Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 вересня 2019, 16:32
4782
8

Еліна СВІТОЛІНА: «Моя мета - виступити на Підсумковому турнірі»

Українська тенісистка - про цілі на кінцівку сезону

| Оновлено 23 вересня 2019, 16:32
4782
8
Еліна СВІТОЛІНА: «Моя мета - виступити на Підсумковому турнірі»
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна

Еліна Світоліна розповіла про свою травму і про цілі на кінцівку сезону:

«Якщо говорити про мою травму, то на даний момент немає якогось конкретного рішення. Тобто, я б могла і не грати в Чженчжоу і Гуанчжоу, але я вирішила грати, вирішила спробувати. Я ж не знала, що проведу 5 годин і 15 хвилин на корті за один день і це повністю зруйнує мою форму і мій організм до наступного турніру, де я була не готова грати. Ось чому ми прийняли рішення трохи відпочити. Я потренувалася сьогодні, зі мною все гаразд. Думаю, я буду готова до гри у вівторок.

Я роблю все, що в моїх силах, щоб бути готовою і добре зіграти в Ухані і Пекіні. Я потроху тренуюся, не надто багато. Я відчуваю, що можу грати добре, якщо добре себе почуваю. Зараз я намагаюся зробити все, що можливо, щоб фізично бути в формі на корті. Моя мета - бути здоровою. Серед інших цілей - це виступ на Підсумковому турнірі, звичайно, це теж моя мета. Однозначно, це моя мета на кінцівку сезону. Але занадто замислюватися над тим, що потрібно робити, я не буду.

Мені залишилося відіграти 3 турніри, всі тенісистки досить близько один до одного за очками. Так що, так, це моя мета, а й мета також не вбити своє коліно. Це теж важливо, я так вважаю (сміється).

Звичайно, зараз відчувається тиск останніх турнірів. Кожен бореться за якісь результати. На цих турнірах виступають тільки найсильніші, сюди всі приїжджають, тому хочеться і себе проявити з найкращого боку. Іноді так і виходить, а іноді - ні. Ось чому я намагаюся сфокусуватися на своєму здоров'ї і своїй грі. Що має статися, то і станеться».

Раніше стала відома суперниця Світоліної у другому раунді турніру в Ухані.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони
Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0
Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку

Стаховський розповів, що думає про виїзд українських футболістів за кордон
Футбол | 04 травня 2024, 13:11 1
Стаховський розповів, що думає про виїзд українських футболістів за кордон

Колишній тенісист вважає, що це йде на користь українському футболу

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
..."Мне осталось отыграть 3 турнира..." - Ухань, Пекін і Підсумковий турнір - виходить Москва - чергова качка від ЗМІ!!!!
Viktor Zabava
Чому так багато сумнівів, буде грати чи не буде на підсумковому? Серена навряд поїде. Можливо ще хтось з дівчат вище зніметься. У Еліни такі ж шанси як і торік. І так само їй треба економити сили, щоб бути там найсвіжішою. Вона вже доводила, що фізичним станом може перебороти багатьох. І знову не слова до речі про контракти з китайцями. На маленькіх турнірах запрошені зірки отримують додаткові гроші за виступ окрім заробленних призових. Ось і є хороша реальна мотивація туди приїхати і без різниці, вилетиш ти в другому колі чи виграєш титул.
А поїде вона до Московії чи не поїде (за наявності балів) - це взагалі без різниці. Вона і її менеджмент допускали їі участь на Кубку Нєви цього року після Вімблдону - і це дійсно так, вона була у списках і в рекламі, як і Даяна. Погляди її незмінні. А сам факт виступу - це вже деталі. Від того що вона чи її агент напише у соцмережі Слава України чи вигадає пост українською, якою вона не розмовляє і яку не знає (це просто констатація факту, а не приниження чи зауваження, це її справа), від того глобально нічого не поміняється. Але народ ведеться на якісь прості речі, типу поставила емоджі з флагом чи ще щось. Це кумедно на такому рівні. Не виключено що їх менеджмент може й має домовленості, бо всі дівчата Гурова грають у Москві.
kerch30
Сама вина.Безвольно зливається в 1-2 колах. Хай дякує ще Гаспарян на Уимблдоні, що ше має зараз шанси