Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 березня 2024, 14:45
8631
5

Сіренко б'є мішків, але потроху підбирається до бою за титул

Лев Кравців чекає від нашого супертяжу прориву і пояснює, чому він реальний

| Оновлено 06 березня 2024, 14:45
8631
5
Сіренко б'є мішків, але потроху підбирається до бою за титул
Facebook

В Україні в суперважкій вазі є не тільки Олександр Усик. Наприклад, вже досить давно у нас є два молодих перспективних хлопця: Олександр Захожий і Владислав Сіренко. Обом в районі 25 років і обидва б'ють мішків. І вже скоро Влад Сіренко боксуватиме за титул.

Сіренко знову розбив нікому невідомого суперника

Росіянин Денис Бахтов ніколи не був топом, але останнім часом з результатами були максимальні проблеми - він не перемагав уже чотири роки. Не варто випускати і той момент, що суперник Сіренка вікової боксер навіть для суперважкої категорії - йому 39 років.

Ясна річ, Влад, який є більш класним бійцем, особливих проблем не відчув. До третього раунду обличчя Дениса більше виглядало, як лице невдалого пасічника, ніж реального претендента на перемогу над молодим і голодним. Проте, Сіренко події не форсував.

Він планомірно розбивав опонента в кожному раунді, роблячи для перемоги рівно стільки, скільки потрібно. Звичайно, Владислав міг натиснути і закатати суперника в канвас дуже швидко, але йому це було не потрібно. За одинадцять поєдинків десять суперників Сіренка не достояли до кінця, при цьому більшість падало в стартових раундах.

Природно, що Владу потрібні були ці раунди практики справжнього поєдинку. Він і отримав, хоча міг завершити все ще на самому початку.

Владислав Сіренко - Денис Бахтов. Відео бою

Бахтов відверто виживав майже зі старту, хоча часом і намагався вибухати. Влад відмінно контролював це джебом, відходами назад і в сторони і клінчем. Українцю точно не вистачає швидкості ударів, що було очевидно навіть в поєдинку з повільним опонентом. За рахунок своєї статури Сіренко дуже якісно і швидко потрапляє бічними, у нього непоганий аперкот і досить добре налагоджений джеб, але рости точно є куди. Це далеко не топ-рівень.

Українець може поборотися за титул вже скоро

Тепер Владислав рухатиметься в бік поясів чемпіона Європи та світу:

«При вдалому розкладі Сіренко, як і Захожий, буде боксувати 11 жовтня. Я думаю, що ми виберемо напрямок IBF і EBP. 11 жовтня публіка побачить ще один титульний бій за участю Владислава», - сказав промоутер українця.

Говорити про IBF, звичайно, зарано, але на пояс чемпіона Європи точно можна претендувати. Титул далеко не основний в боксі, але він значно піднімає твої котирування в усіх рейтингах організацій. Відповідно, з таким поясом у тебе росте рівень опозиції, та й просто психологічно бути чемпіоном Європи - це вже більш серйозний статус, ніж бути просто перспективним нокаутером.

Виходить, старий метод просування працює?

Про Захожого і Сіренка говорять майже одне і те ж: луплять мішків і просто суперників значно нижче класом, хоча могли б уже виходити на середняків категорії. Дуже спірне твердження, насправді. І застосовується не до всіх боксерів.

У обох боксерів аматорська школа відносна. Якщо ті ж Усик, Гвоздик і Ломаченко пройшли всі етапи підготовки в аматорах, боксували на всіх рівнях, а потім ще і в напівпрофесійній лізі, прийшовши в профі майже готовими бійцями, які еволюціонували дуже швидко, то тут не така ситуація. І Захожому, і Сіренку потрібно набити руку, пристрілятися, випробувати себе і побувати в різних ситуаціях, які трапляються в рингу перед тим, як виходити на більш складних опонентів.

З іншого боку, їх вид розкрутки - не зовсім старомодний. Раніше боксери могли по двадцять поєдинків лупити суперників з мінусовим і близьким до того рекордом, просто щоб набити руку. У хлопців по десять поєдинків і Сіренко ось уже підвищує рівень опозиції і говорить про пояси.

Не варто випускати і той момент, що вони молоді: Захожий 1993 го року народження, Сіренко - 1995- го. Для супертяжів цей вік майже дитячий. У цій категорії основна сила приходить в 30-32 роки, а до цього віку обидва, якщо не трапиться ніяких непередбачених ситуацій, стануть вже запеклими бійцями з купою поєдинків за спиною.

Той же Джозеф Джойс вважається одним з найперспективніших супертяжів світу на даний момент. Знаєте, скільки йому років? 33. У такому віці в українців буде сила-силенна досвіду і все ще здоров'я молодого бійця.

Читайте також: Усик – обов'язковий претендент на пояс WBO. Що це означає?

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 3
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»
Футбол | 27 березня 2024, 18:18 2
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»

Колишній тренер київського «Динамо» оцінив прогрес українського воротаря «Реала»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Кирилл Бондаренко
Таких как братья Кличко,уже не будет.
Может,когда никогда,что то прострелит,не столь существенное,что то типа Глазкова.
Александр Зиновьев
Хотелось бы ошибаться, но не вижу чемпионских перспектив ни у Влада, ни у Александра. Отсутствие хорошей любительской школы и,соответственно, класса, вот их проблема. Не буду перечислять их минусы, а они присутствуют (как и плюсы несомненно), но прыгнуть уровнем выше того же Биденко, Димитренко (хоть он и перебежчик) не получится. Сколько еще было таких перспективных??? Вспоминается Глазков, Вирчис (хоть он и не так молод был), тот же Платов. ОЧЕНЬ СИЛЬНО РАД БУДУ ЕСЛИ ОШИБАЮСЬ,
vizuals
Гірше було б, якщо б мешкі били б Сіренко. А так -більш менш норм. Але справжній рівень Влада поки не зрозумілий. Мішків він бьє навіть якось лінуючись, але звели б його спочатку з ким небудь типу Чісори.
Иван Петров
Сиренко - это мощь! Он круче Майка Тайсона по мощи! Конечно над техниками надо работать и он будет супер чемпионом, которым будут восхищаться! Потому что он может вырубить любого чемпиона! В нем есть природная мощь!!! Ему нужны тренеры, которые лучше всего настроят стратегию боя под его параметры! Чтобы защита была идеальная и чтобы атаки были, как лавина, которая сносит все на своем пути! И чтобы в атаках была защита и не пропускать в ответ. Над ногами нужно еще поработать и над увеличением скорости. Надо наносить атаку и смещаться с линии атаки и сбоку, как Тайсон наносить удар, как он с маятником разворачивает корпус и перешагивает так, что сбоку соперника и наносит мощнейший удар или несколько. Нужно вообщем больше навыков и тренеры и тренировки и видео смотреть и работать держа в голове мысль, что нужно тренироваться так, что цель победить всех чемпионов! Поставил цель и делаешь все, чтобы ее достичь! Сиренко может победить всех чемпионов!!! И с такой мощью еще может стать одним из самых зрелищных чемпионов в истории, как Тайсон и даже круче!!!