Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 жовтня 2019, 01:15
22124
83

Аталанта - Шахтар. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Програвати не можна жодній із команд

| Оновлено 02 жовтня 2019, 01:15
22124
83
Аталанта - Шахтар. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Шахтар

Незважаючи на те, що на «подвір'ї» тільки другий тур чемпіонської Ліги, на кону в цьому матчі дуже багато. Програвати не можна жодній із команд, тому що поразка автоматично може відкинути того, хто програв, поза перспективи навіть виходу в Лігу Європи. А все тому, що в першому турі карти учасникам цього квартету неабияк сплутало загребське «Динамо», яке розгромило у рідних стінах «Аталанту». Тепер і бергамаски, і донеччани не мають в своєму активі турнірних балів. І якщо у когось з цього дуету скарбничка залишиться порожньою і після другого туру, пиши пропало.

Безумовно, обидва суперники усвідомлюють важливість зустрічі в Мілані (стадіон «Аталанти» знаходиться на реконструкції, тому домашні матчі ЛЧ команда буде грати на «Сан-Сіро»): на ній акцентували увагу обидва наставники - і Каштру, і Гасперіні. Можна також стверджувати, що і «Шахтар», і «Аталанта» зуміли зробити правильні висновки після поразок від «МанСіті» та «Динамо» відповідно. Команди провели п'ять матчів на двох в національній першості, і синхронно не програвали.

«Гірники» на «жилах» вирвали перемогу в «Десни» - перш за все за рахунок своєї головної атакуючої сили - Тайсона і Марлоса. А ось головна репетиція чемпіонів України напередодні візиту до бергамасків вийшла більш переконливою - досить легка перемога над «Ворсклою». Напевно Луїш Каштру в останньому матчі робив якісь намітки і заготовки на гру проти «Аталанти». Однак навряд чи доречно стверджувати, що першого жовтня в складі донеччан ми побачимо той же склад, який вийшов проти команди з Полтави. Каштру останнім часом часто вдається до ротації, тому по деяких позиціях питання залишається відкритим. Наприклад, хто зіграє на місці правого захисника, та і в центрі оборони теж. А ось ударний кулак донецької команди напевно не зазнає змін: Ісмаїлі, Степаненко, Тайсон, Марлос і Мораес. Цікаво, чи випустить тренер «Шахтаря» з перших хвилин Коноплянку? Чи, все ж, буде робити вибір між Тете і Соломоном?

«Аталанта» в перерві між першим і другим туром ЛЧ теж не сиділа склавши руки. Спочатку команда Гасперіні в непростому поєдинку відігралася з 0:2 на 2:2 в грі проти «Фіорентини», а потім перемогла на виїзді «Рому» - 2:0. Як і раніше, наставник «Аталанти» зіграв за схемою з трьома захисниками, а головною рушійною силою тієї перемоги став високий пресинг у виконанні бронзових призерів минулого сезону серії А, і вміння швидко переходити від захисту до атаки. Команда Фонсеки до такої гри суперника виявилася неготовою. Довгі закидання на Джеко - ось і все, що могли запропонувати римляни. Цього виявилося замало навіть для нічиєї. «Аталанта» вигризла майже все в центрі поля, і в цьому їй дуже допоміг наш Малиновський, а коли Сапата забив перший м'яч, різко перейшла на гру другим номером. І досягла успіху в цьому.

У наступному поєдинку - проти «Сассуоло» - бергамаски вже в дебюті зім'яли свого непоказного опонента. Зім'яли завдяки швидкості і відмінному умінні обігрувати суперника один в один. Особливо досяг успіху в цьому наш старий знайомий по «Металісту» Гомес. Малиновський вийшов на поле тоді, коли гру вже було зроблено - 4:1 на користь «Аталанти».

Безумовно, грати проти команди, яка використовує схему з трьома захисниками, «Шахтарю» апріорі непросто. Та й проти високого пресингу донеччани часто відчувають себе не в своїй тарілці. Але, як показав матч в Загребі, проти гри «Аталанти» можна і потрібно шукати протиотруту. Ця італійська команда не любить, коли її б'ють її ж зброєю - тобто високою швидкістю при переході від однієї ігрової фази до іншої, тотальним пресингом і короткими передачами. Якщо цю команду позбавити м'яча, а ще краще - простору, вона з принцеси відразу ж перетворюється на попелюшку.

Джан П'єро ГАСПЕРІНІ, головний тренер «Аталанти»:

- Ми хочемо виглядати якнайкраще в кожній грі, залишаючись конкурентоспроможними у всіх турнірах. Результат гри із загребським «Динамо» залишився важко зрозумілим, тому з «Шахтарем» хочемо спокутувати провину за поразку.

