Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 жовтня 2019, 20:13
2751
3

Роман САНЖАР: «У перерві просив команду продовжувати терпіти»

Головний тренер «Карпат» - про нічийний результат матчу проти «Динамо»

| Оновлено 27 жовтня 2019, 20:13
2751
3
Роман САНЖАР: «У перерві просив команду продовжувати терпіти»

Головний тренер «Карпат» Роман Санжар прокоментував нічийний результат матчу з «Динамо» (1:1).

Що ж, бойова нічия сьогодні... Якщо аналізувати наші дії, то в першому таймі у нас не вдавалась контргра. Якщо в обороні ми зіграли доволі організовано і в суперника майже не виникало гострих моментів, то в атаці було надто багато браку, не вдавався перехід з оборони у напад, тож практично весь перший тайм ми провели на своїй половині поля. Наприкінці тайму я казав хлопцям, що ми неодмінно знайдемо свій момент, так і сталося. У перерві просив команду продовжувати терпіти, було важко, важливою була дисципліна на полі...
 
У другому таймі пропустили швидкий гол, але хлопці молодці, адже вірили у те, про що ми говорили у перерві, і, зрештою, забили свій м'яч. Попри те, що перевага «Динамо» була відчутною, свій момент ми знайшли, і наприкінці матчу взагалі могли забивати переможний гол. 
 
Хочу привітати команду і вболівальників, це очко дуже важливе для нас з точки зору психології. Кожен, хто грав сьогодні, виніс для себе позитив. Вважаю, ця нічия буде поштовхом для нашої команди.
 
– Сьогодні у складі «Карпат» вийшло два дебютанти – Лях і Веремієнко. Чи не було у вас остраху випускати їх проти «Динамо»?
– Дубінчак, наш основний лівий захисник, як відомо, був вимушений пропускати цю гру. У тренувальному процесі, під час товариських зустрічей я бачив, що Лях достойно виглядав, тому вирішив довірити йому місце в основному складі. Веремієнко також добре проявив себе під час підготовки, тому я дав шанс і йому. Вважаю, хлопці виправдали наші сподівання. Були помилки, особливо Ляху було складно, адже на його фланзі діяли досвідчені Циганков і Караваєв. Але я все одно задоволений тим, як він сьогодні відпрацював.
 
– Олег Кудрик здійснив 15 сейвів, як прокоментуєте його гру?
– Хлопець прогресує, сьогодні дійсно було багато ударів по наших воротах, але Олег – молодець, своєю грою вселив впевненість в усю команду та надію на позитивний результат.
 
– Чи можна вважати, що команда виконала вашу установку на гру?
– Так, адже виїзну нічию з «Динамо» вважаю позитивним результатом. Були помилки, які ми пізніше розберемо, але в цілому, відсотків на 85 я роботою команди задоволений. 
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Дженоа вдома без Маліновського програв Лаціо у Серії A
Футбол | 19 квітня 2024, 22:34 0
ВІДЕО. Дженоа вдома без Маліновського програв Лаціо у Серії A

Єдиний гол забив півзахисник римлян Луїс Альберто на 67-й хвилині

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JohnNeuman
- Какая у Вас тактика на матч?
- Терпеть.
zhyr
якийсь чемпіонат терпіл.....ніхто не каже "грайте в футбол", а тільки "терпіть"....а потім виходять в єврокубки і терплять
wicker
Санжар не фізрук, це очевидно, ставка на молодь себе у майбутньому виправдає, потрібен час та чи набереться терпіння Д.П.П., найвища пора цього разу не пороти йому гарячку, а дати Санжару провести повноцінні зимові збори, сформувати свою команду, яка дасть Бог наступного року без проблем потрапить у верхню шістку...