Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 17 жовтня 2021, 16:46
5781
0

Еррол Спенс – Шон Портер. Прогноз і анонс на бій

Супербій в напівсередній вазі відбудеться в ніч з 28-го на 29-е вересня

| Оновлено 17 жовтня 2021, 16:46
5781
0
Еррол Спенс – Шон Портер. Прогноз і анонс на бій
The Ring. Еррол Спенс, Шон Портер
Один з головних боїв року відбудеться з 28-го на 29-е вересня. Об'єднавчий поєдинок в напівсередній вазі між чемпіоном світу за версією IBF Ерролом Спенсом і володарем титулу WBC Шоном Портером пройде в Лос-Анджелесі, на арені «Стейплс-Центр». Також в рамках вечора боксу пройдуть поєдинки між чемпіоном у другій середній вазі Ентоні Діррелом і Давидом Бенавідесом, і зустріч Хосесіто Лопеса і Джона Моліни.
 
Головний бій вечора Спенс - Портер почнеться не раніше 06:00 за Києвом.
 
29-річний Еррол Спенс (25-0, 21 КО) є одним з найталановитіших боксерів на сьогодні. Уродженець Далласа з 2017-го року володіє чемпіонським поясом за версією IBF. У бою за титул Еррол нокаутував топового і зіркового Келла Брука. Після цього розібрався з Ламонтом Пітерсоном і Карлосом Окампо. А в березні цього року Спенс провів поки найгучніший і найбільш значимий бій в своїй кар'єрі, відбоксувавши з Майкі Гарсією.
 
Вивіска Спенс - Гарсія була гучна і статусна. Але, перестрибнувший на дві вагові категорії Майкі не зміг скласти серйозної конкуренції більшому Спенсу. З одного боку, Еррол не нокаутував свого опонента, але в тому бою показав бокс високого класу, не залишивши жодних шансів відомому супернику. Після такого успіху Еррол виходить на новий рівень, плануючи збирати більше титулів. У бою з досвідченим і сильним Шоном Портером Еррол Спенс може додати не просто один титул у свою скарбничку, але ще один «скальп» відомого суперника. Оскільки до цього, крім Брука, Гарсії і Пітерсона, серйозної опозиції у Ерола і не було. Прийдешня уніфікація - ще одна сходинка в боротьбі за високі місця в рейтингу pound-for-pound.

Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Шону Портеру (30-2-1, 17 КО) 31 рік, він всього на два роки старший за свого суперника, але досвіду в нього побільше. За свою кар'єру Портер побував у багатьох яскравих битвах. Він зустрічався практично з усіма топами свого дивізіону. Девон Олександр, Полі Маліньяджі, Келл Брук, Едріен Бронер, Кіт Турман, Андре Берто, Денні Гарсія. Вражаючий список. Програвав лише Бруку і Турману.
 
В останньому двобої у Портера були величезні проблеми з кубинцем Йорденісом Угасом, у якого він переміг лише роздільним рішенням суддів. Після такого складного поєдинку на Шона чекає ще більш серйозне випробування. Портер хоч і має більший досвід і більш серйозний послужний список, але в цьому поєдинку він не є фаворитом. Шон нижчий і дрібніший. Його стихія - ближній бій, але підібратися до довгорукого і високого Спенса буде складно.

Прогноз на бій - Еррол Спенс є великим фаворитом в цьому бою за версією букмекерів. Спенс вищий за свого суперника на 13 сантиметрів, в розмаху рук також велика перевага. Своїми габаритами він добре вміє користуватися. Якраз недавно він боксував з Майкі Гарсією, в бою з яким показав свої сильні сторони і не підпускав близько до себе меншого суперника. З Шоном Портером, можливо, буде складніше, оскільки він давно боксує в напівсередній вазі. Але шансів у Шона відверто мало. Спенс володіє не тільки потужним і нокаутуючим ударом, він різносторонній спортсмен і показав, що вміє грамотно боксувати.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Спенса.
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Мессі, не Роналду. Названо найкращого вінгера за всю історію футболу
Футбол | 01 вересня 2024, 07:16 6
Не Мессі, не Роналду. Названо найкращого вінгера за всю історію футболу

Перше місце у рейтингу зайняв легендарний бразилець Гаррінча

ВІДЕО. Скандал? В АПЛ пояснили, чому суддя вилучив Райса у матчі Арсенала
Футбол | 31 серпня 2024, 18:37 25
ВІДЕО. Скандал? В АПЛ пояснили, чому суддя вилучив Райса у матчі Арсенала

31 серпня каноніри зіграли внічию з Брайтоном з рахунком 1:1 у 3-му турі чемпіонату.

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.