Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 31 жовтня 2019, 17:32
28792
34

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «В Кубку всі повинні бути в рівних умовах»

Наставник «Динамо» вважає, що матч з «Шахтарем» (2:1) був гідний фіналу

| Оновлено 31 жовтня 2019, 17:32
28792
34
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «В Кубку всі повинні бути в рівних умовах»
ФК Динамо Київ. Олексій Михайличенко
Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував перемогу над донецьким «Шахтарем» (2:1) в матчі 1/8 фіналу Кубка України.
 
– Важко аналізувати гру відразу, по гарячих слідах. На мій погляд, вийшла гра гідна фіналу. Обидва суперники показали добротний футбол. Було багато емоцій, хороших моментів. Я радий, що ми продовжуємо боротьбу за Кубок України, показавши, вважаю, хороший футбол. Шкода, що не змогли, маючи передумови для контратак, довести їх до логічного завершення. В цілому команда зіграла надійно.
 
– Чому трапилася заминка з виходом на поле Гармаша? Він вже був готовий вийти, але ви вирішили почекати з заміною і навіть гравці підходили до лавки, щоб прискорити його вихід.
– Спочатку він повинен був вийти раніше. Але з'явилася інформація, що у Попова пошкодження. Тому вирішили почекати трохи. Потім м'яч не залишав поле. Але в кінці тайму, коли з'явилася можливість, ми його випустили.
 
– Оцініть, будь ласка, гру Артема Бесєдіна?
– В тактичному плані він зробив гарну роботу, приніс багато користі команді. Наша тактика на гру? Вважаю, тактичні побудови себе виправдали не тільки за результатом, але і по тій грі, яку показала команда.
 
– Чи не вважаєте, що потрібно розводити «Динамо» і «Шахтар» в Кубку України до півфіналу?
– Ні. Я так не вважаю. Всі повинні бути в рівних умовах. Так, це був не фінал, але був справжній кубковий матч. Кубок повинен залишатися Кубком, як і в інших країнах - Англії, Німеччини.
 
– Чому ви не підказуєте команді біля бровки поля?
– Не думаю, що, якби я це робив, мене хтось чув би, крім четвертого арбітра. Ми намагаємося доносити інформацію до гравців перед матчем і в перерві. Але якщо є необхідність внести коригування по ходу матчу - ми цією можливістю теж користуємося.
Оцініть матеріал
(142)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 17
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею
Футбол | 18 квітня 2024, 17:31 159
Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею

Команда Пушича примудрилась пропустити за переваги за кількістю гравців, але вчасно схаменулась

Коментарі 34
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
firstromario
То один з тих випадків що ні критикувати ні хвалити не хочеться. Ну видно що Динамо виграло не випадково. Дійсно було кращою командою, але я НІЯК не можу зрозуміти чому так тільки в матчах з шахтою. Ну мотивація в кваліфікації ліги чемпіонів набагато вища має бути наприклад. Хто винен? Вроді і тренери інколи вміють тактику вибрати, і футболісти вміють футбол грати як треба. Та й навіть баран власник начебто гроші на більш менш склад дав... Чесно, важко зрозуміти чому Динамо грає так вибірково...
Gorman Lennox
ДК заслужено в следующем этапе кубка. Давно не видел такой игры от ДК, как реализации идей Лобановского - прессинг по всему полю и игра каждого игрока не по позициям, а по всему полю.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
andre_lui
Шановні вболівальники, Ви іноді дуже цікаві люди. Самі вигадуєте ситуаціі, іх аналізуєте, а потім дивуєтесь чому не так як Вам здається. Необхідно аналізувати факти. А вони такі, що команда вибудовується. Так є перші результати, але...перші три гри, були невдалі -деякі гарячі голови вже виганяли тренера. Результати непогані. Команда додала в мобільності, є ротація, будуть і кадрові поновлення...Потрібен час..Рамос з Дніпром рік провалив. Клопп з Лівером перший сезон не дуже..Шева перший відбір завалив...Як відомо поспіх добрий при ловлі бліх (Олег Володимирович вибачте). Все йде своім чередом...І сьогодні не Шахтар був слабким, а сильним Динамо. Коли є швидкість бразильці відпочивають, памятаєте Марлос випав у грі з європейськими бразильцями за збірну...Михайличенко, на фарт, сидить як Лобановський (в старші роки)- мабуть у цьому секрет успіху (це жарт)🙂
Кум Кума
Дякую!!!
jwls1914
Я не пойму, почему с уходом Фонсеки у Шахтера заметно упала точность паса. Как на это может повлиять тренер? А вот ДК сегодня приятно удивило. Только пока непонятно, сработала ли обычная мотивация против Шахтера, или Лесик, все-таки, тренер?
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Деко
Интересно когда, наконец, на поле перестанут выпускать деревянного Гармаша, а не техничного Циташвили!?
sanitarium
Проблема в том, что Динамо умеет играть только с Шахтёром - уже не первый год. Так что я бы пока не делал радужных прогнозов и не утверждал, что Динамо перестанет мучиться в ЛЕ. Посмотрим...
PUTINHUILO
Лесик,ты поц.Если бы проиграли-это была бы полностью твоя вина.Ни одной замены,когда надо всего чуть потянуть в конце матча...Депена вместо наевшегосч Вербича читалось даже дилетантами после 80 минуты.Тебе,поц,просто повезло мегодня в итоге,что кр.оты не воспользовались твоей тупостью тренерской
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zhyr
Изначально он должен был выйти раньше. Но появилась информация, что у Попова повреждение.
------------
остання заміна була?)))
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Обозный
Если провалят Лигу Европы, болельщики забросают всех комнями как и Копенгаген
Андрей Обозный
На мой взгляд самое слабое звено в Динамо это Михайличенко, Шеву на пост главного тренера)))
Oleksandr Kelym
Судячи по тому, із яких гравців робе основу команди Михайличенко - насправді головний Суркіс..... Знову в основі бездарі Гармаш і Беседін, талановиті молоді гравці Цитаішвілі, Шапаренко та інші - на скамейці або взагалі в дублі або в оренді ( Русин, Булеца....) Не буде толку... А для дурбила Суркіса - головне, щоб тренер його слухався!
І контракт із Михайличенком - на 2 роки... тобто, 2 роки бездарного вовтузення та човгання.... Де інтенсивний європейський футбол, де гра в два дотика до м*яча - другим пас? Команда одного тайму.....
Андрей Обозный
С победой киевлян, Урааа, достойная победа, в меншестве, показали характер, Попов красава, по по морьде заехал, и гол решающий забил! А вот Михайличенко мудак, замены не учили делать, почему не играет Буяльский, Родригес, Циташвили, вопросы???
Милан Милан
Игры нет у Динамо, мысли нет, тренерской руки нет. Интересно, почему же имея хорошие предпосылки для контратак, контратаки не получаются??? Кому ещё можно задать этот вопрос кроме тренера???? Шахтер вышел играть, а Динамо рубиться и умирать.
Ptiza
Игра была откровенно говоря говяненькой
UKRAINE FAN
Если в равных то матч должен проходить на нейтральном поле или из двух поединков!