Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 жовтня 2019, 14:04
7271
4

Дніпро-1 – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зможуть дніпряни перервати переможну серію «гірників»?

| Оновлено 06 жовтня 2019, 14:04
7271
4
Дніпро-1 – Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
У неділю, 6-го жовтня, в рамках десятого туру української Прем’єр-ліги до Дніпра завітає донецький «Шахтар». Гості, які з початку першості лише перемагають, очолюють турнірну таблицю з відривом у десять очок від двох найближчих переслідувачів - «Десни» і «Динамо». «Дніпро-1» знаходиться на сьомій сходинці і відстає від «Колоса», що замикає верхню «шістку», на три пукти.
 
Дніпряни в минулому турі зазнали поразки у Києві від «Динамо» (0:2). Не можна сказати, що підопічні Дмитра Михайленка виглядали безпорадно проти нашого гранда. Вони створили свої моменти для взяття воріт Георгія Бущана, боролися до останньої хвилини. Проте, різниця в класі гравців далася взнаки, що проявилося в реалізації гольових моментів. Що ж, кияни на даному відрізку чемпіонату були сильнішими.
 
В неділю команду Дмитра Михайленка протестує на міць ще один представник України в єврокубках, цього разу учасник Ліги чемпіонів. Як зазначив головний тренер дніпрян, завдання на матч з «гірниками» для футболістів - намагатися створити якомога більшу гостроту біля воріт суперника та «гасити» атакувальний запал «померанчево-чорних» на підступах до власних. Щоб реалізувати тренерський план на майбутній матч, команда готується в повному складі. Зможе допомогти своїм одноклубникам Сергій Булеца, який пропускав поєдинок з «динамівцями» за умовами орендної угоди.
 
Донецький «Шахтар» в чудовому настрої підходить до гри з дніпрянами. У вівторок «гірники» здобули вольову перемогу на стадіоні «Сан-Сіро» над італійською «Аталантою» (2:1) в матчі Ліги чемпіонів. Цей результат дозволяє «Шахтарю» продовжувати боротьбу за вихід в наступний раунд престижного турніру. У внутрішньому чемпіонаті «гірникам» набагато простіше, оскільки вони мають значний очковий гандикап.
 
Головний тренер «померанчево-чорних» Луїш Катру може дозволити собі провести велику ротацію. В минулому турі УПЛ «Шахтар» без особливий зусиль переграв полтавську «Ворсклу» (4:0). Ця гра запам’ятається в першу чергу Валерію Бондарю та Євгену Коноплянці, які забили свої дебютні голи за «гірників». Цілком можливо, що і в грі з дніпрянами Луїш Каштру проведе часткову ротацію складу, і частина провідних футболістів розпочне гру з лави запасних. Наразі всі гравці готуються до поєдинку з «Дніпром-1», лише Микола Матвієнко займався індивідуально.
   
Історія зустрічей «Дніпра-1» та «Шахтаря» налічує лише один матч. Навесні цього року клуби зійшлися в півфінальному поєдинку Кубка України, де гору взяли більш досвідчені «гірники» (2:0).    
 
Беззаперечним фаворитом поєдинку є донецький «Шахтар», але шанси на позитивний результат має і «Дніпро-1», який грає у власних «стінах» за підтримки своїх уболівальників. Тож чи зможуть дніпряни перервати переможну серію «Шахтаря» - дізнаємось в неділю, 6 жовтня.
 
Орієнтовні склади:
 
«Дніпро-1»: Юрчук – Польовий, Логінов, Папа Гуйє, Сафронов, Батагов, Кравченко, Булеца, Когут, Чичиков, Супряга.
 
«Шахтар»: Пятов – Ісмаїлі, Бондар, Кривцов, Додо, Степаненко, А.Патрік, Соломон, Коноплянка, Тайсон, Мораес.
6 жовтня, неділя
«Дніпро-1» – «Шахтар»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДНІПРО-1 – ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dyryavo_s_dnepra
Я ж уже говорил когда-то, что сайт продерьнамовский, вот уже за Днепр топят, мечтают чтоб у Шахтера очки отобрали))) Вы лучше готовьте прогноз на ответку с Лугано))