Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 жовтня 2019, 12:54
36244
184

Два вилучення, три пенальті, дубль Бесєдіна: Динамо розгромило Колос

Кияни продовжили свою переможну серію в чемпіонаті

| Оновлено 07 жовтня 2019, 12:54
36244
184
Два вилучення, три пенальті, дубль Бесєдіна: Динамо розгромило Колос
twitter.com/DynamoKyiv

До протистояння з «Колосом» кияни підійшли з черговою кадровою втратою. Перед матчем Ліги Європи в Санкт-Галлені травму отримав основний голкіпер «Динамо» Денис Бойко. Тому місце в воротах «біло-синіх» очікувано зайняв Георгій Бущан. Крім того, продовжують перебувати в лазареті Микита Бурда та Мохаммед Кадірі. У ковалівського колективу не міг допомогти своїм партнерам орендований у «Динамо» Євген Смирний, зате повернувся Вадим Мілько, котрий відбув дискваліфікацію.

Команди почали зустріч у високому темпі, а підопічні Руслана Костишина намагалися відповідати на атаки суперників своїми випадами, при цьому доставляючи дискомфорт «біло-синім» високим пресингом. Втім, до гольових моментів біля воріт справа не доходила. Кияни свій наступ будували переважно правим флангом, де активно взаємодіяли Караваєв та Циганков. У складі «Колоса» виділимо старання Ільїна, який тримав в напрузі оборону суперників.

Першу по-справжньому реальну загрозу кияни створили перед перервою. Сидорчук головою замкнув навіс зі штрафного у виконанні Циганкова, але Волинець зіграв надійно, в падінні кулаками вибивши м'яч. Круглий снаряд полетів у напрямі Де Пени, який головою не влучив у ціль.

Початок другого тайму був насичений подіями більше, ніж вся перша половина зустрічі. Першим уваги арбітра удостоївся Шепелєв, який грубо зіграв у центрі поля. Півзахисник «Динамо» побачив перед собою жовту картку, яка стала для нього другою в матчі. Але кияни зовсім недовго залишалися в чисельній меншості. Незабаром атака гостей завершилася прострілом Караваєва, на який відгукнувся Де Пена. Удар уругвайця блокував Максименко, і арбітр вирішив, що гравець «Колоса» рукою перегородив шлях м'ячу. Червона картка і пенальті - такий був вердикт Андрія Коваленка. Численні повтори цього моменту засвідчили, що м'яч потрапив в обличчя Максименку... До 11-тиметрової позначки підійшов Циганков, котрий холоднокровно реалізував свою спробу.

Ковалівці зробили спробу перевести гру до штрафного майданчика «Динамо», але тут же нарвалися на показову контратаку. Кадар від свого штрафного шикарною передачею запустив у прорив Бесєдіна, і форвард збільшив перевагу своєї команди. На такий розвиток подій «Колос» відповів ударом Волкова з кута штрафного: Бущан продемонстрував реакцію.

Незабаром  Циганкова, який увірвався в штрафний майданчик, вдарив по нозі Черноморец, і арбітр вдруге в матчі вказав на 11-тиметрових позначку. І в цьому епізоді, потрібно визнати, справедливо. Але тепер Циганкову не вдалося пробити голкіпера: півзахисник вперше не реалізував пенальті (з 12-ї спроби). Але «Динамо» було вже не зупинити. Голкіпер «Колоса» не дав відзначитися Гармашу, в стрибку ліквідувавши загрозу, а удару Циганкова трохи забракло влучності. До розгромного рахунок довів Бесєдін, який з меж штрафного точно пробив повз голкіпера.

Питання про переможця протистояння було остаточно знято, а крапку в матчі поставив Вербич. На п'ятій компенсованій хвилині Чорноморець збив у штрафному Бесєдіна. Третій пенальті в поєдинку пробивав словенець і зробив це бездоганно.

Таким чином, «біло-сині» продовжили свою переможну та «суху» серії. У наступному турі «Колос» чекає дуже непроста дуель з «Шахтарем», а «Динамо» прийматиме «Олександрію».

Українська Прем'єр-ліга. 10-й тур.