Луїш КАШТРУ, головний тренер «Шахтаря»:

- У нас є звіти зі всіх матчів «Аталанти». Є люди, які спостерігають за командою. Ми працюємо своїм колективом, щоб вивчати і аналізувати суперників. Але ми теж дуже сильні, і «Аталанті» також доведеться дуже нелегко в поєдинку з нами.

Орієнтовні склади:

«Аталанта»: Голліні, Паломіно, К'єр, Толой, Хатебур, Де Роон, Фройлер, Малиновський, Гомес, Ілічіч, Сапата

«Шахтар»: Пятов, Ісмаїлі, Матвієнко, Кривцов, Болбат, Алан Патрік, Степаненко, Тете, Тайсон, Марлос, Мораес.

1 жовтня, вівторок

«Аталанта» — «Шахтар»
Мілан. Стадіон «Сан Сіро». 19:55
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
АТАЛАНТА - ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Тобіас Штілер (Німеччина)
Прогноз Sport.ua — 2:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – наймолодша збірна серед учасників Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 22:12 4
Україна – наймолодша збірна серед учасників Євро-2024

У команди Сергія Реброва великий потенціал

Барселона та ПСЖ. Визначено півфінальні пари жіночої Ліги чемпіонів
Футбол | 28 березня 2024, 23:59 0
Барселона та ПСЖ. Визначено півфінальні пари жіночої Ліги чемпіонів

У півфінальних матчах зустрінуться: Барселона – Челсі, Ліон – ПСЖ

Коментарі 83
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
Люди, у вас свои мозги есть? Эти быковы, лаеды, вадо и тд. У меня реально такое ощущение что это админы сайта сидят и разводят срач. У вас нет ни семьи, ни работы, ни отдыха, ни хобби какого-нибудь? Вы целыми сутками друг на друга льете грязь. Жаль вас.
Ну а Шахтеру удачной игры и приемлемого результата.
KoPoJIb_KpoToB
Надеюсь мои кротики сегодня перекусят эту итальянскую макаронину!!!!!!! Нужна только победа!
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Видео |
Только победа!!!!
Юрий Филоненко
Хорошо работают админы, с основы уже не напишешь на сайте. Можете и с этим тоже самое сделать.
K_Sarioglo@i.ua
Только Шахтер!Только победа! В игнор троллей от клуба Д.Н..О!
Volk
Давайте ребятушки, не подведите. 0:1 и все довольны, кроме неадекватных динамовских недоболельщиков
doktor09
Ваще не понять, как можно желать поражения украинскому клубу? Видать, порохоботы на одной стороне с ватотроллями, "патриоты" грёбаные...
Real Trent
Верим в Аталанту!
JulikoB
Если эту команду лишить мяча, а еще лучше – пространства, она из принцессы сразу же превращается в золушку.
--------------------------------------------------
Отличная идея, спрятать мяч а итальянцев запереть в раздевалке. Тогда кроты покажут себя во всю мощь
Sauron
5:1 (Малиновский - 2 ассиста).
Миланская резня!
Lazio
Шахті не потрібно закриватися.. Закрившись - Шахта додасть впевненності бергамаскам.. Дзапата з Гомесом можуть начудити.. Ілічіч їм в допомогу... Єдине що рівномірно розтавлені фланги, але я думаю Тайсон відвозить Кастанью....
Одним словом Шахті потрібно з першиї хвилин брати ініціативу в свої руки, вірніше ноги... Непотрібно виходити на поле з сцикливим дрижанням колін...
Так, і фанати у Аталанти потужні, але наших теж буде чимало.. Матч має бути цікавим і видовищним...
Удачі Шахта!!!!
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
sanitarium
Сегодняшний матч покажет на выступление в каком турнире претендует ШД. А заодно так же покажет, что собой представляет Каштру как тренер. Лично я его таковым пока не воспринимаю.
Сергей Михайлович
А чего матч в Милане кто знает?
Mishatison
Думаю виграють. 1-3. Шахтар точно не слабший за хорватів які їх порвали Аталанту в попередньому матчі. Хоча стабільність для Шахтара не характерна. Можуть грати в рахунок, типу нічия на виїзді то нормально. Хочеться вірити що футбол буде хорошим з обох сторін. Шахтару удачі!
Johnny92
Вірим в перемогу нашої української команди і байдуже з яким рахунком і при якій грі...Шахтар переможе, іншого не дано. Удачі)
Kevko
Шахтеру закрываться нет смысла. Просто в составе Шахтера нет игроков, способных очень качественно обороняться. Надежды, как всегда, на индивидуальное мастерство Тайсона и Марлоса. Возможно у этих бразильцев еще теплится надежда на зимний трансфер, поэтому есть мотив показать себя по полной.
JulikoB
Судя по эмблемам, встречаются верхняя и нижняя части женщины. Кто же победит?