Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 листопада 2019, 10:01
3622
5

Олімпік на останніх хвилинах вирвав перемогу у Колоса

Донеччани здобули третю перемогу поспіль в чемпіонаті

| Оновлено 04 листопада 2019, 10:01
3622
5
Олімпік на останніх хвилинах вирвав перемогу у Колоса

Порівняно з минулим туром чемпіонату головний тренер «Колосу» Руслан Костишин зробив певні зміни у стартовому складі ковалівського колективу. Замість Максименка, Смирного та Морозка на поле вийшли Волков, Задоя та Костишин-молодший. Щодо складу олімпійців, то Вісенте Гомес обмежився лише однією зміною: замість Лук’янчука на поле вийшов Снурніцин.

Обидві команди жваво розпочали заключний матч туру. Боротьба за м’яч точилася  по всьому полю, але до небезпечних моментів біля обох воріт справа не доходила. В основному через брак завершальних передач та ударів. Пожвавлення на трибунах «Оболонь-Арени» викликав рейд правим флангом та небезпечна передача Ільїна, але капітан олімпійців Гришко встиг ліквідувати загрозу.

В середині тайму перспективний штрафний заробив Тейшейра, але після удару Ксьонза м’яч рикошетом від «стінки» залишив поле. Міг Ксьонз стати автором гольової передачі на Шахаба, але іранський легіонер влучив у ногу Волинця. Хапається Шахаб за голову, коли після флангової передачі того ж Ксьонза пробивав головою - м’яч влучив захисника і в рамку воріт не полетів.

Гості активніше розпочали другу половину зустрічі і «розмочити» ворота команди з Ковалівки міг Тейшейра, який пробив поруч з рамкою воріт. І все ж, зусилля «Олімпіка» матеріалізувалися у гол. Євгеній Пасич на правому краю атаки з-під захисника пробив точно в дальній кут воріт Волинця. Для Євгенія це був перший забитий гол у поточному чемпіонаті.

До честі господарів поля, вони досить швидко відновили рівновагу. Оріховський чудово виконав штрафний удар і м’яч від руки Кринського влетів під поперечину воріт. Так завершилася безгольова клубна рекорда серія «Колоса» в УПЛ, яка тривала 386 хвилин. Для Оріховського, до речі, це був перший гол в складі ковалівської команди.

Напруга на полі зросла ще більше і кожна з команд прагнула вирвати перемогу у цьому поєдинку. І арбітр матчу Бондар вгледів порушення в карному майданчику господарів зі сторони Чорноморця проти Цимбалюка, який опинився на газоні, призначивши пенальті. Балашов 10-й раз в чемпіонатах пробивав з «позначки» і забив 9-й гол, який і виявився переможним. До речі, олімпійці вперше з початку чемпіонату забили в гостях два голи. До того ж, донецький клуб повторив клубний рекорд, здобувши третю поспіль перемогу в чемпіонаті.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 13-й тур
 
«Колос» - «Олімпік» - 1:2
 
  Оріховський (70) - Е, Пасіч (58), Балашов (87, з пенальті)
 
  Парамонов (28), Костишин (40), Ільїн (50), Черномрец (85) - Цимбалюк (68), Джеффрі (91)
 
«Колос»: Волинець - Зозуля, Задоя, Парамонов, Чорноморець - Ільїн, Костишин (Лисенко, 43), Мілько, Оріховський, Волков (Кожушко, 64) - Нехтій (Джемаль, 63)
 
«Олімпік»: Кринський - Ксьонз, Гришко, Снурніцин, Вантух - Е, Пасіч (Балашов, 62), Кравчук, Цимбалюк, Політило, Тейшейра (Завійський, 89) - Шахаб (Джеффрі, 75)
 
Арбітр: Іван Бондар
 
Стадіон: «Оболонь-Арена

КОЛОС - ОЛІМПІК. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zhyr
Схоже Гомес показує, що він досить перспективний тренер.
Eclipse
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
keegan
Ещё и за 3 поборется