Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 вересня 2019, 15:04
3447
0

Колос – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Наскільки важкими будуть наслідки від першої поразки в основному раунді Ліги Європи?

| Оновлено 21 вересня 2019, 15:04
3447
0
Колос – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія
Найскладніше психологічне випробування сезону 2019/20 для команди Володимира Шарана залишилося позаду. «Олександрія» дебютувала на груповій стадії Ліги Європи, та й взагалі – у основній сітці єврокубкових змагань. Хоча ще не так давно клуб з Кіровоградської області проводив свої перші матчі в «елітному» дивізіоні країни. Однак передумови для отримання можливостей й надалі представляти Україну на міжнародній арені «оленям» належить створювати паралельно до виступів у єврокубках.
 
У восьмому турі Української Прем'єр-ліги «Олександрія» вирушить до Києва для протистояння одному зі своїх переслідувачів у турнірній таблиці. На поле стадіону «Оболонь-Арена» колектив Шарана буде змагатися з «Колосом» з села Ковалівка, тренером якого є Руслан Костишин.
 
Невдалий вояж до Німеччини на гру проти «Вольфсбурга» (1:3) не став несподіванкою з точки зору досягнутого результату. Вже після проведення жеребкування групового раунду було зрозуміло, що «Олександрії» буде максимально складно зачепитися за очки в кожному з шести протистоянь із постійними учасниками єврокубкових змагань: крім «вовків», в «квартеті» I присутні також бельгійський «Гент» і французький «Сент-Етьєн ». Однак досвід, отриманий в умовах суперництва з гідним опонентом, цінується в двократному розмірі, та й складно було дорікнути колективу Шарана у відсутності самовіддачі. «Олександрія» билася, проте помилка Паньківа і майстерність окремих виконавців «Вольфсбурга» взяли гору.
 
Єврокубковий матч колективу Володимира Шарана став «алогічним» продовженням успішної серії, що почала зароджуватися на внутрішній арені. Не найбільш вдалі виступи на початку сезону «Олександрії» вдалося виправити за рахунок досягнення максимальної кількості очок в тих ситуаціях, коли це очікувалося найбільше. Прикладом можуть послужити матчі проти «Дніпра-1» (2:0) і полтавської «Ворскли» (1:0).
 
Колектив з Ковалівки, так само як і суперник, проводить пам'ятний для себе сезон, однак про матчі в єврокубках «Колоса» ще рано замислюватися – є більш актуальні проблеми на внутрішній арені, які тренерському штабу Костишина-старшого ще належить вирішувати. Як мінімум, питання про психологію всередині колективу залишається відкритим. А як інакше пояснити «просідання» в результатах після такого успішного початку сезону? «Колоски» піднялися з «нижньої шістки» тільки за підсумком успішного протистояння з ФК «Львів» (1:0), але там ще далася взнаки висока щільність команд у турнірній таблиці.
 
У матчі восьмого туру команди будуть боротися за широкий діапазон впливу в Українській Прем'єр-лізі. Поразка «Олександрії» може відкинути команду Шарана до екватора таблиці, а успіх «Колоса», в теорії, дасть можливість піднятися на «бронзову» позицію.
 
Арбітром поєдинка призначений тридцятип'ятирічний Дмитро Крівушкін з міста Харків. У поточному сезоні національної першості він провів два поєдинки, в яких сумарно показав відразу чотири (!) червоні картки. Відзначаємо також і велику кількість попереджень – 6,5 в середньому за гру. Цікавим фактом є і «обов'язковість» призначення пенальті в матчах під наглядом Крівушкіна.
 
Орієнтовні склади:
 
«Колос»: Волинець - Чорноморець, Парамонов, Максименко, Зозуля - Мілько, Джемаль - Волков, Морозко, Смирний - Лисенко.
 
«Олександрія»: Паньків - Мірошниченко, Бухав, Дубра, Пашаєв - Гречишкін, Ковалець, Банада - Третьяков, Сітало, Лучкевич.

22 вересня, неділя

«Колос» — «Олександрія»
Київ. «Оболонь-Арена».19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
КОЛОС — ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 0:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.