Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 березня 2024, 14:46
6266
0

Владислав Сіренко – Айван Ді Берардіно. Прогноз і анонс на бій

11 жовтня український боксер проведе бій за титул Eurasian Boxing Parliament

| Оновлено 06 березня 2024, 14:46
6266
0
Владислав Сіренко – Айван Ді Берардіно. Прогноз і анонс на бій
Instagram
Український боксер Владислав Сіренко (12-0, 11 КО) 11 жовтня в німецькому Карслруе проведе черговий бій. Чемпіон WBF International і German International Сіренко битиметься за титул Eurasian Boxing Parliament з італійцем Айваном Ді Берардіно (9-1-1, 6 КО).
Також в рамках вечора боксу свої бої проведуть українці Олександр Захожий (12-0, 11 КО) і Петро Іванов (10-0-2, 6 КО). Захожий зустрінеться з екс-суперником Віталія Кличка - Кевіном Джонсоном (34-14-1, 18 КО). А Іванов боксуватиме з Володимиром Белуйскі (7-2-1, 5 КО). Вечір боксу транслюватиме телеканал XSPORT. Початок - в п'ятницю, о 21:00.
24-річний киянин Владислав Сіренко (12-0, 11 КО) продовжує сходження до топу суперважкого дивізіону. Перспективний боксер проведе вже третій бій в 2019-му році. До цього Владислав не залишив шансів Леандро Робутті і Денису Бахтову. Всього за 12 поєдинків в професійній кар'єрі Сіренко здобув 11 перемог нокаутом, але, справедливості заради, опозиція в українського боксера поки не найвидатніша.

Владислав Сіренко поступово набирає обертів, український боксер регулярно проводить спаринги з топовими боксерами дивізіону і вже кілька разів говорив про можливий бій з Олександром Усиком. Щоб незабаром вийти на бій за звання чемпіона світу, Владиславу потрібно пройти ще кілька поєдинків з більш-менш відомими суперниками. Але і поспішати не варто. Сіренкові тільки 24 роки, а для суперважкої ваги це зовсім дитячий вік. Тому команда українця не поспішає радикально підвищувати рівень опозиції. Але вже зараз Сіренко битиметься за черговий пояс. Так-що, все йде за планом.
Айван Ді Берардіно (9-1-1, 6 КО) - черговий прохідний суперник для Сіренка. У свої 37 років італієць провів всього 11 поєдинків на професійному рингу. Але він володіє титулом чемпіона Італії. Свій рекорд Айван «набив» боксуючи з відвертими «мішками». Лише в 2017-му році Берардіно провів два поєдинки з небитим Джанмарко Карділло, спочатку завершивши зустріч внічию, а потім програвши в реванші.
У 2019 му році Берардіно не боксував. Останній бій датований груднем 2018 го року, в якому Айван переміг 39-річного Фабіо Туячі (29-5) і завовав титул чемпіона Італії.
Прогноз на бій
Берардіно - міцний боксер, але за всіма параметрами він поступається Сіренку. Українець молодший, швидший, свіжіший і потужніший. Українець у своїй кар'єрі спокійно розбирав таких суперників. Також Сіренко більш майстерний боксер, тоді як Берардіно бере своє напором, наполегливістю і характером. У 37-м років цих якостей може бути замало в бою з молодим українським нокаутером.

Рекомендована ставка – дострокова перемога Владислава Сіренка.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.