Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 серпня 2020, 03:49
2327
2

РЯБОКОНЬ: «Перш за все, думаємо про попадання в першу шістку»

«Десна» – «Олімпік» – 1:0. Післяматчева прес-конференція головного тренера «сіверян»

| Оновлено 15 серпня 2020, 03:49
2327
2
РЯБОКОНЬ: «Перш за все, думаємо про попадання в першу шістку»
УПЛ. Олександр Рябоконь

Головний тренер «Десни» прокоментував перемогу чернігівської команди в матчі проти «Олімпіка» (1:0):

– Хочу привітати вболівальників з перемогою та забитим м’ячем. Довго не могли забити вдома – навіть не пам’ятаю коли востаннє це було, тому цей гол – довгоочікуваний, а перемога робить його ще приємнішим.

– Сьогодні Богданова постійно тримали відразу 2-3 суперника, перекриваючи йому можливість для удару. Чи стало це для Вас несподіванкою?
– У Богданова було моментів, напевно, більше, ніж в когось ще. Він кілька разів пробивав. У другому таймі в нього був 100 відсотковий момент, вже бачили м’яч у сітці, але не потрапив… Тому не думаю, що Андрія перекривали. Суперник діяв достатньо в’язко, щільно. Але, ще раз скажу: головне, що ми грали до останній секунди та змогли вирвати перемогу.

– Зараз буде перерва на матчі збірних. Поки що в основну збірну країни з «Десни» не викликали нікого. Чи було якесь спілкування зі штабом збірної України, та чи бачите Ви самі когось з футболістів «Десни» у збірній?
– Я б міг порадити багатьох, але, думаю, тренери збірної продивляються всі матчі, уважно слідкують, в тому числі, й за лідерами. Ми ж лідери, поки що… Потрапили між молотом і ковадлом: тримаємося у непростий ситуації. Тому радити нікого не буду, але, на мій погляд, у «Десні» є гідні футболісти: в першу чергу, це ті люди, які грають без замін фактично усі матчі – ви знаєте їх. Вони відповідають й по швидкісним якостям, й за розумінням гри… Цілком можливо, когось з них спробують (у збірній, – прим.), але, скоріш за все, це буде у товариських матчах, а у відборі тренери будуть робити ставку на перевірених бійців.

– Чим заповните паузу на матчі збірних?
– Зараз в нас 3 дні вихідних. Потім плануємо виїзд за кордон, матчі… Поки що квитків на руках немає, тому не будемо казати: вийде/не вийде. Скоріш за все, кудись поїдемо, зіграємо кілька спарингів.

– Наскільки важливо для Вас було піти на цю міні-перерву саме на другому місці?
– Тут справа не у місці. Місце доволі складне… Справа у кількості очок. Про місце зараз казати зарано – про це треба казати ближче до травня, а ось набір очок – це важливо. Нам потрібно потрапляти у лідируючу шістку. Всі останні роки 30 очок вистачало, щоб опинитися там. Тому, в першу чергу, думаємо про потрапляння у першу шістку.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Roman Savenko
Лучший в Десне это Рябоконь
BekXan
РЯБОКОНЬ: «Прежде всего, думаем о попадании в первую шестерку»
А нафіг ви там два дна потрібні?У нас і так статистика капець.Ви ще гівно туди лізете.