Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 сiчня 2021, 23:49
3626
2

Колос і Олександрія переможця не виявили

Колос вперше в УПЛ зіграв внічию на своєму полі

| Оновлено 26 сiчня 2021, 23:49
3626
2
Колос і Олександрія переможця не виявили
fco.com.ua/
«Олександрія» приїхала до Києва після непростого виїзду в Вольфсбург до одного з лідерів Бундесліги. У Європі провідні клуби до подібного графіку давно звикли, підопічні ж Шарана вперше беруть участь в груповому турнірі єврокубків, тому вже по ходу турніру будуть звикати до непростого змагального ритму.
 
У порівнянні з матчем у Лізі Європи головний тренер «Олександрії» Шаран зробив відразу сім замін, в чому і був плюс для «Колоса», який здобув одну перемогу в останніх п'яти матчах чемпіонату. Суперники розпочали зустріч без розвідки, м'яч практично не затримувався в центрі поля, але в заключній стадії атаки футболісти обох команд діяли дуже сумбурно і воротам практично не загрожували.
 
Однак, часті порушення правил з обох сторін не тільки збили темп гри, але і погрожували обернутися травмами футболістів. Уже на початку зустрічі після зіткнення зі Стецьковим серйозно постраждав Ільїн, який повернувся на поле з перебинтованою головою. Цікаво, що хвилин через десять після першого зіткнення Стецьків знову грубо в'їхав в Ільїна, отримавши за свій фол жовту картку, але гравець «Колоса» все ж дограв зустріч до кінця.
 
Здавалося, що глядачі в першому таймі запам'ятають тільки численні фоли суперників, але на 43-й хвилині після подачі кутового необачно в своєму штрафному зіграв Лучкевич, що зачепив Оріховського, після чого арбітр призначив пенальті у ворота «Олександрії». Паньків, на рахунку якого є чимало відбитих ударів з 11-метрової позначки, вгадав напрямок удару Костишина, але не дістав м'яч, що влетів точно в нижній кут - 1:0. Гол у роздягальню віщував цікавий другий тайм, адже олександрійці ніяк не заслужили піти на перерву в ролі команди, що наздоганяє.
 
У перерві Шаран провів дві заміни, підсиливши атаку Третьяковим, а в центр оборони вийшов майбутній автор голу Бабогло. До честі господарів, вони не стали грати на утримання рахунку, а деякий час гра йшла на зустрічних курсах. В середині тайму гості упустили реальний шанс зрівняти рахунок, коли після скидки Шастала з центру штрафного майданчика в дотик майже напевно пробивав Ковалець, але «Колос» виручив Волинець, що потягнув м'яч з нижнього кута. І все ж через пару хвилин рахунок став рівним. Численні стандарти на ворота господарів врешті-решт дали результат, після чергового навісу Гречишкіна з кутової позначки залишений без нагляду Бабогло головою пробив у нижній кут, в цьому випадку Волинець вже не допоміг «Колосу».
 
Гол гостей ніяк не вплинув на характер матчу, обидві команди прагнули до перемоги. Олександрійці більше суперника володіли м'ячем, але ближче до виграшу були господарі. За кілька хвилин до закінчення матчу втік у контратаку Кожушко і з гострого кута потужно пробив під поперечину, але Паньків виручив, реабілітувавшись за невдалу гру в Вольфсбурзі. Нічия стала закономірним підсумком зустрічі, обидві команди швидше заробили по одному очку, ніж втратили по два.
 
Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур
 
«Колос» - «Олександрія» - 1:1
 
  Костишин (45, з пенальті) - Бабогло (68)
 
  Волков (13), Мілько (40), Оріховський (47) - Стецьків (25), Шендрик (45 + 3)
 
«Колос»: Волинець -Зозуля, Максименко, Парамонов, Чорноморець - Мілько - Оріховський, Ільїн, Волков (Морозко, 54), Костишин (Смирний, 71) - Нехтій (Кожушко, 80)
 
«Олександрія»: Паньків - Лучкевич, Дубра (Бабогло, 46), Шендрик, Стецьків - Запорожан - Шастал, Ковалець, Гречишкін, Задерака (Сітало, 78) - Безбородько (Третьяков, 46)
 
Арбітр: Дмитро Крівушкін
 
Стадіон: «Оболонь-Арена»
 
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 19
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Сагайдак
А че в Колосе по блату пенки бьют? Типа если ты опрысок главного тренера значит пенку пробиваешь?))
Ольга Миллер
Зацените мою юную упругую попку - HTTP://KISKI.BEST ❤️­­❤️­­❤️