Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 жовтня 2019, 00:56
11507
15

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Мені навіть хотілося заплакати після матчу»

Форвард прокоментував вихід України на Євро-2020

| Оновлено 15 жовтня 2019, 00:56
11507
15
Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Мені навіть хотілося заплакати після матчу»
ffu.ua

Збірна України здолала Португалію 2:1 і гарантувала собі вихід на Євро-2020. Один з голів забив форвард Андрій Ярмолекно.

«Всі задоволені, виграли після величезної роботи. Рухаємося далі. Раз виграли - значить справедливо. Грали другим номером, але заслужили свій успіх. Мій гол? Це не мій гол, а Миколенка. Віталій зробив 70% голу. Якби після такого пасу не забив, то він міг би мене якось обізвати. Мені залишалося тільки забити».

«Два останні дні тільки й робили, що розбирали португальців. Прекрасно знали, як з ними грати. Величезна заслуга тренерського штабу. Київ? Ти кайфуєш, що повний стадіон, всі тебе підтримують. Ми вийшли, виграли і потрапили на Євро. Це ейфорія. З'явилася впевненість і менталітет переможців. Ми виходимо на Португалію - і знаємо, як грати. Знаємо, що робити в кожному епізоді. Нам тренерський штаб все розжовує, прямо як дітям».

«Для мене особисто це важливий момент. Давно не забивав за збірну, були травми. Навіть хотілося заплакати. Ще раз спасибі уболівальникам. Ми це зробили разом, вітаю всю країну», - сказав Ярмоленко в ефірі Футбол 1.

Оцініть матеріал
(61)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bonv
Молодець Ярмола і вся збірна молодці, разом з тренерським штабом на чолі з Шевою!!!
Алексей Хмиль
После того как Суркис уничтожил в Киеве футбол, чувствуется что болельщики изголодались по большому футболу!!! Даже на Днепр с Наполи битком забитый стадион был
Wvc
Андрюха молоток, виклався на 150 відсотків! Андрюха, той що з краваткою - теж молоток! А Андрюха, той що у воротах - найбільший молоток!)))
bonv
Ти і Литві в перекладину попав,, але сьогоднішній гол надважливий - переможний на ЄВРО 2020
JulikoB
Андрей проигрывает в стартовой скорости, зато выигрывает в мастерстве. Сегодня один из лучших в составе сборной.
Український Крим
Я же говорил, что для такого матча нужен Киев! Такой поддержки как в Киеве сборная нигде не получит! стадион просто не замолкает, гудит и ревет!!! Гладиаторы поля, герои судьбы!
Сергей Лаврик
Головний "молоток", я так вважаю, це Шева!
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
cucumber
Андрюха, я и Мануэль Пеллегрини верим в тебя!
Bolshoi
Мы выходим на Португалию - и знаем, как играть. Знаем, что делать в каждом эпизоде. Нам тренерский штаб все разжевывает, прямо как детям».
--------------------------
Андрей, расскажи это Суркису. Похоже он понятия не имеет что должен знать, уметь и делать тренер.
Johnny92
І на полі був теж молодцом)
Johnny92
Респект за інтерв'ю Ярмолі))) Молодець, все чітко сказав))
Александр Шевченко
Молодец, Ярмола. Вытянул команду и в гауно донецких мокнул. Как их коряжит от того, что ты гол забил и отпахал весь матч, а их никчемный бразила Марлос еле ногами своего жирное тело передвигал. Надеюсь этого седого, старого бразилы мы в сборной не увидим, пускай в чукре с Колосами пешком по полю ходит в сброде кротячем, а не в сборной страны. А Андрюхи удачи. 37 гол забил, еще 11 и рекорд Шевы повторит. Рубеж в 40 мячей точно перейдет. Главное без травм, на радость нам, и чтобы кроты часто бомбили от тебя, Андрюха.