Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 27 жовтня 2019, 14:24
5178
0

Еліна СВІТОЛІНА: «Незадоволена своїми виступами на мейджорах»

Українка - про старт на Підсумковому турнірі

| Оновлено 27 жовтня 2019, 14:24
5178
0
Еліна СВІТОЛІНА: «Незадоволена своїми виступами на мейджорах»
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна

Еліна Світоліна підвела проміжні підсумки сезону напередодні старту на Підсумковому турнірі WTA:

«Безумовно, виступ в півфіналах на Великих Шоломах - це був особливий досвід для мене. Але я, звичайно, незадоволена результатами. Мені б хотілося зіграти краще на мейджорах. Але це теж були маленькі позитивні кроки, які я зробила в цьому році, - виступити краще на Великих Шоломах.

В цьому році я не завоювала жодного титулу. У Москві я хотіла спробувати виграти трофей. Кожен турнір, на якому я граю, я хочу виграти. Тому я прийняла рішення там виступити. На жаль, все не склалося так, як хотілося. Але це був останній турнір сезону. Це завжди важко і психологічно, і фізично. Зараз я просто намагаюся думати про виступ в Шеньчжені на Підсумковому турнірі. В цей тиждень я входжу в дуже позитивному настрої.

Чи є якісь відмінності між Сінгапуром і Шеньчженем? Думаю, в ігровому плані немає особливої ​​різниці. Корти практично такі ж, дуже схожі, трохи інший відскок м'яча. Але сам корт і стадіон виглядають однаково. Самі по собі міста дуже різні, я б не стала навіть порівнювати. Але для кожного гравця все тут підготовлено ідеально. Дуже-дуже комфортні умови, ти відчуваєш себе тут добре. І це завжди особливі відчуття, коли ти потрапляєш в топ-вісімку, це приголомшливо. Про погоду особливо замислюватися не потрібно, тому що ми граємо в залі, тому нічого ні на що не впливає. Але на самому стадіоні досить жарко».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.