Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 жовтня 2019, 20:11
13860
4

Гольової передачі Ярмоленка не вистачило Вест Хему для перемоги

Колектив Пеллегріні не зміг перервати невдалу серію, яка вже налічує п'ять матчів

| Оновлено 26 жовтня 2019, 20:11
13860
4
Гольової передачі Ярмоленка не вистачило Вест Хему для перемоги
twitter.com/WestHam
У матчі десятого туру розіграшу англійської Прем'єр-ліги мало місце цікаве протистояння між одними з найменш результативних команд «елітного» першості. Лондонський «Вест Хем», який є поточним місцем роботи українського півзахисника Андрія Ярмоленка, приймав на полі «Лондон Стедіум» представника графства Південний Йоркшир, що на півночі Англії, «Шеффілд Юнайтед».
 
На думку локального видання «Football.London», українець є третім за силою і впливом гравцем у складі «молотобійців», поступаючись за цим умовним показнику Деклану Райсу і Себастьяну Халлеру. Однак останні результати колективу Мануеля Пеллегріні викликають певні питання серед їх відданих шанувальників. В останніх чотирьох офіційних зустрічах «Вест Хем» зумів набрати лише одне очко, в результаті чого почав рух в напрямку «підвалу» турнірної таблиці.
 
Якраз на шляху проходження даного маршруту «молотобійців» і відбулася їхня зустріч з суперником за звітним поєдинком. «Шеффілд Юнайтед» в матчі минулого туру зумів в стриманому стилі зробити міні-подвиг, при рідній публіці мінімально обігравши лондонський «Арсенал» (1:0), довівши тим самим загальну кількість набраних очок в осінній частині сезону до показника в сім пунктів.
 
Протистояння рівних за силою команд вдалося спостерігати в цей вечір на футбольному полі. Господарі володіли ініціативою в перші півгодини поєдинку, проте до створення небезпечних моментів біля чужих воріт доводили справу скоріше всупереч обставинам. Найбільш гостро атакуючим гравцем «Вест Хема» в першій половині матчу можна вважати Роберта Снодрграсса, а оскільки в стартовому складі був присутній ще й бразилець Феліпе Андерсон, то м'яча Андрію Ярмоленко практично не діставалося. Це тільки в другому таймі Андерсон відправиться на лаву для запасних, після чого головна роль на чужій половині поля перейде до Ярмоленко.
 
Цілком резонно вважати, що довіру партнерів по команді Андрію вдалося завоювати в епізоді із забитим м'ячем. Нападник господарів Халлер зумів зачепитися за верховий м'яч на чужій половині поля, точно скинувши головою в ноги Ярмоленку. Андрій миттю переадресував розвиток атаки пасом на хід Снодграссу, після чого Роберт спокійно переграв голкіпера гостей Хендерсона.
 
У другому таймі позначився нестримний характер «Шеффілд Юнайтед». «Клинки» вичекали паузу до моменту виходу на поле Лі Муссе, після чого за найменшої нагоди організовували швидкісні випади на ворота суперника. Фланги оборони «молотобійців» страждали ще в першій половині, а Сабалета цілком міг награти й на видалення за сукупністю своїх фолів, однак не отримав від арбітра навіть попередження. До взяття воріт Хіменеса гості підійшли прагматично. Стівенс зачепився за верховий відскок м'яча зі штрафної під час подачі з правого флангу, а його скидка головою припала якраз до класного виконання удару зльоту від Мусі. М'яч відправився точно у правий нижній кут.
 
Кінець зустрічі футболісти проводили в контексті безперервних спроб Андрія Ярмоленко забезпечити м'ячем партнерів за атакою, проте як українець не намагався, але вдача в цей вечір обійшла його команду стороною. Снодграсс перевірив на міцність ліву штангу, а Крессвелл не зумів переграти голкіпера в ближньому бою – колектив Пеллегріні намагався вирвати перемогу, але від нічиї себе так і не вберіг.
 
У наступному турі лондонський «Вест Хем» зіграє черговий домашній поєдинок – проти «Ньюкасл Юнайтед», а «Шеффілд Юнайтед» в рідних стінах прийме «Бернлі».

Англійська Прем’єр-ліга10-й тур.

Вест Гем  Шеффілд Юнайтед – 1:1

 Діоп, 27, Бальбуена, 62 – Бальдок, 58, Стівенс, 90+3

 Снодграсс, 45 – Муссе, 69

Вест Гем: Хіменес – Крессвелл, Бальбуена, Діоп, Сабалета – Райс – Феліпе Андерсон (Ланціні, 66), Снодграсс (Айеті, 88), Нобл (Форнальс, 78), Ярмоленко – Халлер.

Шеффілд Юнайтед: Хендерсон – О’Коннелл, Еган, Башам – Стівенс, Флек, Норвуд (Муссе, 63), Лангстрем, Бальдок – Робінсон (Шарп, 55), МакГолдрік (Бешич, 81).

Арбітр: Девід Кут (Ноттінгемшир, Велика Британія)

Стадіон: «Лондон Стедіум» (Лондон, Велика Британія)

Удари (у площину): 11 (4) – 10 (4)
Кутові: 10 – 4
Оффсайди: 4 – 4

Наші оцінки:

   

Заміни Вест Гема: Ланціні – 6,0, Форнальс – 6,0, Айеті – 5,0.

Заміни Шеффілд Юнайтед: Шарп – 6,0, Муссе – 7,0, Бешич – 6,5.

ВЕСТ ГЕМ-ШЕФФІЛД ЮНАЙТЕД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил