Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1876
0

Вісенте ГОМЕС: «Чи може Олімпік вийти в єврокубки? Подивимося»

Команда здолала «Дніпро-1»

Вісенте ГОМЕС: «Чи може Олімпік вийти в єврокубки? Подивимося»
scdnipro1.com.ua

«Олімпік» в матчі чемпіонату України обіграв «Дніпро-1» 3:2, здобувши другу поспіль перемогу. Команда Вісенте Гомеса відстає від топ-6, що дає право поборотися за єврокубки, всього на 5 пунктів.

«Ми провели відмінний матч: зуміли провести три м’ячі та створили купу гольових моментів, хоча і зробили помилки у захисті, що призвело до двох пропущених м’ячів – це ті епізоди, над якими нам треба працювати. Насправді, останні наші перемоги – це тільки початок. Ми тільки в процесі формування команди і ще у нас багато речей, над якими варто працювати. Головне, що нам вдалося зробити – змусити гравців повірити у певну ідею і об’єднатися навколо неї. Це все заради чого ми і працюємо щодня».

«Чи можна потрапити цим складом у єврокубки? Подивимося, що вийде. Знову ж таки, ми працюємо не так давно, ми тільки залишили останнє місце у турнірній таблиці, і не слід забувати про те, що попереду ще багато матчів. Є над чим працювати і важко загадувати наперед. Чемпіонат досить рівний і можна опинитися на будь-якому місці», - сказав Гомес.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.