Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 жовтня 2019, 18:14
5375
3

Роман ГРИГОРЧУК про розгром 0:6: «Добре, що гра вже закінчилася»

Український наставник «Астани» прокоментував поразку від АЗ

| Оновлено 25 жовтня 2019, 18:14
5375
3
Роман ГРИГОРЧУК про розгром 0:6: «Добре, що гра вже закінчилася»
ФК Астана. Роман Григорчук
Головний тренер казахстанської «Астани» Роман Григорчук поділився думками про розгром від АЗ (0:6) в рамках групового етапу Ліги Європи.
 
«Я розумів, що для того, щоб боротися з цією командою на рівних, нам потрібно бути в повному складі, в нашому кращому складі, бути в порядку. Тоді, звичайно, ми могли б розраховувати на абсолютно інший результат. Картина на полі була б інша. Визначаючи сьогодні склад, враховуючи усі стратегічні питання, я розумів, що нам буде дуже складно. Звичайно, ми сподівалися, що результат буде кращий. Але в цілому те, що проходило на полі, - тут нема чому дивуватися, таким великим рахунком, все було закономірно. Результат відбивав співвідношення сил на сто відсотків.
 
Ми повинні про наступну гру думати вже зараз, в цю секунду. Цю гру ми повинні забути, тому що ми розуміємо, що це надзвичайна подія, і ми повинні вже зараз налаштовуватися на наступну гру», - сказав Григорчук.
 
Після трьох турів Ліги Європи «Астана» з нулем очок займає останнє місце в групі L. На першому місці «Манчестер Юнайтед» (7 очок), на другому АЗ (5).
 
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Akkerman65
В Одессе у него получилось. Может стоит вернуться?
Владимир Иванов
Неспроста руководство Астаны хотело убрать этого тренера с команды, как предчувствовало неудачное выступление команды в этих соревнованиях...