Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 31 жовтня 2019, 04:43
5441
8

МАЗЯР: «Деякі гравці Львова не відповідають навіть рівню Першої ліги»

Головний тренер ФК «Львів» – про виліт з Кубка України від «Минаю» (0:2)

| Оновлено 31 жовтня 2019, 04:43
5441
8
МАЗЯР: «Деякі гравці Львова не відповідають навіть рівню Першої ліги»
ПФК Львів. Володимир Мазяр
Головний тренер ФК «Львів» Володимир Мазяр на післяматчевій прес-конференції розповів про виліт своєї команди з Кубка України від «Минаю» (0:2).
 
– Хочу вибачитися перед вболівальниками. Мали моменти в першому таймі, але з таких позицій промахувалися… Мали до 30-ї хвилини закрити гру. Реалізація кульгає. І не тільки вона. Ми даємо шанси гравцям, а гравець фолить в центрі поля і вилучається.
 
Хороша атмосфера, вітаю «Минай». Але ті свистки… Є проблеми. І не лише в організації та побудові гри. Футболісти не виконують вимоги. Реально не можуть. Деякі наші гравці не відповідають рівню команди навіть з середини Першої ліги. Не може будуватися гра команди на 6-7-х гравцях. Не знаю, що буде. Далі – «Динамо», руки не хочеться опускати, але... Ми випускаємо молодого гравця, він виходить – і одразу нам забивають.
 
– Другий тайм провели гірше, ніж перший...
– Як тільки вийшли з роздягальні – вилучення. Та й штрафний, з якого нам забили, - смішний. Вже самі люди на трибунах сміялися з арбітражу. Що не момент – фол. Вітаю «Минай», це історичний момент для них.
 
– Очікували такої гри від суперника?
– Та не було якоїсь видатної гри. Забили зі стандартів. А ми грали в меншості з 46-ї хвилини. Попереду нас чекають важкі матчі, у нас багато травмованих – Педро, Сабіно, Квасний. Маємо те, що маємо. Нас жаліти не треба. Будемо далі старатися, рухатися вперед. Але зараз у нас розбалансований склад. Мусимо виходити з того, що маємо.
 
– У «Миная» грають двоє ваших гравців. Слідкуєте за ними?
– Вони не сильніші тих гравців, які є у нас. Якщо завдання стоїть перед нами потрапити в першу шістку, то потрібні інші гравці.
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bobyk
Тренер тоже не соответствует уровню. Никакому
Pavlo
Если ты считаешь что игроки команды не соответствуют уровню турнира, то какого хрена ты ещё не уволился? Когда тренер начинает привселюдно хаять свою команду, то это неудачник, а не тренер.
анDрей
он ещё не накатил с горя
wicker
команда гімно - тренер дно.
Golhrenshtanga
Так я шото не понял,какой Минай,а где анонсированный финал с Барселоной за Кубок Европы,где этот болела
Oleh Nahornyi
Як приємно дивитись, як фекалія котиться на дно! Копито думало наїбати Рівненського вболівальника, але час показав, що карма є))) У Львові є тільки одна команда, це Карпати!!!
nico80
Можна по-різному ставитись до Мазяра, але коли команда у 8 останніх матчах (без врахування кубкової гри з Буковиною) бере тільки два очка і забиває 1 гол - https://www.myscore.ua/team/lviv/6PUu5i3m/ важко із тренером не погодитись.
Shevchenka2019
Сонячний хлопчик тут по уравєнь пляжників брехав) То не став те дн0) Хо4а там більшість дн0)