Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 вересня 2019, 15:53
6317
4

Юрій ВЕРНИДУБ: «Найголовніше – щоб Лунін не опускав руки»

Відомий тренер поділився думкою про перспективи українського голкіпера в «Вальядоліді»

| Оновлено 19 вересня 2019, 15:53
6317
4
Юрій ВЕРНИДУБ: «Найголовніше – щоб Лунін не опускав руки»
ФК Зоря Луганськ. Юрій Вернидуб
Колишній головний тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб поділився думкою щодо перспектив воротаря збірної України Андрія Луніна в Іспанії.
 
«Я не помітив, щоб Андрій був пригніченим. Ми нормально поговорили. Я запитав: «Як справи? Чому так? »Лунін відповів: « Що є - то є. Працюю посилено». Тренер Вальядоліда днями сказав в інтерв'ю, що у них №1 - це Масіп. Андрій, мовляв, також отримає ігровий час, але в Кубку Іспанії.
 
Звичайно, це б'є по нашому голкіперу. Але він - молодець. Працює, як ніби нічого не сталося, чекає свого шансу і постарається його використовувати. Безперечно, зараз не найкращий час для Андрія. Я вважаю його дуже сильним голкіпером - нічим не гірше за Масіпа. Найголовніше - щоб він не опускав руки.
 
До речі, Лунін задоволений, що приїхав в збірну, і Шевченко довірив йому провести матч з Нігерією. Для нього це було дуже важливо - отримав ігрову практику. Звичайно, нелегко. Минулий сезон просидів в Леганесі. Зараз, подібно до того, в Вальядоліді. Я його прекрасно розумію, але говорю: потрібно чекати - шанс все одно буде», - сказав Вернидуб.
 
Нагадаємо, в серпні Лунін відправився з «Реала» в оренду в «Вальядолід», проте до цих пір не дебютував за іспанський клуб. Минулий сезон Лунін провів в оренді в «Леганесі», де зіграв 7 матчів у всіх турнірах.
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
slo_nik2008
Вернидуб умеет работать с молодежью,а в Динамо её много и очень талантливая. Стариков всех продать и через года два будет сильна Украинская команда
gocha2010
«Самое главное – чтобы Лунин не опускал руки»
Смотря, куда мяч летит