Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 жовтня 2019, 16:25
7855
8

Колос – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Амбітні ковалівці проти киян, які зазнали критики

| Оновлено 06 жовтня 2019, 16:25
7855
8
Колос – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

Київське «Динамо», яке пережило непростий період, почало демонструвати більш презентабельну гру і, що головне, здобувати позитивний результат. В останніх трьох матчах чемпіонату «біло-синіми» здобуті перемоги з «сухим» рахунком. Непогано йдуть справи і в Лізі Європи: в двох турах групового турніру набрані чотири очки. Ось тільки нульова нічия в поєдинку проти «Лугано», який відбувся на цьому тижні, викликала масу критичних стріл на адресу футболістів команди Олексія Михайличенка. Звичайно, можна говорити про недооцінку суперників з боку «біло-синіх», про горезвісний «автобус», виставлений «бьянконері», про втому в умовах щільного графіку. Але навіть при цих факторах хотілося б побачити більш змістовну гру від віце-чемпіона України, якому ще пощастило виїхати з Санкт-Галлена з одним очком (двічі киянам допоміг каркас воріт). Адже «динамівці» в поточному сезоні провели вже чимало провальних ігор, а реноме відновлювати вкрай необхідно.

Ще однією неприємністю, яка трапилася в Швейцарії, стала травма Дениса Бойка. Голкіпер пошкодив гомілкостоп на передматчевій розминці і тепер ризикує пропустити як мінімум місяць. Підміняти основного воротаря «Динамо», швидше за все, буде Георгій Бущан, а може, шанс отримає і молодий Владислав Кучерук, який влітку став чемпіоном світу в складі збірної України U-20. Також в лазареті «Динамо» залишаються Микита Бурда та Мохаммед Кадірі, важливі бойові одиниці для центру захисту та опорної зони відповідно.

«Колос» все впевненіше почуває себе в Українській Прем'єр-лізі, справно поповнюючи очковий багаж. З останніх досягнень ковалівців - виїзна нічия в матчі з міцною «Олександрією» та перемога у Львові над «Карпатами». А далі команду Руслана Костишина очікує справжня перевірка на міцність. Спочатку «колоски» битимуться з «Динамо», а вже в наступному турі пройдуть випробування «Шахтарем». Поки ж перспективи колективу, який спочатку записували в аутсайдери, виглядають вельми обнадійливо, і шосте місце тому підтвердження.

Повернувся в загальну групу «Колоса» напередодні важливої ​​зустрічі досвідчений Віталій Гавриш, який отримав травму ще в середині серпня, а ось Володимир Лисенко тренується за індивідуальною програмою і навряд чи встигне відновитися до недільного матчу.

«Динамо» є безумовним фаворитом у протистоянні з «Колосом», але амбітні ковалівці, безумовно, мають намір піднести сюрприз. Тим більше, що у них вже є досвід перемог над киянами. У літнє міжсезоння суперники провели спаринг, і «Колос» несподівано обіграв «біло-синіх» з рахунком 3:1. «Динамо» зараз набирає форму і виглядає набагато краще, ніж на старті сезону. Проти киян завжди важко грати будь-кому, тим більше, нам - новачкам. Будемо намагатися дати бій, а як буде - покаже гра», - поділився своїми очікуваннями від найближчої гри Гавриш.

Обслуговуватиме поєдинок суддівська бригада на чолі з Андрієм Коваленком з Полтави. 31-річний арбітр в цьому сезоні попрацював вже на трьох матчах, в яких показав 20 жовтих та 2 червоні картки! У четвертому турі Коваленко вивів на поле в Чернігові місцеву «Десну» та ковалівців: зустріч завершилася нульовою нічиєю, а суддею було продемонстровано футболістам 7 «гірчичників».

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Кадар, Шабанов, Кендзьора, Гармаш, Шепелев, Буяльський, Вербич, Бесєдін, Циганков.

«Колос»: Волинець, Зозуля, Максименко, Парамонов, Чорноморець, Оріхівський, Джемаль Кізілатеш, Волков, Ільїн, Костишин, Нехтій.

6 жовтня, неділя

«Колос» — «Динамо»
Київ. «Оболонь-Арена».17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
КОЛОС — ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua — 0:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SportsMan
О, тут опять шабаш кротовских неудачников в плане спрогнозировать счет матча с участием Динамо
y-grec
Колос буде однозначно замотивований, бо для Колоса -- це шанс закріпитися в першій шістці
dyryavo_s_dnepra
Я склоняюсь к результату предыдущего матча, 2-1 Колос, должны хлопнуть шубных неудачников) Всяко Колос сильнее предпоследнего швейцарского ноунейма))
ingvar1305
0-0 Колос не гірший за Лугано!!!..
А може і 1-0 ....
Ukraine
4:0
Колос набрав форму, ДК як завжди
Алена Остапенко
Херяссе, коэффициенты - походу ковалевка в шубах вся зиму встретит
z.valenok01
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил