Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 19 вересня 2019, 15:55
2523
0

Іван ГЕЦКО: «Зараз в Динамо на кону стоїть репутація клубу»

Колишній гравець збірної України - про майбутній матч киян в Лізі Європи

| Оновлено 19 вересня 2019, 15:55
2523
0
Іван ГЕЦКО: «Зараз в Динамо на кону стоїть репутація клубу»
shahta.org. Іван Гецко
Колишній форвард збірної України Іван Гецко поділився думкою про матч київського «Динамо» проти «Мальме» в рамках першого туру Ліги Європи.
 
- У нинішній ситуації навряд чи варто сподіватися, що гра «Динамо» відразу різко зміниться, але вдверта розмова повинна вплинути на психологічний стан футболістів, вони повинні показати свій характер, підняти свою мотивацію та перервати цю серію невдач. Зрештою, зараз на кону репутація клубу, який вони захищають, за яким стоять тисячі уболівальників. Зараз «Динамо» треба відкинути все минуле і зіграти на максимумі своїх можливостей. Чи вийшло у гравців провести роботу над помилками, як раз і побачимо в грі з «Мальме».
 
- Все частіше доводиться чути, що команда не сприймає ідеї Олексія Михайличенка.
- Думаю, що ця проблема є перебільшеною. Видно по ТБ, що тренер в контакті з командою, спілкується з гравцями. Зрештою, футболісти повинні приймати ідеї нового тренерського штабу, тому що вони професіонали. Інше питання, наскільки правильна стратегія, яку обрав Михайличенко, чи зможуть футболісти втілити в життя його ідеї.
 
Два роки гравці працювали за іншою програмою, за іншими вимогами, тому відразу змінити гру і дати результат вкрай складно, і Михайличенку в цьому плані не пощастило, підхопити команду по ходу чемпіонату. На мій погляд, розвиток команди при Хацкевичу був більш зрозумілим. Було видно, як при ньому вводилися до складу молоді гравці, як вони прогресували. Як буде ситуація далі, побачимо через певний час.
 
- Як в цілому можна оцінити групу Ліги Європи для «Динамо» в кампанії з «Копенгагеном», «Мальме» і «Лугано»?
- Думаю, що якби головним тренером «Динамо» залишався Олександр Хацкевич, проблем з виходом до плей-оф у киян не було б. Зараз же змінився головний тренер, йде перебудова гри, команда буксує в чемпіонаті, який і так зараз не відрізняється високим рівнем. Тому навіть в цій компанії суперників у «Динамо» можуть виникнути труднощі з тим, щоб продовжити єврокубки навесні. Але ми живемо надією, як і всі вболівальники «Динамо», що ця криза мине й «Динамо» знову порадує своїх шанувальників.
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.