Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 вересня 2019, 00:26
5095
0

Парі Сен-Жермен – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Битва фаворитів групи А, знекровлених кадровими втратами

| Оновлено 19 вересня 2019, 00:26
5095
0
Парі Сен-Жермен – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
twitter.com. Парк де Пренс

На поточному тижні увага футбольної спільноти прикута до старту групового турніру Ліги чемпіонів. У середу на полі стадіону «Парк де Пренс» зійдуться фаворити групи А «ПСЖ» та мадридський «Реал».

Шанувальники «галактікос», безперечно, хочуть якомога швидше забути провал мадридської команди в минулому сезоні. Ще б пак, адже «Реал», котрий до того тричі поспіль вигравав Лігу чемпіонів, безславно завершив свій шлях в 1/8 фіналу головного клубного євротурніру. Кривдником «вершкових» став «Аякс», футболісти якого знесли оборону грізного суперника. Та не де-небудь, а в лігві «Реала», на «Сантьяго Бернабеу». Боротьбу за чемпіонство «Королівський клуб» припинив задовго до завершення Ла Ліги, в результаті прийшовши до фінішу тільки на третій позиції. По ходу сезону керівництво «галактікос» змінило двох наставників, врешті-решт повернувши в команду Зінедіна Зідана, з ім'ям якого пов'язані ті самі три виграні Ліги чемпіонів.

Тепер мадридцям потрібно реабілітуватися: для високих цілей команду підсилили Еден Азар та Лука Йович. «Минулий сезон склався не так, як хотілося б. Коли таке відбувається після такого успішного періоду, потрібно все критично переосмислити. З нами щось сталося. Не вистачало необхідної інтенсивності. Нам потрібно повернути голод до перемог, але не забувайте, що це команда, яка вершила історію», - заявив недавно президент «Королівського клубу» Флорентіно Перес.

Ось тільки на початку нового чемпіонату «галактікос» допустили вже дві осічки - в матчах проти «Вальядоліда» та «Вільярреала». Не може не турбувати шанувальників «Реалу» захисна лінія команди, оскільки поки «вершкові» пропускають в кожному поєдинку (скромний «Леванте» і зовсім забив два голи в ворота Тібо Куртуа). У цьому контексті ще більше погіршують ситуацію травми Марсело та Серхіо Рамоса, які не зможуть допомогти своїй команді в поєдинку на «Парк де Пренс».

«Парі Сен-Жермен» цього літа виявився в центрі епопеї, пов'язаної з можливим переходом Неймара. Бразилець і сам давав зрозуміти, що не хоче залишатися в стані «червоно-синіх», але віз і нині там. Тобто, Неймар продовжує числитися гравцем паризького клубу. До речі, одним з претендентів на форварда називався найближчий суперник парижан в Лізі чемпіонів. Відзначимо, що бразилець вперше вийшов на поле в новому чемпіонаті Франції тільки в п'ятому турі, а його результативний удар на 92-й хвилині приніс перемогу «ПСЖ» у протистоянні зі «Страсбургом».

Але на Неймара «червоно-сині» в матчі проти «Реала» розраховувати не зможуть, оскільки він дискваліфікований на два поєдинки за бурхливі протести проти суддівських рішень в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів минулого сезону проти «Манчестер Юнайтед». Також атакуючий потенціал французького гранда постраждає через відсутність Кіліана Мбаппе та Едінсона Кавані, які відновлюються після ушкоджень. До слова, напередодні поєдинку на «Парк де Пренс» з'явилася інформація про те, що керівництво «галактікос» домовилося з парижанами про перехід Мбаппе в мадридський клуб. Якщо такий трансфер відбудеться, то він може побити нинішній рекорд Неймара, який в 2017-му перебрався з «Барселони» в «ПСЖ» за 220 млн євро.

Всього суперники між собою провели дев'ять очних дуелей: 4 з них виграли «галактікос», 3 перемоги здобули парижани, а ще в 2-х зустрічах була зафіксована нічия. Останнє «побачення» команд відбулося в 1/8 фіналу позаминулої Ліги чемпіонів. «Реал» двічі обіграв суперників - 3:1 на «Сантьяго Бернабеу» та 2:1 на «Парк де Пренс».

Орієнтовні склади:

«Парі Сен-Жермен»: Навас - Курзава, Діалло, Тьяго Сілва, Дагба - Гейє, Верратті - Паредес, Сарабія, Ді Марія - Чупо-Мотінг.

«Реал»: Куртуа - Одріосола, Мілітао, Варан, Карвахаль - Каземіро - Вінісіус Жуніор, Кроос, Азар, Васкес - Бензема.

18 вересня, середа

«Пари Сен-Жермен» — «Реал»
Париж. Стадіон «Парк де Пренс». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ПАРІ СЕН-ЖЕРМЕН — РЕАЛ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа
Футбол | 10 травня 2024, 18:22 7
Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»
Футбол | 11 травня 2024, 02:00 0
Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»

Головний тренер команди з Петрового розповів про вихід до УПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.