Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 жовтня 2019, 18:26
14179
3

Французькі ЗМІ: «Габріель двічі падав на коліна, але з різними емоціями»

Sport.ua представляє огляд французької преси після нічиєї «Олександрії» з «Сент-Етьєном»

| Оновлено 25 жовтня 2019, 18:26
14179
3
Французькі ЗМІ: «Габріель двічі падав на коліна, але з різними емоціями»
Twitter
У четвер, 24-го жовтня, «Олександрія» на виїзді зіграла внічию з французьким «Сент-Етьєном» (1:1) в матчі третього туру групового раунду Ліги Європи.
 
Французькі журналісти очікували, що підопічні Володимира Шарана стануть «хлопчиками для биття», але були ошелешені і тепер переживають, що їх клуб може завершити єврокубкову кампанію раніше, ніж вони припускали.
 
«На початку динамічного і обнадійливого матчу «зелені» швидко відкрили рахунок завдяки гарматному удару Габріеля Сільви, якому асистував Амума. Але вже через шість хвилин докладені зусилля виявилися марними, адже бразилець зрізав м'яч у власні ворота. Габріель двічі падав на коліна, але з різними емоціями.
 
Незважаючи на те, що в другому таймі «Сент-Етьєн» грав краще, матч завершився невдалою нічиєю, яку можна порівняти з поразкою. Цей результат ускладнює становище «зелених» в Лізі Європи. У групі I ще нічого не вирішено, тому що в цей четвер були зафіксовані дві нічиї», - зазначає авторитетне видання L'Équipe.
 
Нещасний «Сент-Етьєн» не зміг домогтися більшого успіху, ніж нічия в грі проти «Олександрії», - назвав свій матеріал France Football.
 
 
 
 
«Що за безлад? На початку матчу хлопці Клода Пуеля чудово домінували над українськими противниками. Більш того, протягом усього матчу не було ніяких сумнівів у перевазі «Сент-Етьєна» над «Олександрією».
 
На жаль, «зелені» влаштували саботаж, дозволивши українцям зрівняти рахунок буквально через кілька хвилин після відкриття рахунку. Габріель Сільва спочатку був задоволений, а через п'ять хвилин вже виглядав нещасним. Подальші зусилля підопічних Пуеля були марними», - пише про невдачу своєї команди той же France Football.
 
Прес-служба «Сент-Етьєна» теж не могла натішитися за Габріеля Сільву, і після його голу у ворота «Олександрії» опублікувала відео взяття воріт з наступним підписом: «Габріель Сільва знаменував своє повернення на футбольне поле через 8 місяців після розриву ахіллового сухожилля чудовим голом в четвер увечері!». Цікаво, що окремої новини з відео автоголу на офіцільний сайті французького клубу немає.
 
 
Автогол Габріеля Сільви
 
Все скінчено на стадіоні «Жоффруа-Гішар», - завершує свій онлайн журналіст «Сент-Етьєна». «Зелені» створили багато небезпечних моментів в кінці зустрічі, але безуспішно. В іншому матчі групи I Гент і Вольфсбург зіграли внічию (2:2). Після трьох турів Ліги Європи УЄФА «зелені» займають третє місце в своїй групі, набравши 2 очки, як і «Олександрія» (4-е місце). «Гент» (1-й) і «Вольфсбург» (2-й) мають по 5 очок.
 
Видання RMC Sport переживає, що французький клуб може покинути єврокубки після групового раунду: «Після двох перемог поспіль, здобутих в Лізі 1, «Сент-Етьєн» зазнав невдачі в Лізі Європи. «Зелені» провели перевірку скромній українській команді «Олександрія», але не зуміли взяти три очки. Цей результат можна назвати першою невдачею команди на чолі з Клодом Пуелем. Нічия різко знижує шанси «Сент-Етьєна» виконати завдання виходу в 1/16 фіналу Ліги Європи».
 
В цілому, французькі ЗМІ розчаровані результатом і дуже переживають щодо перспектив єврокубкової весни для «Сент-Етьєна». 7 листопада «Олександрія» прийме «Сент-Етьєн» у Львові, і в разі чергового фіаско, французам доведеться сподіватися тільки на диво.
 
Денис ШАХОВЕЦЬ
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»
Футбол | 03 травня 2024, 11:30 9
Журналіст: «Пушич не витримував тиску та впадав у стрес»

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

ЛЕОНЕНКО: «Від нашої збірної я чекаю якості, а в нас Лева матчу шукають»
Футбол | 03 травня 2024, 14:44 8
ЛЕОНЕНКО: «Від нашої збірної я чекаю якості, а в нас Лева матчу шукають»

Колишній нападник «Динамо» оцінив шанси України на Євро-2024

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
Ну кто тут с комментариями, что Сент-Этьен дворовая команда, какую-то Александрию не смог обыграть? Это уровень европейского футбола, что даже середнячки вроде Александрии могут дать бой одной из лучших команд чемпионата Франции, который не чета УПЛ.
DidOk
))))))))))))))))))))))))))))
жесть. вот это пруха