Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 жовтня 2019, 14:59
10869
0

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Перші 20 хвилин Аталанта вбивала Шахтар»

Колишній гравець «гірників» - про перемогу рідної команди в Мілані

| Оновлено 07 жовтня 2019, 14:59
10869
0
В'ячеслав ШЕВЧУК: «Перші 20 хвилин Аталанта вбивала Шахтар»
ТК Футбол. В'ячеслав Шевчук
Колишній тренер донецького «Олімпіка» В'ячеслав Шевчук поділився думками про перемогу донецького «Шахтаря» в матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти «Аталанти» (2:1).
 
«Я був на стадіоні і спостерігав за тим, що відбувається. Проти італійських клубів завжди складно грати, тому чекав непростий поєдинок. Тактика закладена в ДНК італійців, але я вперше побачив таку структуру гри від команди з Бергамо. Я був здивований, що команда грає без взаємної страховки, кожен гравець «Аталанти» відповідав за свого опонента.
 
Перші 20 хвилин «Аталанта» вбивала «Шахтар», «гірникам» було дуже складно створити структуру гри. «Шахтар» відійшов від своєї моделі гри, команда сідала в оборону і грала на контратаках. Порятунок Пятова при пенальті добре вплинув на «Шахтар», додав впевненості команді. «Аталанту» потрібно було атакувати з глибини, використовувати вільний простір.
 
Гра «Аталанти» базується на великих фізичних кондиціях, я знаю, що Гасперіні - шанувальник роботи Валерія Лобановського. Потрібно відзначити Соломона і Додо, які вийшли на заміну. «Шахтар» вичавив максимум для себе з цього поєдинку. Додо вчасно включився на фланзі, увійшов в зону і віддав гольову передачу на Соломона, який реалізував свій момент», - сказав Шевчук.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.