Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Легка атлетика
| Оновлено 07 жовтня 2019, 14:47
4422
0

БЕХ-РОМАНЧУК: «Після першої спроби зрозуміла, що потрібно додати»

Українська легкоатлетка здобула срібло ЧС-2019 в стрибках в довжину

| Оновлено 07 жовтня 2019, 14:47
4422
0
БЕХ-РОМАНЧУК: «Після першої спроби зрозуміла, що потрібно додати»
IAAF. Marina Bekh-Romanchuk 25/5000 IAAF. Марина Бех-Романчук
Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук на чемпіонаті світу в Катарі в стрибках в довжину завоювала срібну медаль з високим результатом 6.92 метра. Після змагань вона розповіла:
 
«Налаштовувалася тільки на сам позитив, на боротьбу, на те, що буду боротися за максимально високу позицію. Звичайно, хотілося медаль. Не було і думки, що щось не вийде. Після першої спроби, хоча, напевно, після перших двох, я змогла більш-менш оцінити, хто складає сильну конкуренцію, хто буде боротися за високі позиції. Тоді я зрозуміла, що ось вона медаль і її просто потрібно не відпустити, що мені потрібно додати хоча б пару сантиметрів, щоб просто забрати своє.
 
У мене до цих пір проблеми зі здоров'ям. Я вже півтора тижні, скажімо так, в дуже важкому стані фізичному. У мене є проблеми зі здоров'ям, але я не знаю, що це саме. Потрібно повертатися додому, робити там діагностику і дізнаватися, що саме не так. Так що перед чемпіонатом світу ці півтора тижні були неймовірно складними, було багато сліз, нервів. Були думки, що я взагалі нікуди не поїду, поїду додому проходити обстеження, тому що мені погано і у мене болить. Але, з останніх сил, завдяки моїм рідним, моєму коханому, моїм батькам. Вони настільки мене підтримували, знаходили слова, які мене мотивували і змушували і далі боротися. Дійти до кінця. Тепер з чистою душею і совістю можна повертатися додому.
 
Це не травма. У мене є проблеми з кишківником. Спочатку я думала, що це одне, мені призначили лікування, але з часом виявилося, що, напевно, це щось інше, тому що лікування абсолютно не допомогло. Ось зараз повертаємося додому і будемо дізнаватися, що там не так. Останні дні я сиджу на дуже жорсткій дієті, мені майже нічого не можна. Кожен день ставала на ваги і думала: «Хоч би мої півкіло або 300 грам нікуди не поділися за ніч». Ніколи б в житті не подумала, що таке буде мене турбувати».
 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі
Футбол | 18 квітня 2024, 13:54 2
Чи розглядає Лунін відхід з Реалу після гри з Ман Сіті? Відомі деталі

Український воротар думає лише про «королівський клуб»

«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 18:58 0
«Твій момент, брате». Зірковий гравець Реала розхвалив Луніна

Джуд Беллінгем відзначив феноменальну гру українського воротаря

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.