Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 жовтня 2019, 11:52
29965
65

Динамо на своєму полі не змогло обіграти Карпати

Гостей від поразки спас автогол Шабанова

| Оновлено 28 жовтня 2019, 11:52
29965
65
Динамо на своєму полі не змогло обіграти Карпати
В неділю, 27 жовтня, в Києві один з лідерів чемпіонату «Динамо» приймало аутсайдера нинішньої першості львівські «Карпати». 
 
«Біло-сині» грали свій матч на третій день після гри Ліги Європи з «Копенгагеном» (1:1), а тому Олексій Михайличенко провів ротацію в складі, випустивши п’ять свіжих футболістів. Так, вперше в сезоні з’явився півзахисник Микола Шапаренко, який замінив Шепелєва. На правому фланзі захисту Караваєв замінив Кендзьору, дискваліфікованого Де Пену підмінив Родрігеш, Вербіч – Гармаша, а на вістрі атаки Соль вийшов замість Бєсєдіна.
 
Головний тренер «Карпат» Роман Санжар, в порівнянні з попереднім поєдинком проти «Львова», випустив чотири нових футболісти: Веремієнка, Ляха, Ді Франко і Лоренцена.
 
З перших хвилин господарі поля взяли м’яч під свій контроль, створивши в дебюті кілька небезпечних моментів біля воріт Олега Кудрика. Небезпечно пробивав зі стандарту Віктор Циганков, а Сергій Сидорчук з-за меж штрафного майданчуку наважився на дальній удар, проте в обох випадках надійно зіграв голкіпер «зелено-білих». Львів’яни лише відбивались, намагаючись швидко переходити в контратаки.
 
Перший небезпечний момент «Карпати» створили на 25 хвилині зустрічі. Екс-гравець «Вердера» Лоренцен здійснив сольний прохід, але на підступах до штрафного не зміг обіграти Шабанова. Після удару з-під захисника динамівців м'яч пролетів в метрі від штанги.
 
У другій половині першого тайму події переважно відбувалися в центрі поля, але ближче до 40-ї хвилини почалися спроби забити гол в роздягальню. Віктор Циганков заробив небезпечний штрафний і сам його виконав, але Кудрик виручив свою команду.
 
Уже в наступній атаці Вакуленко виходив на побачення з Бущаном, але не зміг переграти голкіпера в ближньому бою, а добивання від Дженнінгса було заблоковано. Контратака «Динамо» виглядала не менш небезпечною: Родрігеш виконував «удар з точки в точку» з кута штрафного, але Кудрик в стрибку відбив удар. Команди йшли на перерву за рівного рахунку, інтрига зберігалася.
 
На другий тайм Олексій Михайличенко випустив ударний атакувальний дует в особі Артема Бесєдіна і Беньяміна Вербича, і результат не змусив довго чекати. Після багатоходової комбінації Циганков асистував Вербичу, і словенець з лінії воротарського розстріляв ворота Кудрика - 1:0.
 
Повівши в рахунку, «Динамо» не зупинилося на досягнутому, а продовжувало нагнітати, але Олег Кудрик надійно захищав ворота «Карпат», рятуючи свою команду раз по раз. Лише на 66-й хвилині «Карпати» отримали можливість повернути в гру Бущана, але Кльоц не зміг перекинути м'яч через стінку прямим ударом зі штрафного.
 
Захисники «Карпат» дуже активно опікували Циганкова, найчастіше зупинити лідера «Динамо» вдавалося тільки за допомогою фолу. На 83-й хвилині Віктор заробив стандарт практично на лінії штрафного, який виконав Шапаренко. Але м'яч після удару Миколи перевірив на міцність поперечину.
 
«Не забиваєш ти – забивають тобі», – саме це правило спрацювало на 85-й хвилині зустрічі. Після прострілу Бойчука практично з нульового кута м'яч від ноги Шабанова зрикошетив у сітку воріт Бущана. Курйозний гол перервав 4-матчеву суху серію киян в чемпіонаті.
 
Часу до кінця поєдинку залишалося мало, але «Динамо» не здавалося і всіма силами йшло на штурм воріт гостей. Проте, в компенсований час саме «Карпати» були ближчими до перемоги. Бойчук міг стати героєм гри, але, вийшовши один на один з Бущаном, не зміг переграти голкіпера: м'яч влучив у поперечину.
 
В останній атаці динамівців після удару Шапаренка м'яч влучив у захисника – на думку «десятки» киян це була гра рукою, але арбітр не призначив пенальті. 1:1 – друга на тижні бойова нічия на НСК «Олімпійський».
 
