Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 20 вересня 2019, 08:08
33161
100

Динамо - Мальме. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Останній шанс для Михайличенка?

| Оновлено 20 вересня 2019, 08:08
33161
100
Динамо - Мальме. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
ФК Динамо Київ. Артем Беседін
Давненько вже старт динамівців у груповому турнірі Ліги Європи не викликав такого занепадницького настрою. Після краху чергової динамівської лігочемпіонівської мрії, команда немов потрапила в зону підвищеної турбулентності. І її кидає то в жар, то в холод, і немає навіть натяку на відновлення нормальної температури.
 
Покликаний знайти цю саму нормальну температуру, відшукати цей хиткий баланс новий тренерський штаб поки що опинився не при справах. Незважаючи на те, що Олексію Михайличенку апріорі не потрібна адаптація і вникання в суть питання, ні гру команді він не зміг поставити, ні мікроклімат налагодити. Три матчі «Динамо» під керівництвом Михайличенка - суцільне розчарування. Практично без проблисків. Подейкують, що Олексій Олександрович після поразки від «Десни» написав заяву про звільнення, але Суркіси його не прийняли. Хоча, за чутками, якщо в грі з «Мальме» динамівцям теж не вдасться виграти, тренер зі своїм штабом можуть піти геть.
 
Ось в такому ось розібраному стані, в першу чергу моральному, готувалася динамівська команда до старту групового турніру Ліги Європи.
До речі, підопічним Михайличенка доводиться зараз не ліпше за свого наставника. На Циганкова співтовариші зараз ллється стільки критики, скільки, напевно, не було за всю попередню кар'єру. Причому критики не тільки огульної, з трибун, а й з високих динамівських кабінетів. Подейкують, що президент «Динамо» напередодні гри з «Мальме» всерйоз розглядав можливість застосування до футболістів фінансових санкцій в разі, якщо не вдасться перемогти.
 
З огляду на всі ці «проти», «Динамо» має зібрати залишки гордості і майстерності, щоб довести, що попередні невдачі були хоч і вельми болючими, але не вибили команду з колії. Тим більше, що Ліга Європи - це зовсім нова історія, яку можна і потрібно починати з нового рядка. До того ж, будемо відверті, суперник «біло-блакитним» дістався не найсильніший.
 
Хоча, звичайно ж, не рахуватися з бронзовим призером чемпіонату Швеції ні в якому разі не можна. Власне, для киян зараз будь-який суперник може виявитися незручним. Можливо, «Мальме» навіть за мірками скандинавського футболу навряд чи може зараз вважатися грандом. За даними різних аналітичних джерел, сумарна вартість «Мальме» менше, ніж ринкова вартість одного Циганкова. Але, як відомо, в футбол гроші не грають. У складі шведської команди є пара-трійка гравців, на яких обов'язково потрібно звернути увагу: «вічний» Розенберг, не менше досвідчений Бенгтссон і також не новачок Крістіансен. Команда, очолювана німцем Уве Реслером, намагається грати строго в захисті, швидко, наскільки це можливо для вікової команди, переходити центр поля, а головна надія в атаці - стандарти. Завдяки ось такій нехитрій зброї «Мальме» пройшов всі чотири раунди кваліфайна і благополучно пробився в груповий турнір Ліги Європи. Та й в місцевому чемпіонаті, який зараз в розпалі, хлопці Реслера йдуть на другому місці, поступаючись лідеру (АІКу) лише двома очками. Так що обіграти цей досвідчений, хоч і не вельми рухливий колектив, буде непросто.
 
Але цілком можливо, адже навіть в умовах кризи «Динамо» зобов'язане перевершити свого опонента з точки зору швидкості. Головне - як слід налаштувати команду на гру. Вбачається, що з цим проблем бути не повинно - гравці все самі розуміють. І підібрати оптимальний склад. А ось тут не все так просто. Кого відрядити на правий фланг захисту: Караваєва або Кендзьору? Кого в пару до Кадірі: Шепелєва чи Буяльського? А кого в пару до Кадара, адже Бурда дискваліфікований? Кого замість Гармаша: знову Гармаша? А кого на вістря: Соля, «з інстинктом» самогубці, Родрігеса, який розгубив мотивацію, або, все ж, Бесєдіна? Голова обертом. Михайличенку дійсно зараз не позаздриш. Але, назвався тренером, будь добрий, відповідай.
 
