Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 жовтня 2019, 04:16
3053
1

Юрій САПРОНОВ: «Кубок Федерації? Україні падати далі нікуди»

Колишній спонсор Еліни Світоліної - про перспективи України в Кубку Федерації

| Оновлено 29 жовтня 2019, 04:16
3053
1
Юрій САПРОНОВ: «Кубок Федерації? Україні падати далі нікуди»
Superiorresort.com. Юрій Сапронов

Меценат і колишній спонсор Еліни Світоліної Юрій Сапронов в інтерв'ю Sport.ua розповів про перспективи збірної України на Кубку Федерації в 2020 році:

«Чесно кажучи, я ще не вникав в новий формат проведення цього турніру. Читав, що ми граємо в Таллінні, по-моєму, сім збірних - в одній групі чотири, в іншій - три. Одна команда тільки виходить до плей-оф.

Яка перспектива в цьому матчі? Падати далі нікуди. Для мене це як «притча во язицех». Подивіться: Світоліна, Ястремська, Цуренко, Козлова, сестри Кіченок, молоді дівчата на підході. Правда, з цими дівчатами потрібно грати у фіналі Кубку Федерації? Ну, хоч би в четвірці. Усе інше - розмови для бідних. Це питання до менеджменту, до Євгена Зукіна, який, не знаю, що зробив не так, як зробив. Це тонкі психологічні речі. Контактувати потрібно впродовж року, контактувати постійно з батьками, з дівчатами, з особистими тренерами. Потрібно відправляти тренера збірної на турніри, щоб подивитися дівчат. І так далі. Дуже багато аспектів, які треба робити, і які дуже важливі. Успіх, як і неуспіх, він у деталях, у маленьких нюансах. Треба постаратися їх все врахувати.

Адже все враховується. Скільки заробляє гравець, який він в рейтингу, скільки тижнів він грає. Усе це треба поправляти і спілкуватися треба самому. Не можна це перекладати. У мене цими питаннями займався особисто я і Кевлич. Всього дві людини. Більше ніяким менеджерам я не перекладав повноважень.

Я сам спілкувався з мамою Олени і Каті Бондаренко, з особистими тренерами, з Серьожею Жицьким - тренером Юліани Федак, і так далі. Я покладаю усю відповідальність за невдачу останніх двох років на Федерацію тенісу України і конкретно на Євгена Зукіна. Усі ці розмови, що Світоліна два роки не грала. А ви з нею розмовляли? А з мамою, папою? З ким говорили? З її менеджером - Стефаном Гуровим розмовляли? Ви зглянутися до менеджера не хочете? Так у світі так прийнято. Він її менеджер. Він представляє її інтереси. Так прийнято, це спорт. Я сподіваюся, що висновки після цих двох років будуть зроблені. Мені просто шкода грошей Сергія Лагура. Це витрачаються його гроші, президента Федерації».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey Kuzma
До плей-оф виходила одна команда раніше, тепер буде вдвічі більше, тобто дві команди вийде.
Але все це теж можна програти, якщо грати слабким складом.