«Колос» - «Динамо» - 0:4

Віктор Циганков (56, з пенальті), Артем Бесєдін (66, 81), Беньямін Вербич (95, з пенальті)

На 75-й хвилині Віктор Циганков не реалізував пенальті (воротар)

Олег Ільїн (53), Павло Ореховський (62), Вадим Мілько (76), Вадим Парамонов (87), Олександр Чорноморець (95) - Сергій Сидорчук (19), Володимир Шепелєв (45), Беньямін Вербич (85), Артем Бесєдін (88)

Максим Максименко (54, фол останньої надії) - Володимир Шепелєв (49, дві жовті картки)

«Колос»: Євген Волинець, Олексій Зозуля, Максим Максименко, Вадим Парамонов, Олександр Чорноморець, Павло Ореховський (Джемаль Кізілатеш, 70), Вадим Мілько, Денис Костишин (В'ячеслав Рябов, 61), Олег Ільїн, Олександр Волков, Владислав Нехтій (Олег Кожушко, 73).

«Динамо»: Георгій Бущан, Віталій Миколенко (Томаш Кендзьора, 75), Тамаш Кадар, Артем Шабанов, Олександр Караваєв, Сергій Сидорчук, Денис Гармаш, Володимир Шепелєв, Карлос Де Пена, Артем Бесєдін, Віктор Циганков (Георгій Цитаішвілі, 84).

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)

Стадіон: «Оболонь-Арена» (Київ).

КОЛОС - ДИНАМО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 0
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 184
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Amil Aliev
Можете начинать радоваться победе над Колосом с тремя пенками, особенно после Лугано
cucumber
Очень рад что великое динамо нащупало свои игру в фирменном динамовском стиле с тремя пенальти! С победой, мужики!
Elblanko
стидно пздц...
Darkness1984
Первого пеналя не было, это факт..второй был...третий не видел..но игра пока стремная, только во втором тайме начали играть...
Юра Вареник
Судья жжет
becord1301
Так суддя помилився в призначенні 1-го пенальті 100%. Але я б звернув увагу шановних дописувачів на розташування рук захисника Максименко, - практично на рівні голови. Особисто я тільки з кількох повторів впевнився, що м"яч потрапив в обличчя. В динаміці епізоду здавалось що однозначно було порушення правил. В іноземних чемпіонатах можна навести велику кількість аналогічних помилок суддів, але там не має таких криків, що все куплено. Суддя -людина, яка може помилятись. Для цього у вводять систему VAR.
Виктор Тимченко
Правило двойного наказания отменили же... Или только не у нас... Вчера Реал мадрид играл так там пенальти и жёлтая... У нас другие правила?
Dynamo-s-Dnepra
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaxUa
Чувствую, сейчас здесь будет много эмоций...
Istm
Першого пенальті не було. Епізод для аналізу в динаміці непростий. Думаю, що це саме помилка.
ВАР дуже потрібен.
Прихильникам Шахтаря не слід обурюватись. Згадайте кількість помилок проти Динамо і кількість помилок у різних матчах на користь Шахтаря.
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Юра Вареник
Жаль Цитиашвили мало времени играет , не плохо смотрелся
Видео |
нессссите Шубууууу
Ukraine
ДК виглядає убого
Yamamisha1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Noize
Динамо не может, судья поможет.
Так смешно читать, когда мальчики лет по 15 с аватарками голубого клуба, пытаются с пеной у рта доказать, что всё нормально, пенальти было, красная была . Судья грубо ошибся( а ошибся ли ? ) , ничего не поделать , после этого эпизода, Колос просто посыпался, ужасные провали в обороне , неразборчивая игра. Но первый тайм был неплохой , видно , что у парней была мотивация. На поле были две равные по силе команды до красной и пенальти . Ну , а что, составы нужно же как-то уровнять, а то не дай бог, шальной от Ковалёвки залетел когда было 10 на 11
cucumber
Михайличенко там про хорошее настроение заливает конечно хорошее настроение когда назначают в ворота соперников три пенальти.
Владимир Копяк
Арбитр явно не в той лиге судит... Наделать столько результативных ошибок во втором тайме не каждый сможет, даже если захочет. Или на контору играл? Тенденция на резкое омоложение людей в черном, явно провалена. Слишком короток путь от первенства города Шепетовки до высшей лиги Украины. Некоторые умудряются, не без помощи влиятельных функционеров АФУ, этот путь сократить до неприличного минимума. А потом вытворяют на поле то, что мы видели в этой игре... И не накажут ведь, 100 пудово....
serg
спорт.юа, измените, пожалуйста, заголовок статьи. Это не Динамо разгромило Колос, это судья сделал финальный результат, обеспечив динамо крупную победу. Динамо здесь не при чем
Orel
Ті хто поливає судду, болівальники Колоса? Не думаю. Суддя сьогодні помилився на користь ДК, вчора навпаки. Я при повторах не зразу вгледів.