Орієнтовні склади:
«Динамо»: Бойко, Караваєв, Шабанов, Кадар, Миколенко, Кадірі, Шепелєв, Буяльський, Вербич, Циганков, Родрігеш
«Мальме»: Дахлін, Сафарі, Бенгтссон, Нільсен, Баширу, Крістіансен, Левицькі, Рієкс, Траустасон, Розенберг, Антонссон.
 
 
 
19 вересня, четвер
«Динамо» – «Мальме»
Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». 19:55
ТБ-трансляция на телеканалі «Футбол 1»
ДИНАМО — МАЛЬМЕ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Александар Ставрєв (Македонія)
Прогноз Sport.ua — 2:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
 
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Тренер Жирони зізнався, чи зможе Циганков зіграти у наступному матчі
Футбол | 25 квітня 2024, 16:17 1
Тренер Жирони зізнався, чи зможе Циганков зіграти у наступному матчі

Український хавбек готується взяти участь у грі проти «Лас-Пальмаса»

Коментарі 100
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Philip J. Fry
Как нейтральный болельщик желаю победы Динамо и Александрии, нам очень нужны очки в копилку.
MetalKH
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Микола Унгурян
"суха" перемога доволі обнадійливий прогноз. Але те що буде перемога таки віриться
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ingvar1305
2-1 виграють,але гри не буде...
Павел Рева
Динамо необходима эта победа, и всем болельщикам тоже. А то последние полгода это ужас, хочется получить надежду, на какое-то воскрешение.
Nazarij - Oleg
...просто бульбаша треба було послати нахир ще після програшу з тим чеським колгоспом "яблунек"
,а Суркіс його тримав за яйця аж поки той до кінця не посадив Динамо "на бутилку"...
Едуард Корнієнко
Динамо з Михайліченком нагадало Динамо з Блохіним, немає чіткої тактики, 45 хвилин "бий-біжи", 45 хвилин сидять в обороні, голи випадкові забивають або на індивідуальній техніці когось з гравців, або на відскоках добивають у пусті ворота. Вболіваю за Динамо близько 15 років і вірю, що кожний матч стане переломним. Але проблема в "динамівських серцях", які пробують відродити Динамо по "записах" Великого Метра, при тому що футбол не стоїть на місці. Єдиний світлий промінь був Ребров, зі своїм поглядом. Сьогодні надіюсь на камбек Динамо, тому й ставлю на нього ставку П1.
Игорь Нестеренко
Вчера смотрел матч Динамо Загреб, футбол казковый! И играют в желто-синих футболках, и логотип не московского Динамо
Barilko
Выиграет ДК. Одно дело во внутреннем чемпионате сливать Лёсика. А сливать самих себя на Европе не станут. Не дураки же.
Кум Кума
Вперед Динмо Київ твої уболівальники завжди з тобою тильки Київ тільки Перемога ВДАЧІ!!!!!!!!!!!!
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Dynamo_Barca
Я особисто вболівальник Динамо дуже давно. Гра на даний час дуже погана,а правильніше гри не має. Таке відчуття що хлопці просто відбивають бабки, але завжди надіюся на позитивні зміни. За Шахтар не вболіваю, але ігри в єврокубках дивлюся, вчорашній програш по всім параметрам. Але обливатися нецензурою як за одних гравців так і за других просто противно.
Видео |
Удачи Динамо!
Іван Лапечук
Прогноз спорт.юа 2-0 ..значит можно ставить на 0-1
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KoPoJIb_KpoToB
Как адекватный болельщик Шахтера , желаю Динамо победы ! Но еще больше желаю нормального тренера !
Vbolivalnyk-Peter
Хтось знає footballhub показуватиме Динамо - мені вже ригати хочеться як подумаю що доведеться слухати той дибільно-маразмктичний коментар на каналі футбол під час матчу. Переконаний там як завжди коментатор цілу гру буде обсипати Динамо і вихваляти як 3,14-то грає Шахтар (хоча кроти своє ще вчора відіграли).
Виктор Николаевич
В ситуации, что сложилась, я поставил бы максимум молодежи! Жажда доказать, что они не зря играют в Динамо многого стоит. Да и опыт в играх такого класса всегда пригодится.
Ведь ставка на сложившийся костяк команды, увы не оправдался.
Виктор Николаевич
В ситуации, что сложилась, я поставил бы максимум молодежи! Жажда доказать, что они не зря играют в Динамо многого стоит. Да и опыт в играх такого класса всегда пригодится.
Ведь ставка на сложившийся костяк команды, увы не оправдался.