Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 жовтня 2019, 00:15
9086
3

Шахтар U-19 в меншості втримав нічию в матчі проти Динамо З

Помилка Анатолія Трубіна не дозволила донеччанам набрати максимум очок

| Оновлено 23 жовтня 2019, 00:15
9086
3
Шахтар U-19 в меншості втримав нічию в матчі проти Динамо З
ФК Шахтар
Паралельним відносно основної команди курсом рухаються розіграшем Юнацької Ліги чемпіонів УЄФА футболісти донецького «Шахтаря» віком до 19-ти років. Під керівництвом Андреса Карраско зібралася видатна група перспективних виконавців, проте результати на міжнародній арені у юних «гірників» залишали бажати кращого. Матчі проти англійського «Манчестер Сіті» (1:3) і італійської «Аталанти» (2:2) принесли лише одне очко в турнірній таблиці, тому від двоматчевого протистояння проти загребського «Динамо» (на момент другого туру – одного з лідерів групи) від «гірників» очікували максимально можливого результату.
 
Однак початок першого тайму для команди Карраско виявився максимально наближеним до провального. Донеччани з великими труднощами виходили зі своєї половини з-під пресингу, а до завершення першої чверті ігрового години лише одного разу сходили на чужу половину поля, завершивши атаку кутовим, що був зароблений на правому фланзі, після подачі з якого Якуба мав всі шанси вивести з гри голкіпера хорватів Йосиповича за підсумком жорсткого зіткнення у воротарському.
 
За той же період часу Трубін вже кілька разів встиг побувати ключовим учасником епізодів у власному штрафному майданчику. Анатолій зумів впоратися з непростими ударами у виконанні Шипоша і Марина. Сьомий номер гостей був найбільш помітним у складі своєї команди під час всього поєдинку, й не дарма йому відводилася роль головного «гармаша». Антоніо показав себе з кращого боку, але, на щастя, м'яч не потрапляв до воріт «Шахтаря» за підсумком його численних спроб.
 
Команди пішли на перерву з неприємним відтінком безсилля донеччан перед пресингом суперника. Однак колектив Карраско провів п'ятнадцять хвилин за якісною розмовою в підтрибунному приміщенні, та вже з моменту відновлення гри зумів перейти великим числом виконавців на половину поля суперника. Вдалась проста комбінація з закиданням до штрафного на Даниїла Сікана. Форвард прокинув м'яча повз голкіпера Йосиповича, який за інерцією зніс суперника з ніг під час спроби зробити перехоплення. Пенальті. Бондаренко взявся його виконувати, втім не без труднощів зумів вразити ворота суперника ударом низом практично по центру воріт. Йосипович відбив удар в сітку власних воріт.
 
«Шахтарю» довелося відходити на свою половину поля для відбиття атак суперника, який миттю кинувся відіграватися. Однак ніхто не міг очікувати, що в найбільш відповідальний момент здригнеться останній рубіж оборони «гірників». Трубін не впорався з зовні простим ударом від Янковича з правої половини штрафного майданчика.
 
Напругу біля воріт господарів під кінець поєдинку забезпечили не тільки атаки суперники, а й чисельна меншість, у якій опинилися донеччани після видалення Егбуджо. Півзахисник надмірно захопився поривами жорстких зіткнень, та навіть не помітив, як за дві ігрових хвилини встиг назбирати два попередження. Однак везіння стало на бік колективу Карраско, і м'яч не опинився в сітці після ударів з вбивчих позицій від Янковича та Шипоша ближче до завершення зустрічі. «Шахтарю» вкрай необхідні були три очки, але за підсумком такої важкої зустрічі потрібно задовольнятися лише одним.
 
Друге протистояння між учасниками звітного поєдинку пройде 6-го листопада 2019 року в Хорватії.

Юнацька ліга УЕФА. Група С. 3-й тур.

Шахтар U-19 – Динамо З U-19 – 1:1

 Бондаренко, 50 – Янковіч, 55

 Якуба, 44, Егбуджо, 63, Муравський, 67, Сікан, 82 – Крізманіч, 77

 Егбуджо, 65

Шахтар U-19: Трубін – Рудавський, Якуба, Муравський (Булеза, 84), Козик – Судаков, Криськів (Гуров, 84) – Абдулаєв (Мудрик,73), Бондаренко, Егбуджо – Сікан.

Динамо З U-19: Йосиповіч – Юрішич, Гвардіол, Шутало, Хрвой – Крізманіч (Васіль, 79), Франіч, Янковіч – Марін, Шипош (Свржняк, 90+1), Карріца (Юларджія, 72).

Арбітр: Георгій Круашвілі (Тбілісі, Грузія)

Стадіон: тренувальне поле «Металіст» (с. Високий, Харківська обл.)

Удари (у площину): 5 (1) – 20 (6)
Кутові: 5 – 2
Оффсайди: 2 – 1.

ШАХТАР U-19-ДИНАМО З U-19. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 13°C
 

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 6
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Марсель – Бенфіка – 1:0 (пен. 4:2). Як Трубін програв серію. Відеоогляд
Футбол | 19 квітня 2024, 06:23 0
Марсель – Бенфіка – 1:0 (пен. 4:2). Як Трубін програв серію. Відеоогляд

Дивіться відео голів та огляд поєдинку чвертьфіналу Ліги Європи

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
olex68
А чего тут непонятного . Что сказал Мирон Маркеви , когда то неплохой тренер : " Я, правда, не понимаю, кто следит за чемпионатами U-16, U-17 и так далее. И по большому счету людям все равно, как они сыграют с «Шахтером» или «Днепром». "
vladimir5d
И это против Динамо Загреб ?????????
vladimir5d
5 ударов в створ ворот 1 это ли не кошмар ?