Денис ШАХОВЕЦЬ
 
Українська  Прем'єр-ліга. 12-й тур
 
«Динамо» - «Карпати» - 1:1
 
  Вербич (50) - Шабанов (85, в свої ворота)
 
   Сидорчук (39), Попов (66), Шапаренко (94) - ді Франко (81), Халл (92)
 
«Динамо»: Бущан - Караваєв, Попов, Шабанов, Миколенко - Сидорчук, Гармаш (Шепелєв, 79), Шапаренко - Циганков, Сіль (Бесєдін, 46), Родрігес (Вербич, 46)
 
«Карпати»: Кудрик - Мартінс, Вакуленко, Халл, Лях (Понд, 73) - Веремеєнко, Назарин, Кльоц (Бойчук, 83), ді Франко, Лоренцен (Гуцуляк, 46) - Дженнінгс
 
Арбітр: Крівушкін Дмитро
 
Стадіон: «НСК Олімпійський»

ДИНАМО - КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 65
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SAIMON86
Неможливо дивитись це Динамівське дно Михайличенка. 🙏🙏🙏
K_Sarioglo@i.ua
Это еще кого-то удивляет?)))
dynamo_DNO
Браво Львы!!! Съели столичных чаек!)) И тем самым включили отопительный сезон в Киеве!))
roman_kros
По грі Динамо виглядало сильніше і це факт, але в кінці матчу Карпати могли забити другого і це також факт. Ще один факт - суддя не спішив свистіти про завершення матчу і останньої атаки Динамо по чесному взагалі не мало бути ціїє останньої атаки і цього суперечливого моменту і ниття від фанів Динамо.
wicker
Санжар не фізрук, це очевидно, ставка на молодь себе у майбутньому виправдає, потрібен час та чи набереться терпіння Д.П.П., найвища пора цього разу не пороти йому гарячку, а дати Санжару провести повноцінні зимові збори, сформувати свою команду, яка дасть Бог наступного року без проблем потрапить у верхню шістку...
hidalgo65
армия мертвых
kollekciy
А, головне що недостойні Динамо: Русин, Леднев, Хлебас, Яремчук...... продовжують забивати голи, а святили футболу Соль, Родрігес довели до того, що вже тільки захисники забивають.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Михаил Степанов
тиць-пердиць...
Shchebet
Динамо Киев не напрягать бы выиграл у Карпат.
Но у Динамо Суркис - не получается...
AЛВ
Бєгі Льосік, бєгі........
VVV
Чекаю на коментар «експерта і тренера» Кузнєцова..з»являється гра?,так ви виразились в останньому інтерв’ю?
Yamamisha1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaxUa
Кто там жаловался на тягомотину? Ха! Офигительный матч получился. Куда там Копенгагену до контратак Карпат. Динамо сегодня имело все шансы проиграть несмотря на то, что нанесло в 4 или даже 5 раз больше ударов по воротам.
Отдельно хочется отметить Попова, который отметился уже практически фирменным подкатом, принесшим ему желтую. На желтой же висел и Сидорчук и еще повезло, что его не удалили, ибо было за что.
То, что Соля и Родригеса заменили уже после первого тайма да еще в матче не с кем-нибудь, а с Карпатами - одно это уже по идее должно отхарактеризовать их с негативной стороны.
С другой стороны здесь можно углядеть и своеобразную тактическую схему на матчи с командами второй шестерки упл. В первом тайме выходят Соль с Родригесом и терзают, мучают, изнуряют защиту соперника, а Гармаш ко всему прочему размашисто пуляет по горобцам, после чего на вторую часть выпускают кого-то более свежего и вменяемого и таким образом забивают долгожданные голы.
Единственная проблема в этой схеме - голы все-таки желательно забивать. Конечно обидно, что упущен реальный шанс сократить отставание от Шахтера до 8 очков. С другой стороны невозможно все время выигрывать, что сегодня наглядно доказал сам Шахтер.
Да, в этом сезоне в Европе больше не осталось лидеров первенств, не потерявших очки. С чем я всех и поздравляю.
Istm
в профутболі згадали, що цей "арбітр" в поточному сезоні вже тричі в різних матчах налажав результативно і продовжує судити.
Муґунот Уух
Здается мне, джентльмены, это была (с)... не последняя смена тренера в это сезоне
Ace Ventura
Соль, Беседин, Родригес - это дно! И по игре и по статистике! не понимаю, что они делают в Динамо Киев...
Спиридон Голопупенко
суркиса волнует только трансферы , он за бабки очко подставит
Серега Заболотний
МЮ номер 2(, эххх 2 любимые клубы в жопе;((
hidalgo65
а лучший бомбардир Динамо Беседин играл или остался в запасе?