, Павло Ореховський, Євген Смирний, Денис Костишин, Євген Морозко, Олег Кожушко
 
«Олімпік»: Володимир Кринський, Євген Цимбалюк, Дмитро Гришко, Роман Вантух, Павло Лук'янчук, Павло Ксьонз, Сергій Політило, Андрій Кравчук, Максим Тейшейра, Євген Пасіч, Віталій Балашов
 

3 листопада, неділя

«Колос» — «Олімпік»
Київ. Стадіон «Оболонь-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
КОЛОС – ОЛІМПІК. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Іван Бондар (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.