Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 31 жовтня 2019, 19:49
11692
5

Григорій СУРКІС: «Михайличенко підтягнув фізичні кондиції Динамо»

Екс-президент «Динамо» - про перемогу над «Шахтарем»

| Оновлено 31 жовтня 2019, 19:49
11692
5
Григорій СУРКІС: «Михайличенко підтягнув фізичні кондиції Динамо»
nv.ua. Григорій Суркіс

Колишній президент «Динамо» Григорій Суркіс поділився враженнями від перемоги над «Шахтарем» 2:1 в 1/8 фіналу Кубка України:

«Сьогодні хороший вечір для «Динамо», мене і уболівальників клубу. Я віддаю повагу і «Шахтарю». Вони показали гідну гру, на тлі якої у «Динамо» була перевага майже у всіх компонентах гри. За останні роки я такого не пам'ятаю. З'явилася швидкість і пресинг. І це все на тлі хороших фізичних кондицій гравців. Команда грала майже без замін, якщо не брати до уваги, що вийшов Гармаш.

На сьогоднішній день ця команда дає мені можливість трошки заглянути в минуле, на 20 років назад, коли в 1999-му році команда грала в півфіналі Ліги чемпіонів. Тільки не кажіть, що я фантазер. У тієї команди були такі ж видатні характеристики. Якщо це промінь світла в темному царстві, то це добре, але і погано. Це проблиск гри, яку тренерський штаб закладає на майбутнє.

Сьогодні я переконався в тому, що Михайличенко і його штаб підтягнули фізичні кондиції команди. Найголовніше, що гравці повірили в себе. Три дні тому «Динамо» зіграло внічию в матчі, в якому не можна було це зробити, але можна було і програти. Здавалося б, психологічний стан гравців повинен було бути поганим, але сьогодні вони вийшли і тримали пульс гри в своїх ногах.

Ніколи не говорю про суддівство, але не розумію, за що Шепелєву показали червону картку. Якщо порушення і було, то це жовта. Але давайте залишимо суддівство в спокої.

Дуже хочеться, щоб команда постійно рухалася і добувала очки навіть в такому напруженому графіку. У найближчі два тижні ми дізнаємося, чи був це спалах чио це була та гра, яка задовольнить вимоги уболівальників».

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Карпенко
Боже, одна удачная игра и уже Динамо конца 90-х ему приснилось, вот пока вы будете жить воспоминания и иллюзиями уважаемый ГМС, то Динамо так и будет проводить по одной-две удачных игр за сезон
AЛВ
Гриша ось Ліга Європи все покаже.!!!
Саша Фирсов
Обнаружены доказательства подкупа чиновников ФИФА для проведения ЧМ в РФ.
на турка Сенеша Эрзика планировалось повлиять с помощью Григория Суркиса. Ну не зря Гриша ездил в Москву, к Пуйлу перед ЧМ -2018 г.. вся инфа есть инете.
Суркисня когда уже тебя посадят на Нары. Схемщик старший, коррумпированный.
Ох и фантазер..это тупо была вспышка, игры как не было так и нет...дома играют 2 гола не могут никому забить.... это показали игры с Олимпиком, Десной, Карпаты, Мариуполем... еврокубки с каким то не известным второсортным Лугано. А победы очень тяжело даются..вымученные.
Копенгаген дома прихлопнит ДК ну или ничью скатают...
MaxUa
Решение подтягивать физику по ходу сезона было правильным. Собственно Динамо исторически играет в атлетичный футбол.
Насчет проблесков игры говорить пока рано, потому что успех во вчерашнем матче во многом продиктован высокой мотивацией.