Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
3391
2

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Відчувала, що залишилося не так багато енергії»

Українка почала турнір з перемоги

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «Відчувала, що залишилося не так багато енергії»
Jimmie48 Photography

Українська тенісистка Даяна Ястремська розпочала турнір в китайському Тяньцзіні з впевненої перемоги над Чжу Лінь в двох сетах.

«Коли я тільки сюди приїхала, то була дещо сумною через поразку в парному фіналі в Пекіні. Всередині була невелика порожнеча, я відчувала, що у мене не так багато енергії. Але через день після цього я добре потренувалася і постаралася налаштуватися на гарний виступ на цьому турнірі».

«У минулому році на цьому ігровому тижні я виграла титул в Гонконзі. Я дійсно хотіла поїхати туди і захистити свій титул. Через це в Тяньцзіні у мене зараз такі відчуття, ніби я цей титул захищаю тут. Це дало мені ту енергію, якої я потребувала. Я ніяк на себе не тиснула, а просто хотіла зіграти», - сказала Ястремська.

У 2-му колі Даяна зіграє проти Пен Шуай.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Науменко
Успехов в завоевании титула.
vital
Даяні на її нинішньому рівні наразі найпростіше грати і вигравати інтернешнели, де гравці ТОП-20 це рідкість і шлеми, де матчі через день, що для поточного енергозатратного тенісу українки дуже важливо. Поки грати кожний день із ТОПами Даяша не тягне, але виправити це завдання її тренерського штабу.
Бажаю Даяні виграти виграти титул тут у Тянзині, після чого пропустити прем'єр у рашці, добре відпочити і готуватися до малого Підсумкового, якщо вона туди відбереться.