Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Дмітрій Бівол – Ленін Кастільо. Прогноз і анонс на бій

Російський чемпіон WBA в напівважкій вазі захищатиме свій пояс в Чикаго

Дмітрій Бівол – Ленін Кастільо. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene. Бівол та Кастільо
В ніч з 12 на 13 жовтня в Чикаго на рингу зустрінуться росіянин Дмітрій Бівол (16–0, 11 КО), чемпіон WBA в напівважкій вазі, і претендент на його титул Ленін Кастільо з Домініканської Республіки (20–2–1, 15 КО) .
 
У цьому ж вечорі боксу в Чикаго український боксер Олександр Усик (16–0, 12 КО) дебютує в суперважкій вазі в поєдинку проти Чазза Візерспуна (38–3, 29 КО).
 
Непереможений поки росіянин Бівол попередній бій провів в березні, коли переміг за очками американця Джо Сміта-молодшого (119–109, 119–109, 118–110). Для Дмитра це був п'ятий захист титулу WBA, який він утримує з 2017 року. І тепер росіянин почав дивитися в бік об'єднання поясів, що передбачає цікаву боротьбу в дивізіоні українця Олександра Гвоздика, який через тиждень спробує об'єднати пояси в бою проти іншого росіянина Артура Бетербієва.
 
Домініканець Ленін Кастільо провів 20 боїв на професійному рингу і в двох зазнав поразки, а ще один поєдинок завершився внічию. В активі Кастільо 15 перемог нокаутом. Його найвідомішим суперником був тимчасовий екс-чемпіон WBA Маркус Браун, якому він програв одноголосним рішенням суддів у серпні 2018 року. Потім Кастільо виграв пояс WBO Latino у бою проти колумбійця Джона Кортеса та успішно захистив його від зазіхань венесуельця Рейналдо Гонсалеса.
 

Цитати перед боєм
 
Дмітрій Бівол: «Я хочу залишити свій слід в історії боксу. Для цього мені необхідно битися з кращими. Я вдячний своїй команді за те, що вона підшукує мені хороших суперників. Звичайно, я хочу битися з іншими чемпіонами, але іноді це неможливо з огляду на їх зайнятість. Але я беру участь в хороших боях, і це мене тішить.
 
Бій на наступному тижні буде відмінним. Я хочу зустрітися з переможцем протистояння Гвоздик – Бетербієв. Ми зможемо більш предметно говорити про моє майбутнє після цього бою. Я не знаю, хто здобуде в ньому перемогу. Не хочу нічого передбачати. Це буде класний поєдинок, і я чекаю його».
 
Церемонія зважування
 
Обидва боксери вклалися в ліміт вагової категорії. Дмітрій Бівол важить 174.3 фунта (79.06 кг), а Ленін Кастільо – 175 фунтів (79.37 кг).
 


Прогноз на бій

Більш технічний та агресивний Дмітрій Бівол зобов'язаний без проблем проходити цього суперника з Домініканської Республіки, щоб потім вести переговори з переможцем об'єднавчого бою між чемпіоном світу за версією WBC Олександром Гвоздиком та володарем поясу IBF Артуром Бетербієвим, які визначать найсильнішого 18 жовтня.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Дмітрія Бівола нокаутом.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер Нганну назвав головну помилку Ф'юрі в поєдинку проти Франсіса
Бокс | 23 квітня 2024, 19:17 1
Тренер Нганну назвав головну помилку Ф'юрі в поєдинку проти Франсіса

Олександр Захожий вважає, що Тайсон не мав починати гратися з опонентом

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 3
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Зардунов
Ленин жил, Ленин жив,Ленин будет жить
Finger
А хто з цих двох расєянін???
bullyUA
Ленин и теперь живее всех живых!
vizuals
Декомунізація буде, чи шо?
KIEWADIM
хуже Ленина может быть только Членин...