Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
|
11240
19

Юрій ВЕРНИДУБ: «Сікан посидить в Шахтарі рік-два, не граючи, і пропаде

Колишній тренер «Зорі» вважає, що юному українському форварду буде складно в донецькому клубі

Юрій ВЕРНИДУБ: «Сікан посидить в Шахтарі рік-два, не граючи, і пропаде
ФК Зоря. Юрій Вернидуб

Колишній наставник «Зорі» Юрій Вернидуб вважає, що 18-річний український форвард «Шахтаря» Данило Сікан може погубити свою кар'єру, якщо не буде регулярно грати в донецькому клубі.

«Якщо б у мене була ще одна можливість, я б взяв в оренду, але не більше двох осіб з «Шахтаря» і не більше двох — з «Динамо». Ким ті футболісти прийшли в «Зорю» і хто про них знав? Я розумію, що вони насправді вихованці Академії «Шахтаря» — не команди, а Академії. Я завжди дякую тренерам, у яких ці хлопці виховувалися. Величезне спасибі їм, це підтверджує, що Академія «Шахтаря» дійсно на високому рівні і виховує гідних хлопців.

Тільки зрозуміло, чому їм не давали можливості в «Шахтарі»: команда - лідер, постійний учасник Ліги чемпіонів, інші завдання й амбіції, а цим хлопцям було складно. Я також думаю, що Сікан посидить там рік-два, не граючи, і пропаде», — зазначив Вернидуб.

Сікан перейшов в «Шахтар» з львівських «Карпат» в січні 2019-го року.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhevasil
А Норвежец, который на ЧМ 9 голов Гондурасу забил и опередил Сикана в списке бомбардиров, уже в Австрии 12 голов в 8 матчах забил. А наши чемпионы в основном в запасе сидят, включая, что обиднее всего, Лунина.
Vit18
Це проблема не тільки Сікана. 18 літні на весь сезон в основі не потягнуть. Інша справа, що його майже взагалі не випускають на поле.
Zritel
Как будто тренер себе враг выпускать более слабого и держать в запасе сильного.Хай тренируется усердно и будет играть.Не зря с команды попросили Бланко-Лещука и Кайоде.Значит тренер рассчитывает на пацана.Прийдет время выпустит.Вся самая серьезная заруба впереди.Лига чемпионов только начинается.Кубок Украины.Чемпионат.Мораес не робот.
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
UKRAINE FAN
И что ? Это его личное дело . Нравится пускай сидит.
Alex86 1
В аренду идет пусть делов то. Явно шахта наигрывать не будет сейчас молодняк такой, хотя и могла бы запросто что в кубке что уже в чемпе даже
framaruo
После того, как арендованных игроков Шахтера заменили на арендованных игроков Динамо, "великий тренер" понял, что ему ничего не светит и ушел в отставку.
Теперь из под поребрека дает советы и пытается анализировать. Пока, на сегодняшний день, команда под руководством нового тренера играет зрелищней, чем при "великом тренере"
zhevasil
Ошибся Норвежец 14 голов забил в 8 матчах, хотя до ЧМ он за свой клуб почти не играл
Алексей Ильин
Точно так же говорили про Зарю, уйдёт Вернидуб и команда пропадёт, не пропала)