Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 вересня 2019, 19:35
7063
6

Ігор СУРКІС: «Команда почала сприймати методи Михайличенка»

Президент «Динамо» – про перемогу над «Дніпром-1»

| Оновлено 30 вересня 2019, 19:35
7063
6
Ігор СУРКІС: «Команда почала сприймати методи Михайличенка»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс в програмі «Профутбол» прокоментував перемогу над «Дніпром-1» (2:0) в матчі 9-го туру української Прем'єр-ліги.
 
– Будь-яка перемога - це перемога. У другому таймі втомилися, сіли фізично. Була ротація, не було Буяльського, Шепелєв травмований. З огляду на те, що ми тривалий період граємо через два дні на третій, то все досить непогано. Помітно, що команда вийшла з цієї психологічної ями. Фізично футболісти стали грати набагато могутніше. Щось може виходити, щось ні, але гравці борються на футбольному полі. Нема байдужих. Це дуже важливо. Це те, що я бачу в порівнянні з тим, що було. Дай Бог, щоб все йшло по наростаючій.
 
Ситуація, коли міняєш головного тренера, і є якийсь сплеск, не пройшла. Михайличенко почав підтягувати команду тактично і фізично. Розбудовував її на інший футбол, який вона спочатку навіть не сприймала. Зараз помітно по настрою і по грі в Маріуполі, що команда почала сприймати методи Михайличенка.
 
Лобановський теж все тримав у собі. Думаю, що це дуже важко. Негативні емоції потрібно вихлюпувати назовні. Михайличенко нарікає на те, що команда не використовує велику кількість гольових моментів. Над цим потрібно працювати. Функціональний стан команди не дозволяв відіграти другий тайм так, як перший. Хотів би сказати добрі слова на адресу «Дніпра-1». Вони не стояли у штрафному по десять чоловік, був футбол. Михайленко працює, і команда прогресує.
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UKRAINE FAN
Как будто при Хацкевичи не было таких отрезков! Просто начали брать очки там где и должны! Не чего сверхъестественное команда не показывает!
Руслан Сиренко
Сурок как всегда вылез как результат улучшается
MaxUa
У команды должна быть игра. Только в этом случае можно обоснованно расчитывать на результат. Тем более в квалификации ЛЧ. Игра это первооснова, тогда как результат всегда вторичен. Если Михайличенко пришлось подтягивать команду тактически, это само по себе отлично характеризует работу Хацкевича.
Сергей Долина
Возникает вопрос, зачем судьям помогать Динамо, пока главный тренер Днепра -1 Михайленко, он и так все матчи с Динамо будет сдавать.
Ukraine
Отсутствие комментариев - лучший способ донести актуальность/интерес к данной личности.