Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
5332
1

Атлетіко – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Роналду повертається в Мадрид, але навряд чи там йому будуть раді

Атлетіко – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Twitter
18 вересня на «Ванда Метрополітано» в рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів завітає незмінний гегемон італійського футболу «Ювентус». Здається, зовсім недавно ці команди зустрічалися на стадії 1/8 фіналу чемпіонської Ліги, і ось жереб їх знову звів разом.
 
У порівнянні з тим пам'ятним поєдинком (2:0 в Мадриді і перемога 3:0 в Турині імені Роналду), обидва суперники встигли істотно змінитися. В першу чергу це стосується «матрацників», які розгубили в міжсезоння практично весь «золотий запас». На місце Грізманна і компанії прийшли честолюбні дублери. Вони дійсно дуже амбітні, але поки що скласти загальне враження від цієї банди Симеоне вельми непросто. Стартував «Атлетіко» в новому сезоні Ла Ліги з місця в кар'єр, взявши в трьох стартових турах максимальні дев'ять балів. Але в останньому поєдинку – проти «Сосьєдаду» в гостях, «атлети» поступилися без варіантів – 0:2.
 
Є свої проблеми і у «Юве». У команді змінився тренер, і поки що Саррі не встиг як слід зростися зі своєю новою командою. До того ж, алленаторе туринців певний час перебував на лікарняному. Крім того, в клубному лазареті досить пацієнтів – Дуглас Коста, Де Шильйо, К'єлліні. Як наслідок всієї цієї плутанини й метушні – вельми натужний старт «Ювентуса» в новому сезоні серії А: дві мінімальні перемоги і нічия. Правда, одну з цих перемог «зебри» здобули над принциповим суперником з Неаполя.
 
Новини з лазарету «Атлетіко»: через травми і пошкодження Симеоне не зможе розраховувати на Облака, Врсалько, Морату і Гарсеса.
 
Крім вищезгаданого матчу 1/8 фіналу ЛЧ минулого сезону, суперники до цього лише раз перетиналися в рамках чемпіонської Ліги. Було це в сезоні 2014/2015. Тоді в груповому турнірі мадридці вдома обіграли «Юве» з рахунком 1:0, а ось в Турині команди розійшлися нульовою нічиєю.
 
За прогнозами фахівців різних мастей, в майбутньому поєдинку не повинно бути великої кількості забитих м'ячів. Швидше за все, буде суха мінімальна перемога, причому будь-якої з команд. Такий висновок ґрунтується на цілком логічних аргументах: обидві команди акцентують увагу, перш за все, на захисних редутах.
 
Букмекерські контори досить обережні у визначенні фаворита протистояння. Невелику перевагу вони все ж віддають господарям. Перемога мадридців оцінюється середнім коефіцієнтом 2,50, тоді як вікторія туринців – 3,10. За нічию «дають» 3,00.
 
Орієнтовні склади:
 
«Атлетіко»: Адан, Лоді, Хіменес, Савич, Тріпп'єр, Лемар, Сауль, Коке, Вітоло,Жоау Феліш, Дієго Коста
 
«Ювентус»: Щенсни, Алекс Сандро, Де Лігт, Бонуччі, Данило, Матуіді, Пьянич, Хедіра, Роналду, Ігуаїн, Манджукич.

18 вересня, середа

«Атлетіко» – «Ювентус» 
Мадрид. Стадіон «Ванда Метрополітано». 22:00
ТБ-трансляция на телеканале «Футбол 1», 23:55
Суддя: Денні Маккелі (Нідерланди)
Прогноз Sport.ua – 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.