Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 03 жовтня 2023, 16:08
4012
0

Дніпро-1 завоював путівку в 1/8 фіналу Кубку, здолавши Агробізнес

Представник Першої ліги не знайшов гідної відповіді на три пропущені м'ячі у власні ворота

| Оновлено 03 жовтня 2023, 16:08
4012
0
Дніпро-1 завоював путівку в 1/8 фіналу Кубку, здолавши Агробізнес
СК Дніпро-1
Велике свято футболу відбулося у маленькому місті Хмельницької області під назвою Волочиськ, де базується представник Першої ліги українського футболу «Агробізнес». Поки підопічні Остапа Маркевича тільки намагаються вибудувати сміливі плани щодо свого приєднання до числа «елітних» команд країни, в гості до команди, заснованої в кінці 2015 року, здійснив візит дніпровський «Дніпро-1», що не так давно залишив пенати другого за силою дивізіону України. Матч на стадіоні «Юність» проходив у межах стадії третього попереднього раунду національного Кубка (1/16 фіналу, якщо говорити в більш звичних термінах).
Для обох команд звітна зустріч стала першою в поточному розіграші трофею, а прямий вплив на їх психологічний стан мали матчі в рамках чемпіонатів. «Агробізнес» всерйоз претендує на вихід до Української Прем'єр-ліги, на що явно вказує прагнення, з яким команда Маркевича піднімалася на першу сходинку турнірної таблиці Прем'єр-ліги. А ось дніпрянам зараз доводиться нелегко. Колектив Михайленко демонструє хвилеподібний графік результатів, і зараз «Дніпро-1» знаходиться на вершині цієї умовної лінії – домашня гра проти львівських «Карпат» завершилась переконливою перемогою (2:0). Однак в рамках Кубку була наявною всього лише одна гра, що автоматично зрівнювало шанси команд на прохід в наступний раунд.
Тренерський штаб представника Першої ліги у відомому прислів'ї «краще синиця в руках, ніж журавель у небі» зробив вибір на користь першого компонента, про що можна судити з огляду на стартовий складу господарів зустрічі. Цілком очікуваним був той факт, що впоратися з експериментальною побудовою опонента представнику «еліти» буде набагато простіше.
«Дніпро-1» відразу розставив акценти на футбольному газоні, забравши м'яч та важелі кервання грою під свій контроль, а вістрям атакуючої ланки команди Міхайленко в перші хвилини був Сергій Булеца. Одна з головних зірок молодіжного чемпіонату світу вже своїм першим ударом з-за меж штрафного змусив трястися праву стійку воріт суперника. Коли ж опорна зона «Агробізнесу» дозволила півзахиснику пробити вдруге, то захистити свої ворота від голу Панченко шансів вже не мав. Булеца влучив точно в лівий кут.
Гості продовжили тиснути, однак слідом за нереалізованим виходом один на один у виконанні Коркішко, відбувся несподіваний випад господарів. На ударну позицію був виведений передачею з глибини поля Семенець, однак жахливий перший дотик позбавив його змоги підготувати момент для удару по воротах, в результаті чого Кліщук виключно розім'явся на виході за межі своєї штрафної.
Майже відразу після вищезгаданної ситуації в ворота команди з Хмельницької області був організований другий м'яч. Простий навіс з правого флангу в район одинадцятиметрової позначки виявився максимально комфортним для удару головою у виконанні Куліша. Нападнику навіть не намагалися перешкодити центральні захисники, які синхронно вимкнулися з епізоду.
Третій пропущений господарями м'яч також став причиною незлагоджених дій всередині володінь Панченка, з якими корелював вдалий для дніпрян відскок м'яча у воротарський. Саме з такої близької до воріт дистанції і наносив свій завершальний удар Коркішко.
Однак не мали наміру гравці «Агробізнеса» не порадувати рідних шанувальників хоча б одним результативним ударом по воротах суперників. Прорив Думанюка через центральну зону не був зупинений належним чином, однак півзахисник бити сам не став, віддавши перевагу передачі на набігаючого другим темпом партнера по команді. А ось Черненко пробивав вже без особливих роздумів, низом – Кліщук зміг тільки зрізати м'яч у сітку власних воріт.
Таким чином, на стадії 1/8 фіналу розіграшу Кубка України представником звітної пари команд стане «Дніпро-1». Підопічні Маркевича участь в даному змаганні припинили достроково.

Кубок України. 1/16 фінала.

Агробізнес Дніпро-1 – 1:3

Черненко, 86 – Булеца, 19, Куліш, 33, Коркішко, 65

Кампільо, 62, Коркішко, 80

Агробізнес: Панченко – Кампільо, Палюх, Юхимович, Слотюк, Дідик (Думанюк, 70), Вергун, М. Когут (Монрой, 54), Зінкевич, Семенюк (Черненко, 66), Семенець.

Дніпро-1: Кліщук – Шаповал, Батагов, Лопиренок, Романюк – Кравченко – Назаренко (Кобахідзе, 67), Булеца, І. Когут (Беляєв, 71), Коркішко – Куліш (Супряга, 64).

Арбітр: Сергій Бойко (Київська обл., Україна)

Стадіон: «Юність» (Волочиськ, Україна)

АГРОБІЗНЕС-ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 20°C

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 25
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.