Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3939
5

Маріуполь – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Безкомпромісна гра за шість очок

Маріуполь – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
В неділю, 20 жовтня, в Маріуполі відбудеться матч 11 туру української Прем’єр-ліги між «Маріуполем» і «Дніпром-1». Суперники знаходяться в турнірній таблиці поруч: азовці на восьмі сходинці, а дніпряни на сьомій, з перевагою в один заліковий бал. 
 
Господарі поля не можуть здобути перемогу в останніх чотирьох зустрічах, з яких програли лише одну, а інші завершилися внічию. В 10-турі УПЛ команда Олександра Бабича на виїзді грала проти полтавської «Ворскли» (1:1). «Маріуполь» повів у рахунку після голу Чоботенка на початку другого тайму, проте на останніх компенсованих хвилинах матчу полтавці зусиллями Дениса Васіна відігралися. 
 
В перерві чемпіонату, викликаної матчами збірних, азовці провели спаринг проти луганської «Зорі». У цій грі Олександр Бабич не міг задіяти збірників молодіжної збірної Топалова, Чеха, Бикова, а також камерунця Дава. Спаринг вийшов з великою кількістю гольових моментів біля воріт суперників і завершився перемогою луганців з рахунком 3:1.
 
Дніпряни теж не гаяли часу під час паузи в чемпіонаті, і провели товариський поєдинок проти одного з лідерів чемпіонату, учасника Ліги Європи - «Олександрії». Обидві команди не грали оптимальними складами, задіявши резервістів. В цьому матчі дніпряни взяли реванш за поразку в чемпіонаті, перегравши іменитого суперника з рахунком 2:1, дубль на рахунку Сергія Булеци. Тож дніпряни з гарним настроєм підходять до поєдинку проти «Маріуполя». Адже після двох поразок поспіль від лідерів українського футболу «Шахтаря» і «Динамо» потрібно поповнювати очковий запас. 
 
Напередодні матчу в Маріуполі кадрова ситуація виглядає наступним чином. У азовців через дискваліфікацію пропускають гру захисники Биков і Яворський, а також вінгер Владислав Вакула. Натомість, оговтались після травм Руслан Фомін і Рустам Худжамов, які зможуть допомогти команді в найближчому поєдинку. В «Дніпра-1» гру пропускає лише Володимир Польовий, всі інші футболісти готуються до матчу.
 
В історії офіційних зустрічей ця гра стане дебютною. У вересні суперники провели між собою товариський матч, де перемогу святкували маріупольці (3:2). Але гра чемпіонату не йде ні в яке порівняння зі спарингами, тож нас чекає безкомпромісна гра за шість очок, важлива з точки зору турнірної боротьби для обох команд.
 
Орієнтовні склади:
 
«Маріуполь»: Гальчук – Полегенько, Чоботенко, Дава, Кірюханцев, Танковський, Федорчук, Корнієнко, Мишньов, Чурко, Фомін.
 
«Дніпро-1»: Юрчук – Шаповал, Логінов, Лопирьонок, Сафронов, Кравченко, Вакулко, Назаренко, Когут, Чичиков, Супряга.

20 жовтня, неділя

«Маріуполь» – «Дніпро-1»
Маріуполь. Стадіон імені Бойка В.С. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МАРІУПОЛЬ  ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Сергій Бойко (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rosti79
0:3!!!!!!
Мариуполь параша;
Победа будет наша!
Днепр чемпион
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил