Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 жовтня 2019, 22:38
6357
6

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Шапаренко сьогодні виглядав досить непогано»

Головний тренер «Динамо» - про втрату очок в матчі проти «Карпат»

| Оновлено 27 жовтня 2019, 22:38
6357
6
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Шапаренко сьогодні виглядав досить непогано»
ФК Карпати. Олексій Михайличенко
Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував результат матчу з «Карпатами» (1:1).
 
– В принципі, ми очікували такої гри від «Карпат». У першому таймі, на жаль, ми не ввімкнули ті швидкості, які були необхідні для створення моментів і перемоги над суперником. В другому таймі була зовсім інша гра і ми повинні були її закінчити абсолютно спокійно. На жаль, створювали численні моменти, але реалізація залишилася на невисокому рівні. Для того, щоб вигравати – треба забивати. І як виявилося, не один гол. Хвилинна розслабленість і образливий рикошет призвели до пропущеного голу. 
 
Наприкінці матчу ми могли пропустити ще раз і взагалі програти. Це, мабуть, було б зовсім неправильно. Однак це футбол. Так буває, що багато б’єш по воротах і не можеш забити, а один простріл залітає тобі. Треба пережити це, хоча ми дуже і дуже розчаровані таким результатом. Просто неможливо втратити очки в такій грі, однак ми змогли.
 
– Шепєлєв у недавній грі з «Копенгагеном» виглядав непереконливо. На ваш погляд Шапаренко додав сьогодні креативу в атаці?
– Тактичні побудови на поєдинки з «Копенгагеном» і «Карпатами» були абсолютно різні. Враховуючи наш щільний графік, ми намагаємося залучити якомога більше виконавців. І в Шепєлєва, і у Шапаренка були різні завдання на ці матчі, тому не думаю, що їх можна порівнювати. Шапаренко сьогодні виглядав доволі непогано. Буду тільки радий, якщо він додаватиме і завоює місце у складі. 
 
– Ваш візаві сказав, що його команда виконала на 85 відсотків завдання на гру. На скільки відсотків вдалося реалізувати задуми вашим підопічним?
– Хід другого тайму трохи заспокоїв і зменшив пильність гри команди в обороні. Гол, який ми пропустили, самі собі придумали. Втратили м’яч, припустилися помилок в обороні і ще й самі собі забили. Найважливіше, що ми не реалізували свою перевагу. Треба обов’язково забивати.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»
Футбол | 18 квітня 2024, 03:53 0
Томас ТУХЕЛЬ: «У першому таймі була шахова партія»

Головний тренер Баварії прокоментував перемогу у матчі 1/4 фіналу ЛЧ із Арсеналом

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 14
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vit18
Щоб повернути справжнього Шапаренка треба відростити йому патли
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Шапаренко не хуже Гармаша, Шепелева и Буяльского. Но этого мало. На его позиции очень важно для команды - креатив, скорость перемещения, скорость мышления, удары по воротам. Важно также, чтобы в таком возрасте глаза горели. Посмотрите для сравнения на лицо и эмоции 16 летнего парня, который вышел в составе Интера.
dima.krot
Когда уже тренер в Динамо будет выглядеть неплохо?
И я сейчас не про костюм
Дима Чуйко
Столько полузащитником, а выбора то и нет, потому и нападение не забивает. Игры нет. Каждую пресконференция одо и тоже, скорости не включили, расслабились. Они что нас за идиотов держут? Этот весь шлакосостав не достоин играть не то что в Динамо, я бы их и в дубле хрен бы хотел видеть. Накупили инвалидов, а теперь не знают что с ними делать